Sajlem - karoserie

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - začíná

Příspěvekod sajlem » 08 led 2011 13:02

mišoCRX píše:tie kola su nadherne :o *fin* kde si ich zohnal a čo stali ak to neni tajomstvo ;)

Kola jsou k sehnání bežně na internetu , ....

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 08 led 2011 13:08

ne-moc píše:Koukam tady nekdo zainvestoval.
Hlavne si to nejako zabezpec.Vis jak to chodi.
Preju ti hodne stesti a radosti z vozu.
Jak jsi dopadl s vyvarenim?? Hotovo?? Nebo odlozeno?

vyvyření zatím odloženo , ... nebo spíš scháním někoho kdo ... to udělá dobře a hlavně levně, nebo né levně ale za rozumnou cenu takže ... , když plácnu , materiál za .... 5tis, a ... práce 3 tisíce , ... nebo tak ..., protože ... pokud jsem se dobře koukal tak snad ... toho není na vyvyřování tolik ale .. jak říkám scháním měkoho rozumného , páč servis by za to bral ... 20 -25 a to proste nedám, dám klidně i 15 ale s tím že ... to bude vyvařený co jen si umyslím, protože 15tis je bežný měsíční výplata, takže myslím ... pro normální osobu co to dělá jako koníče je to ... dost

ne-moc
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ne-moc » 08 led 2011 13:26

Koukni do Redyho projektu Redy Rex - projekt White Shark.MA to cerstve vyvarene od pana Rameše a lepsi praci za lepsi penize tezko sezenes..Tak ze se poptej primo Redyho a on ti rad pomuze a poradi kde presne ho najdes.
viewtopic.php?f=6&t=2&start=80

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 08 led 2011 17:13

ne-moc píše:Koukni do Redyho projektu Redy Rex - projekt White Shark.MA to cerstve vyvarene od pana Rameše a lepsi praci za lepsi penize tezko sezenes..Tak ze se poptej primo Redyho a on ti rad pomuze a poradi kde presne ho najdes.
viewtopic.php?f=6&t=2&start=80

Díky určite se zeptám

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 08 led 2011 17:18

Dneska po 14ti předchozích mrazivých dnech jsem se chtěl jít projet. Nenastartoval, tak mě kamoš roztlačil. v Olympii koupil vestiču. Modlil se abych nastartoval a ono ejhle nastartovalo. Jenže tímhle to skončit tak to ani nepíšu, jen co jsem vyjél, už to za mnou blikalo tak jsem zastavil. protože chtli vidět vinko, chcípl jsem auto abych nevystoupil z nastartovaného a nedostal flastra. No potom co probehla kontrola,vin, výfuku, atd.. NAstoupil jsem do auta, a..... noo už mě roztlačovali policajti, (ím bych jim chtěl poděkovat, i za to že ...nějaké světla sonary jím byli šuma fuk.) *dance* *vytlem* *jizda*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 08 led 2011 17:38

sajlem píše:Dneska po 14ti předchozích mrazivých dnech jsem se chtěl jít projet. Nenastartoval, tak mě kamoš roztlačil. v Olympii koupil vestiču. Modlil se abych nastartoval a ono ejhle nastartovalo. Jenže tímhle to skončit tak to ani nepíšu, jen co jsem vyjél, už to za mnou blikalo tak jsem zastavil. protože chtli vidět vinko, chcípl jsem auto abych nevystoupil z nastartovaného a nedostal flastra. No potom co probehla kontrola,vin, výfuku, atd.. NAstoupil jsem do auta, a..... noo už mě roztlačovali policajti, (ím bych jim chtěl poděkovat, i za to že ...nějaké světla sonary jím byli šuma fuk.) *dance* *vytlem* *jizda*

*vytlem* jj policajti jsou zvykly roztlacet :D Jinak zalezi jak na ktery narazis,jakou maj naladu a hlavne jak se chovas ty....Jinak je pohoda ze jim nevadil vyfuk :)

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 08 led 2011 17:42

sajlem píše:NEvíte kde sehnat kapotu na ed9 s prolisem nahorů jak u ee8 ?

mám takú kapotu, ale lamino. Mal som ju na mojej EE8 a pasovala k čírej optike ktorá je rozmerovo taká ako má ED9.

Takto nejako to vyzerá... ...ale pomerne si ju cením, každopádne predajná by bola...
Přílohy
P4260072.JPG
enjoy VTEC

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 09 led 2011 09:01

Opravdu chválím zapálení a investování, těším se na výsledek! *fin* kola mám také, akorát v jiné barvě :) takže chválím i výběr kol, že je nebudeme mít všichni *fin* jinak s vyvařováním tě asi hodně potěším...nevím co všechno chceš vyvařovat ale lemy 500,-/kus práce 1000,- jedna strana, prahy cca podobně, pak jsem si nechal dělat ještě nějaké drobnosti a výsledná práce 1A za cenu okolo 6tisíc *love* jde o Autokast Rameš, číslo přímo na Rameše je 605549770, volat ve všední dny do cca 17:00, dílnu má v Mělníku :) doporučoval bych si od něj nechat i vystříkat spodek auta tlumexplastem, investice mám pocit do 2000,- ale jde o stoprocentní ochranu, kdy už se nemusíš bát že ti tam pak něco bude reznout...samozřejmě to předtím vespod prohlídne a případně opraví aby nezaplácával rez, je to stará poctivá škola *fin*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 09 led 2011 11:31

Redy píše:Opravdu chválím zapálení a investování, těším se na výsledek! *fin* kola mám také, akorát v jiné barvě :) takže chválím i výběr kol, že je nebudeme mít všichni *fin* jinak s vyvařováním tě asi hodně potěším...nevím co všechno chceš vyvařovat ale lemy 500,-/kus práce 1000,- jedna strana, prahy cca podobně, pak jsem si nechal dělat ještě nějaké drobnosti a výsledná práce 1A za cenu okolo 6tisíc *love* jde o Autokast Rameš, číslo přímo na Rameše je 605549770, volat ve všední dny do cca 17:00, dílnu má v Mělníku :) doporučoval bych si od něj nechat i vystříkat spodek auta tlumexplastem, investice mám pocit do 2000,- ale jde o stoprocentní ochranu, kdy už se nemusíš bát že ti tam pak něco bude reznout...samozřejmě to předtím vespod prohlídne a případně opraví aby nezaplácával rez, je to stará poctivá škola *fin*

tak to je krása, Mělník je pro mě docela dost z ruky, protože jsem z brna ale i tak mi to za to stojí, Udělal ti to .. v podstate na počkání nebo jsi u něj měl auto na 2-3 dny ?

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 09 led 2011 11:37

Auto jsem u něj pár dnů měl, ale dá se s ním velmi dobře domluvit, možná by to stihnul na počkání pokud by neměl žádnou jinou práci, taky podle rozsahu práce *fin*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 09 led 2011 11:51

Redy píše:Auto jsem u něj pár dnů měl, ale dá se s ním velmi dobře domluvit, možná by to stihnul na počkání pokud by neměl žádnou jinou práci, taky podle rozsahu práce *fin*

Moc ríky za informace určite jak .... budu připravenej , tak se mu ozvu dám to kněmu rozhodně vyvařit a pk příde honča to auto dotáhnout do konce :-), mám to tedka složitejší takže ,... až se vše vyřeší ...

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 09 led 2011 15:33

Nechal bych to na autoklempíři. Vyvaření na počkání zní dost šíleně. Přeci jen jsou to naše lásky. Tím nechci říct, že to autoklempíř odflákne.Tím říkám, že si vyberu někoho komu auto svěřím. Nechám to na něm, protože jsem rád, že to udělá a vážím si jeho práce. *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 09 led 2011 16:19

HT88 píše:Nechal bych to na autoklempíři. Vyvaření na počkání zní dost šíleně. Přeci jen jsou to naše lásky. Tím nechci říct, že to autoklempíř odflákne.Tím říkám, že si vyberu někoho komu auto svěřím. Nechám to na něm, protože jsem rád, že to udělá a vážím si jeho práce. *crx*

tobě se to řekne, ale ... já dyž tam pojedu z brna, .. a měl bych tam někde spát třeba dva dny, .. což mi nedovolí práce, ale i kdyby tak ... cesta tam a zpátky, +známka, ubytování jídlo ,... dám pomalu to stejný co za servis za cestu ubytování atd ... , no musím to rozmyslet kde to bude lepší udělat, jako být to tady někde na moravě tak ... neřeším klidně at t tam má týdnen a je to pořádně udělaný ,at má na to čas

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 09 led 2011 17:31

upřímně,i když si spočítáš benzin,známku,spaní atd,tak v tom pořád seš za jiné peníze než když to dáš nikam do servisu.Tak to udělej tak,že pojedeš do mělníka autem a zpět busem,ano trvá to cca 3 hodiny s přestupem v Praze ale pořád se ti to vyplatí ;) Od té doby co znám Pana Rameše už nedávám céro nikam jinam,mé céro mi taky kompletně vyvařil za nadherné peníze jeho práce je precizní a dá se snim na všem domluvit,krom toho je to i výbornej chlap s dobrym srdcem *honda* Rukami mu už proběhlo asi hodně crx i tady z klubu,takže s tím má i zkušenosti a ví co a jak.....být tebou tak neváhám a už mu volám :D

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 10 led 2011 19:29

Tak zítra mám doma čirou optiku , snad to na poště nerozmlátili

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 12 led 2011 12:40

Kde a jak nechat zapsat kola do technickeho průkazu ?

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 12 led 2011 12:42

17'' asi těžko :lol: :lol: :lol:
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 12 led 2011 12:44

Wláďa píše:17'' asi těžko :lol: :lol: :lol:

ale notááák nějak to musí jít *vytlem* *jizda*
Nebo tak jinak ... kdo se o to stará ? Koho proste je třeba podplatit ?

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 12 led 2011 12:52

Skoro každej automechanik co má známosti nebo prodejce v autobazaru by ti to možná mohli za pár tisíc zařídit ale těžko říct...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 12 led 2011 12:55

Wláďa píše:Skoro každej automechanik co má známosti nebo prodejce v autobazaru by ti to možná mohli za pár tisíc zařídit ale těžko říct...

Tak to by pak nemusel být moc velkej problém, no uvidíme :-D ,

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“