ED9 - bílá - Redy Rex - projekt White Shark
Moderátor: Minor
Re: Redy Rex - projekt White Shark
neměl jsem přední spz 

a za to ti vezmou papíry? já jel jednou na Mělník bez celýho nárazníku 
Honda Prelude 2.0 F20A4
Policajti v dnešní době řešíjou jen prkotiny jako třeba tvoji spz ale čorky to ne... měly by se nad tím zamyslet....
Tak jsem si vyzkoušel rychlost a kvalitu poslání věcičky přes tu firmu přes kterou tu objednáváme a do cca 3dnů od objednání mám věcičku doma
takže maximální spokojenost...ale ještě větší spokojenost s tou věcičkou!

Luxus maximální. To ti snad budu i závidět:)
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Dokázal bys to jěště sehnat_poslal bych ti peníze předem na účet 

Bohužel tyhle věci se s dobrou cenou moc na internetu neobjevujou, je to něco jako hledat neprasklej panel topení
dík minorku 
ty kokso,kvuli tomuhle by clovek koupil klidne cely to auto
pekne pekne
Jazzik
tak a po trochu té radosti tady máme jobovku od vedení našeho státu
...přibližně rok a půl po spáchání vražedného přestupku s přední SPZkou se mi až dnes dostal do rukou verdikt že i přes mé odvolání pokutu 6000,- zaplatim a na půl roku (čtvrt roku když budu škemrat u úředníků) odevzdám řidičák...omlouvám se všem kterým jsem tímto přestupkem způsobil nějakou újmu na pozemních komunikacích, jdu jezdit na kole v lesíku
a z vedení tohohle státu je mi upřímně na blití
každopádně mnohem důležitější je, že vím že až mi schnijou na zahradě jabka, hodim je k sousedovi ať se o ně postará
http://www.novinky.cz/domaci/225121-nov ... -vase.html viva zákonům našeho kocourkova 
každopádně mnohem důležitější je, že vím že až mi schnijou na zahradě jabka, hodim je k sousedovi ať se o ně postará
http://www.novinky.cz/domaci/225121-nov ... -vase.html viva zákonům našeho kocourkova Re: Redy Rex - projekt White Shark
no tywole
... to podle me nemuze projit ne?
po takovej dobe 
Jazzik
Redy píše:Bohužel tyhle věci se s dobrou cenou moc na internetu neobjevujou, je to něco jako hledat neprasklej panel topenídík minorku
nejde mi o peníze,ale o to to mít
jj, to není problém
v podstatě sem se do toho teď tak nějak pustil udělat si takovou sbírečku těhle věciček
pokud někde něco takového najdeš...amerika, ebay, anglie... není problém to sem dostat 
Taaaak...takže ve schránce se mi objevil dopis z ministerstva dopravy, ve kterém byla věta: napadené rozhodnutí ruší a věc vrací správnímu orgánu I.stupně k novému projednání
navíc 27. února končila doba do kdy se má ministerstvo vyjádřit a obálka byla doručena 28.února, takže se blízká na lepší časy
ještě mi musí poslat vyrozumění o tom, že je věc definitivně ukončena a tu si zarámuju a vystavim na nějaké viditelné místo
no dneska jedu oslavit to na hory, nadejchat čerstvého vzduchu do pátku, tak tu nezlobte
co se týče objednávky z USA, tak už máme víc než polovinu věcí připravenou v USA a čeká se jen na dokompletaci, tak až přijedu tak už to bude snad všechno a hned zařídím přeposlání k nám 
ještě mi musí poslat vyrozumění o tom, že je věc definitivně ukončena a tu si zarámuju a vystavim na nějaké viditelné místo Re: Redy Rex - projekt White Shark
Bude se mi stýskat
...prodáno
...a teď...

...prodáno
...a teď...

Takže bude v-tec? a kdo ji teda vzal? zůstane v klubu?
jj, v-tec modrásek
vzal jí nějaký klučina z honda clubu, ale říkal že bude psát i sem jak se na ní pokračuje
bylo to smutné rozloučení
ale už mě nebavil ten kolotoč kolem úprav...hlavně pro mě jako studenta s tím byly jen obří starosti a místo toho jsem je mohl věnovat na renovaci, lak atd...no a u vteca to bude radost dávat do kupy 
vzal jí nějaký klučina z honda clubu, ale říkal že bude psát i sem jak se na ní pokračuje 
Gratuluji k prodeji a držím palce s nákupem nového auta. 
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
gratuluji k prodeji snad jsi ji prodal do správných rukou 
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
- Job!k
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
gratulace a hodně najetých kilometrů a 

Díky
kočka je doufám v dobrých rukou, přijel si pro ní Hugy z Honda-clubu, sice mladý kluk, ale vypadal slušně a jsme stále v kontaktu, říkal že se sem i podívá a pošle informace jak pokračuje
na modráska už se těším jak malej Jarda
O víkendu si pro něj s Minorem jedem 
na modráska už se těším jak malej Jarda
O víkendu si pro něj s Minorem jedem