Sajlem - karoserie

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - začíná

Příspěvekod sajlem » 29 led 2011 13:18

do příští výplaty jsem bez penez ale ... ta druhá crx na ND stojí za to :-) snad

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 29 led 2011 13:55

kupuješ nějakou na náhradní díly jo? :)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 29 led 2011 17:01

Redy píše:kupuješ nějakou na náhradní díly jo? :)

Koupil jsem, a už je v dílně... jen co půjdu s paneláku do baráku tak se snad budou dít věci *dance*

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 29 led 2011 17:32

Ty woe chlape co to máš za práci že máš takovejch peněz... Já živořim od vejplaty k vejplatě abych si mohl aspoň něco koupit a ty takhle jedeš ve velkym... Nechci ti do toho kecat, je to čistě tvoje věc ale ze svojí zkušenosti soudim že sis toho vzal na triko trochu moc, teď na to třeba čas a prostředky máš ale za čas to nebude a ty věci co sis nakoupil se ti přestanou líbit nebo změníš vkus a pak ti bude líto těch peněz.... Vim že mě teď vůbec nebudeš respektovat (já bych to dřív taky nedělal) ale myslim si že si na mě tak za 3 - 4 roky vzpomeneš...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 29 led 2011 18:16

Wláďa píše:Ty woe chlape co to máš za práci že máš takovejch peněz... Já živořim od vejplaty k vejplatě abych si mohl aspoň něco koupit a ty takhle jedeš ve velkym... Nechci ti do toho kecat, je to čistě tvoje věc ale ze svojí zkušenosti soudim že sis toho vzal na triko trochu moc, teď na to třeba čas a prostředky máš ale za čas to nebude a ty věci co sis nakoupil se ti přestanou líbit nebo změníš vkus a pak ti bude líto těch peněz.... Vim že mě teď vůbec nebudeš respektovat (já bych to dřív taky nedělal) ale myslim si že si na mě tak za 3 - 4 roky vzpomeneš...

No mám uplně normální práci, jen bydlím u našich (19let) takže my většina penez zůstane :D , takže si za to můžu nakupovat veci.
A jak říkáš ... je to tak vždycky se všim někdy te něco chytne a nasázíš za to spoustu penez, ale ... jediná rozumná vec je si peníze šetřit, jenže já jsem názoru že nikdy nevíš kdy se něco stane a budeš naštvanej že jsi si ty prachy mohl předtím užít a ted už nemůžeš, . takže co mám to rozhážu. Co bych si za ty prachy pořídíl jiného ? protože šetřit si je , je pro mě hloupost. Televizi, notas, hifi, .... všechny tyto veci jdou ohromným krokem kupředu. A na tv čas nemám , notas mám služební, a hifivěž mám malou starou a bohatě mi to stačí. Ted si prostě chci udělat pěknej sportáček abych měl radost z jízdy. *crx*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 29 led 2011 18:25

jj, myslím že celkem pěkně řečeno...také se tím tak nějak řídím, člověk to sice nesmí přehánět, nějakou rezervičku by měl mít, ale proč si penízky neužít, když člověk v podstatě nic jinýho neřeší...žádné starosti s bydlením, rodinou apod, není důvod pro nějaké úzkoprsé šetření, nikdy člověk neví co zítra bude *fin*

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 29 led 2011 18:41

Tak to potom jo, já to dřív taky tak dělal ale udělal jsem tu chybu že jsem jí celou rozebral a začal jí repasovat a teď jsem trošku zadluženej a už nemam takový finanční prostředky a auto mi teď stojí ještě na půl rozebraný v garáži... Njn, chybama se člověk učí...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 29 led 2011 18:53

To přeci není žádná chyba, mít krásný zrepasovaný auto je to nejdůležitější *fin* na co auto které je sice zvenku hezké ale nikam nedojede ;) peníze teď taky nemám, čeká mě novej nárazník, lak, oprava elektriky apod, ale pomalinku to půjde a jak bylo řečeno, nikdo neví co bude zítra, najdeš lepší práci a situace se hned otočí *fin* skoro bych ty kola co máš ani neprodával, nechal to vše stát tak jak je a uvidí se, stejný kola jsem měl také a na crxátku vypadají luxusně *fin*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 29 led 2011 19:29

Není tu někde návod jak vyměnit přední svetla ? v tech black angel už nejsou H4 ale nějaké jinoé , nekoukal jsem pořádně co to je , a hlavně se mi zdá že je k nim jiná patice, neporadíte někdo ?

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 29 led 2011 20:23

Jsou tam H7, v každym světle 2ks, aspoň myslim, taky jsem je měl chvilku na autě ale nesplňovali moje představy tak jsem je vrátil na záručák...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 29 led 2011 20:32

Wláďa píše:Jsou tam H7, v každym světle 2ks, aspoň myslim, taky jsem je měl chvilku na autě ale nesplňovali moje představy tak jsem je vrátil na záručák...

Tak na vzhled se mi líbí , ... jen nevím co ty patice , ... jestli to tam sedí nebo ne budu muset předělávat patice

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 29 led 2011 20:41

to budeš muset, ale je to primitivní... černej = mínus ten rozdvojíš na obě žárovky a červenej (dálkovej) jde do paraboly a ten druhej (potkávačky) do čočky... A angel eyes kroužky už si můžeš zapojit na co chceš, třeba na parkovačky.... Já to měl na parkovačkách a v pozičkách jsem měl udělaný blinkry...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 30 led 2011 11:04

Kuci a nemáte někdo zkušenost s přidělání ALu křídla ? Podstava na kerou by se to mělo přidelat je ... tak o 6cm delší než plech mezi zadním oknem , navíc křídlo má 8,5kg, takže slušná páka.

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 30 led 2011 11:07

sajlem píše:Kuci a nemáte někdo zkušenost s přidělání ALu křídla ? Podstava na kerou by se to mělo přidelat je ... tak o 6cm delší než plech mezi zadním oknem , navíc křídlo má 8,5kg, takže slušná páka.

já bych to tam nedával :D :lol:

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 30 led 2011 11:20

jaký křídlo máš v plánu? z vlastní zkušenosti můžu říct že jsem se taky vrátil k verzi bez křídla :) nebo max to origo protáhnutí víka kufru jak se tu několikrát prodává, nebo v lepším případě kopii mugen křidýlka :D ...nic jiného ke křivkám našeho mazla prostě nesedí :)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 30 led 2011 12:27

Redy píše:jaký křídlo máš v plánu? z vlastní zkušenosti můžu říct že jsem se taky vrátil k verzi bez křídla :) nebo max to origo protáhnutí víka kufru jak se tu několikrát prodává, nebo v lepším případě kopii mugen křidýlka :D ...nic jiného ke křivkám našeho mazla prostě nesedí :)

I like wings, křídlo musí bejt, normální hliníkové černé, na nožkách

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 30 led 2011 13:03

To jsem chtěl taky dodat, spoustu věcí objednanejch z inťáku prostě nepasuje i když tam maj psaný že to je na crx... Jsou to totiž většinou uni díly a tak se musí někdy doupravit, tim pádem padá záruka... Jak píšou kluci, křídlo prodej, crx nesluší...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 30 led 2011 13:55

158_crx_191b.jpg

Mě se zdá že sluší *dance*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 30 led 2011 14:14

A co takhle? :) na rychlost úprav nekoukej :D
158_crx_191b.jpg

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 30 led 2011 14:27

Dělej jak myslíš, stejně ho za chvíli sundáš :D
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“