ED9 Swingal: Neverending Dokumentaris

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: Swingal 2G predface

Příspěvekod Robo23x » 17 dub 2013 23:54

Tak rio red tiež nie je na zahodenie .. a pri zmene farby treba len to ko a potom prepísať farbu na polícií .. ale to neviem koľko vychádza ..

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 01 kvě 2013 23:37

Dneska cistenie garaze :) skoda ze som nenatocil kolko prachu bolo na podlahe a ako to vyzeralo ked som zacal ale aspon neco ;)

http://www.youtube.com/watch?v=rwXGhywVukg

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 02 kvě 2013 02:59

:lol: :lol: :lol: Ty si hračička, taky se do toho budu muset pustit :D
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

peter ustinov
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod peter ustinov » 05 kvě 2013 19:13

Jimmy_CRX píše:co ti j*b*? ta seda je jasny vitaz! *slint* *dance* *fin*

este tam hodis tie kola co mas u mna a holky za tebou budu maternice hadzat :lol: *vytlem*

nene, jasne vede ta pannesky bila *slint*
Kdo chce hledá způsoby, kdo ne, ma jen výmluvy...

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 29 kvě 2013 22:25

No takze farba ostane RioRed R63. Male novinky:

Auto caka u klampiara kym si nanho najde cas. Uz je tam mesiac a asi dalsi aj bude :( ale aspon osobne poznam klampiara aj to ako robi a bude to kvalitne spravene.

Druha vec, kupil som radio :D sice som jedno kupoval minuly rok (Pioneer) ale toto mi proste nedalo. Radio je z Accord Type R, vyslo ma na 15€ a tesim sa z neho jak male dieta. Bude treba este dokupit dozadu konektor aby som ho mohol napojit a takisto nejaky interface nech prehrava aj USB, SDkarty a AUX, nech ideme s dobou :)

Tretia vec, zaobstaral som si nove kridlo. Je z japonskej verzie crx, konkretne vybava 1.5x, je to celkom rarita :) prislo mi z Velkej Britanie kde chalan rozpredaval urcite veci urcene pre japonsky trh. Ma dokonca aj LED brzdove svetlo. Dole som hodil foto ako vyzera na CRX s Mugen bodykitom :)
Přílohy
20130523_162458_Silvánska.jpg
20130523_012926_Silvánska_LLS.jpg
IMG_20130529_192859.jpg
1532657667a3516196051b269635882l.jpg

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 30 kvě 2013 14:21

Luxus *dobrety* O tom křídle vůbec nic nevim a to jsem si myslel že toho ohledně crx součástí vim hodně. *fin*
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 30 kvě 2013 15:27

Este sa dalo vidiet aj na CRX Exclusive. Mozes si ho vsimnut aj tu:
http://crxklub.cz/forum/viewtopic.php?p=5337#p5337

Asi po skuskach nieco poprekladam ohladom roznych verzii CRX a doplnim to tam :)

a trosku ma mrzi ale asi pojdem naspat s podsvietenim interieru v crx do oranzovej/bielej, nech mi ladi s radiom :D neviem, idem asi opacne ako vsetci ostatni :D uz tam mam klimu (zatial nefunkcnu :D), laktovu opierku (zatial nenamontovanu :D), teraz premyslam o serve, robim palubny pocitac, bude aj denne svietenie :D kde toto vsetko skoncii :D som zvedavy :D

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 02 čer 2013 11:28

pěknej kup! *fin*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 02 čer 2013 12:55

Hmmm kridlo vypada moc fajne.Libi se mi i vic nez EE8 a hlavne to brzd. svetlo.No a ke klempirovi... ja na teho svyho cekal skoro pul roku... nakonec se cena jednou tolik zvedla a lakos po nem opravoval mraky veci.Myslim, ze vim o autech docela dost, ale klempirina pro me byla zcela neznama.Ted uz jsem o neco chytrejsi a nenechal bych klempira neco kitovat!Chce to videt ty svary, navaznost plechu na sebe a ne ze se tam bude kitovat nejaka vetsi plocha... nedejboze nejaky nabeh k listam, narazniku atd...
Takze hodne stesti!A pak se klidne muzes podelit o to jak moc rosahle to bylo a na kolik to vyslo...Myslim, zeby bylo fajn toto znat pro budouci renovace.

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 02 čer 2013 16:14

Klampiara mojho mi odporucil kamarat, su to autickari obaja. Hned mi dal hlavu do smutku co vsetko bude treba spravit :D ale to asi kazdy iny by povedal. Hned mi povedal ze predne blatniky mam skusit zohnat nove, ale ak by mali stat 100€ kus tak ze sa pokusi ich dat radsej dokopy. Pravy predny som kupil novy (pouzity bez hrdze) a lavy nebol az tak v zlom stave tak ten vyvari on sam. Auto mu bude trvat preto tak dlho lebo musi robit robotu ktora ho zivi a popri tom ked bude cas tak sa vrhne na moje, len co by cert nechcel sa mu este pokazilo jeho auto. Cakam kym mi odmotnuje ten bodykit nech ho mozem dat druhemu kamaratovi spravit lebo niektore veci su v dezolatnom stave. Klampiarovi zatial dam origo narazniky a nech tie nahodi, len bez toho jeho auta sa daleko nepohneme, asi si k nemu spravim vylet sam :) o vykonanu pracu sa nebojim, skorej sa bojim kedy uvidim svoje auto :D

popri tom som zacal vybavovat farbu na auto. Otazka na lakyrnikov, laikov aj profesionalov znie. Farba s lakom spolu alebo ako dve samostatne vrstvy? :)

Samotna farba, tuzidla a plnic vyjde na: 280€
Farba s lakom spolu a plnic vyjde na: 200€

zevraj kedysi sa to striekalo pokope, teraz sa to strieka osobitne ...

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 02 čer 2013 17:00

Swingal píše:Klampiara mojho mi odporucil kamarat, su to autickari obaja. Hned mi dal hlavu do smutku co vsetko bude treba spravit :D ale to asi kazdy iny by povedal. Hned mi povedal ze predne blatniky mam skusit zohnat nove, ale ak by mali stat 100€ kus tak ze sa pokusi ich dat radsej dokopy. Pravy predny som kupil novy (pouzity bez hrdze) a lavy nebol az tak v zlom stave tak ten vyvari on sam. Auto mu bude trvat preto tak dlho lebo musi robit robotu ktora ho zivi a popri tom ked bude cas tak sa vrhne na moje, len co by cert nechcel sa mu este pokazilo jeho auto. Cakam kym mi odmotnuje ten bodykit nech ho mozem dat druhemu kamaratovi spravit lebo niektore veci su v dezolatnom stave. Klampiarovi zatial dam origo narazniky a nech tie nahodi, len bez toho jeho auta sa daleko nepohneme, asi si k nemu spravim vylet sam :) o vykonanu pracu sa nebojim, skorej sa bojim kedy uvidim svoje auto :D

popri tom som zacal vybavovat farbu na auto. Otazka na lakyrnikov, laikov aj profesionalov znie. Farba s lakom spolu alebo ako dve samostatne vrstvy? :)

Samotna farba, tuzidla a plnic vyjde na: 280€
Farba s lakom spolu a plnic vyjde na: 200€

zevraj kedysi sa to striekalo pokope, teraz sa to strieka osobitne ...

A me zas lakyra rikal, ze musi byt spasovany auto v plnici, shodi dvere, nasplicha to co dvere zakryvaji, nasadi se dvere a vse se lakuje primo spasovane na aute...Jinak dela to uz 15let a profesionalne se tim zivy v Peugote.

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 02 čer 2013 18:08

no ja som sa rozhodol robit sice celolak, ale interier a motorovy priestor striekat nebudem, resp. interier este mozno hej aj ked len tak naoko, ale motorovy priestor skorej nie. A ano mas pravdu, auto sa najprv musi zagitovat male nedostarky, nastriekat plnic, prebrusit, nastriekat znovu plnic a az potom farby. Ja som sa skorej pytal ci mam striekat farbu a potom lak alebo to mam nechat zmiesat dokopy a striekat spolu.

Stale este premyslam ci to dam striekat kamaratovi co s tym ma skusenosti alebo lakyrnikovi do Mercedesu ktoreho mi odporuca klampiar. Len lakyrnik z Mercedesu si chce farbu namiesat sam a ja chcem dat kod farby R63 a na aute je nastriekany momentalne nejaky iny odtien ...

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 16 črc 2013 22:54

Aby sa nepovedalo update ...

auto stale neni vyvarene, kamarat klampiar este nenasiel cas nakolko mal momentalne zdravotne problemy. Dufam ze sa coskoro uzdravi *pohladit*

Auto je v takom istom stave ako tam doslo pred dvoma - troma mesiacmi. Jedina zmena je ze narazniky mam doma, zadny je nahodeny origo, predny je zatial v aute. AUto startuje, ma trochu menej benzinu ale inak by chytilo na supu. Som vo vyckavacej nalade takze cakam, snazim sa posunut s mensimi projektikmi okolo CRX (CRX Navod - bude potom aj v elektronickej podobe, ale najprv tlacena, cakam na veci pre Arduino). Peniaze uz som naskrabal, takze setko stoji len na klampiarovi, kedy bude moct.

CRX Navod
Co uz je:
- Naskenovana knizka (znicila sa celkom pri tom *cry* )
- Upravene obrazky, grafika pre obsah (texty, cisielka, symboly)
- 10% prekladu (ide to strasne pomaly)
- 70% titulnej strany
Co treba spravit
- 90% prekladu *box*
- 30% titulnej strany
- tabulky
- servisna knizka

Arduino
Cele som ho rozobral, hodil do krabice, ked dojdu niektore diely zacnem na nom znovu pracovat, nacim sa s seriovym portom pracovat pre menej kablov kablov. K displeju ich islo tusim 10 teraz podju 4 a pod.

Plany co chcem na CRX spravit tu nebudem zatial vesat na nos, az ked budu urcite diely doma tak sa pochvalim :)

Zatial, len nakolko ste nevideli poradne zadne svetla tak tu su, je to obchadzka celym autom u klampiara, koho to nebude bavit preklika :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Atw48TCXyTA
http://www.youtube.com/watch?v=b4NCfI4V0F8
Přílohy
Honda obal2 (Large).jpg

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 24 črc 2013 14:21

Nova vec len som si neni moc isty :D

zvesti tvrdia ze karbonove sibre radi odletia na dialnici, jeden som kupil a nerad by som bol keby mi odletel :D ma niekto nejake skusenosti? :D

Inak vyzera pekne, neviem kolko vazi ale vrch je karbon, sbodok vyzera na nejaky pevnejsi plast. Hlavna myslienka bola nehrdzavejuci siber ...
Přílohy
20130724_125913 (Large).jpg
20130724_130308 (Large).jpg
20130724_141942 (Large).jpg
20130724_130315 (Large).jpg

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 24 črc 2013 23:05

Na ten šíbr jsem zvědavej hlavně kuli přesnosti zpracování a dalších jiných vým*dů při montáži, v mojim nekonečnym seznamu úprav má taky svoje místo, tak pak zveřejni poznatky z montáže, váha o proti plechu by mě taky docela zajímala. A vidíš to, když to tu tak čtu tak jsem ti zapoměl nafotit ten manuál, pak ti to pošlu na FB ale podle prvních stránek bych řekl že to asi bude stejný a nebo hodně podobný.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 24 črc 2013 23:39

siber bol uz pouzivany, takze by mal sediet podla vsetkeho, skorej som zvedavy ako tam napasujem tesnenia a ci ich vobec dostanem zo stareho sibru. Vahu odvazim len nemame ziadnu doma, jedine kuchynsku, ale tipujem tomu tak ... hmm 2,5 - 3kg.

manual posli ked budes mat cas, hlavne ma zaujimaju obrazky "celkoveho prehladu pristrojovky (cca s.17), fotky budikov, titulna stranka, tabulka s technickymi udajmi, vymena ziaroviek v blinkroch a v podstate secko co by mohlo byt ine :D" neponahla to, do konca prazdnin to asi aj tak nestihnem prelozit, nakolko este len teraz som na 12tej strane a nakopila sa mi ina robota. *fin*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 25 črc 2013 07:45

Ten sibr vypada stejne jako muj.Dle me je horni cast karbon pod lakem a spodek je laminat,Chce si davat pozor na dotahovani sroubku a maticek, aby se to neprotocilo.Jinak sedi to velice slusne, ale dopasovani chce provadet se shozenou stropnici a priohybani, popr. vypodlozenim "pracen" pro uchyceni.Aspon takto jsem to delal ja a sedi to pekne, nikde nezatika.Vahovy rozdil neni az tak znatelny, precejen hlavni podil vahy ma mechanismus sibru.

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 25 črc 2013 10:39

dik za info, co som pozeral tak pri niektorych srobikoch uz su male praklinky, a nakolko je spodok laminat tak by sa to malo dat spravit dokopy nie? A tesnenie sa da pouzit zo stareho?

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 25 črc 2013 20:00

Swingal píše:dik za info, co som pozeral tak pri niektorych srobikoch uz su male praklinky, a nakolko je spodok laminat tak by sa to malo dat spravit dokopy nie? A tesnenie sa da pouzit zo stareho?

Urcite se to da spravit, jak jakykoliv jiny dil z laminatu.Me se pred lakovanim otervrela kapota a spodni vyztuha(tez z laminatu) popraskala a karbon to vypruzil a udrzel pohromade.Musis ho osadit tesnenim a tesnicima listama(nejspis budou taky zlehka uhnily) z originalu.

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 28 zář 2013 20:32

http://www.youtube.com/watch?v=Df_KsIwHjMw

klampiar ma zacina srat ... *box*

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“