EE8 - modrá - zakletá princezna:-)
Moderátor: Minor
Re: Redy a zakletá EE8 princezna:-)
Abych se přiznal, tak značky gumových silentů sem moc nezkoumal, takže jak na tom jsou yamoto bohužel nevím, ale všechno lepší než starline. Od nich bych si nekoupil ani vodu do ostřikovačů 
yamato by mělo být stejně kvalitní jak 555 akorát levnější
tak martyrium pokračuje, vyprdnul se mi i na geometrii, prý že jsem si koupil dlouhý čepy řízení
to sem zase k někomu vlez, tak rychle najít někoho jinýho kdo mi udělá aspoň tu geometrii, nebo nepojedu svým autíčkem na sraz 
to sem zase k někomu vlez, tak rychle najít někoho jinýho kdo mi udělá aspoň tu geometrii, nebo nepojedu svým autíčkem na sraz - Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:tak martyrium pokračuje, vyprdnul se mi i na geometrii, prý že jsem si koupil dlouhý čepy řízeníto sem zase k někomu vlez, tak rychle najít někoho jinýho kdo mi udělá aspoň tu geometrii, nebo nepojedu svým autíčkem na sraz
Mě se ten čep řízení zkracoval. Taky jsem tam měl ten samý problém, ale asi jsem neměl debila mechanika
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Ahoj, tak co jak pokračuješ s obnovou svýho cérka?
Cody: opravdu? Já teda tak trochu čekal, že to takhle dopadne a podle mně je to i docela rozumný, protože na opravě tohohle auta by nechal ruce a navíc by ho to finančně dost vysálo.
EE8 - modrá - zakletá princezna:-)
Tak kde nakonec Rieger CRX skončilo?