Jak se zdá, rozmáchlý úvod jsem si odbyl, takže nyní budu postupovat spíše dokumentaristicky než beletristicky, což ale neznamená, že si občas do žánru telenovel neodskočím
Začneme tedy tím, že se objevil inzerát tohoto znění:
zdar hondařum.prodam hondu crx ee8 1.6vt 150ps r.v. 91 najeto poctivych 198tis. auto bylo prevazne garazovane po nekuracich. nedavno auto proslo takovou malou generalkou na ktere mi makal FASTCIVIC.timto mu jeste jednou moc dekuji za jeho cas straveny na na crx.jeden z mala poctivych lidi.do auta byla investice cca 25tis. na vse mam doklad. takze auto je v dobrem tech. stavu.jeste ho ceka vymena hlav.brzd. valce a kara co se tyče technickeho stavu ready. jinak na laku dobove stopy ale nic hrozneho.sedacky jsou jako nove nepotrhane.ted neco k tem pracem na aute.delal se repas prevodovky ktery delal streetkid,je tam nova spojka stage2,4x kotouce se nechavaly stahovat,4xbrzdove desky TRW,gufera pod setrvak,pod rozvody,2xgufero vacek,rozvodovy remen + kladka,vodni pumpa,tesneni ventil. vika +tesneni vany,svicky ngk,vicko rozdelovac,palec,kabely,paliv.filtr,olej filtr,manzety,tesneni pod vtec ventil,gufera poloosytop olej do prevodovky i do motoru.shell helix hx6 10w-40.sportovni vzduch. filtr v origo.airboxu.na aute jsou disky OZ ULTRALEGERA 15" lehka a tvrda kola,pneu toyo tyres slicky homologace na bezny provoz.auto jsem nemel v planu prodavat ale dostal jsem se do uzkych a jsem nuceny to prodat. z cenou poradte??? ja bych to videl nekde kolem 80tis z alu bez alu 70tis. auto jsem kupoval cca4 roky nas5 v praze z minorem take tu karu zna take.
A k tomu tyto fotky: