Vitman píše:Tak v pátek 13 já už osobně nikdy nikam nejedu
Jedna špatná zkušenost co ?
Moderátor: Minor
Vitman píše:Tak v pátek 13 já už osobně nikdy nikam nejedu
LoizaCS píše:littledancer píše:Už zase?Další konec ?
To nevíš? Je podle toho natočen film. Předpověděla to Májská kultura asi před 3 tisíci lety před Naším letopočtema jsou o tom nějaké důkazy. Napsal to dokonce nějaký věděc v 15 a pak znovu nějaký další v 18 století. Dokonce v tento den 21.12. 2012 končí oficiálně Májský kalendář. Dále není sepsán, jak bude pokračovat. Že prej jednou za nějakou dobu... asi 5 tisíc nebo 50 tisíc let se opakuje pořád dokola nějaká katastrofa, která sice nezahubí svět, ale moc lidí zahyne. Takže máme asi rok a něco na to, abychom to stihli tam zajet
Takze vklidu...
Martin16 píše:Ozz píše:jako já bych byl pro akorát se bojím kolik z nás by tam dojelo
minulý rok když jsme jeli na sraz tak jsme ještě nevyjeli z prahy a už jsme stavěli
Ale byla to sranda ta cesta nakonec probíhala úplně v pohoděa pokud si pamatuju tak jsi z nás byl jediný komu se něco neposralo
![]()
dneska jsem to projel po výměně těch čepů řízení a auto zanáší na levou stranu mi přijde, nevíte co s tím?
myslel sem že když prohodim kus za kus, že se nic moc dít nebude, ale koukám že musím řešit všechno co se může stát 
Redy píše:chjo, lidi pomoc, já se snad nedostanu na crx srazdneska jsem to projel po výměně těch čepů řízení a auto zanáší na levou stranu mi přijde, nevíte co s tím?
myslel sem že když prohodim kus za kus, že se nic moc dít nebude, ale koukám že musím řešit všechno co se může stát
myslim mekke I na konci Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů