EE8 Virusek CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Virusek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Virusek CRX EE8

Příspěvekod Virusek » 16 čer 2016 11:27

Jojo, budu určitě rád *fin*

A taky už konečně funguje šíbr :) ale nejdřív jsem měl strach, jelikož problém setrval i po výměně mechanismu šíbru..ale nakonec byl jen zasranej spínač..takže už valí jak novej ;)

A tady nějaký foto pro oživení :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Virusek dne 17 čer 2016 08:54, celkem upraveno 1 x.
CRX II VTEC EE8
B16A1 power

Shaka
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Shaka » 16 čer 2016 20:31

ja to foto nevidím som jediný či mi ho nechce zobrazit?

Virusek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Virusek » 17 čer 2016 08:54

Opraveno *fin*
CRX II VTEC EE8
B16A1 power

Shaka
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Shaka » 17 čer 2016 08:59

pekne pekne *fin*

Virusek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Virusek » 22 lis 2016 14:21

Když se to tu takhle rozjíždí, tak to taky trochu oživím :)
Céro si užívám co to de a za těch cca 9tis km co jsem od března najel mě ani jednou nevypekla...prostě kvalitní stroj :D *crx* navíc ty výrazy majitelů nových oktávek, superbů, a4, a6, a7 atd když je předjíždíte s takovou starou jebkou jsou parádní..prostě *vtec*

Taky se stala jedna nepříjemnost..a to když jsem si v klidu u kauflandu blejzal nanuk a jedna paní s meganem mi nacouvala do zadního nárazníku *dash* ..ale naštěstí to není nic hroznýho...jen je trochu pomačkanej :( ale říkal jsem si že to mohlo být horší, kdyby mě couvla do předku :D

Od konce října bylo céro spíš v garáži, jelikož jsem pořídil na zimu Alfu 155 a dávala se trochu do kupy. Stejně furt pršelo a bylo hnusně tak mě to aspoň nemuselo být líto ;)

Ale včera bylo hezky tak jsem ho musel zase vytáhnout a nějakej ten km najezdit *vtec* a k tomu jsem se stavil na návštěvu za aerostanislavem :)

Obrázek

Avšak je tu ještě jedna nepříjemnost :? ..a to ta, že budu v květnu končit VOŠku a chystám se na vejšku a to není zrovna levná záležitost..tím pádem bych neměl dostatek peněz a času na to se o ni starat, tak jak by si zasloužila :cry: takže si pohrávám s myšlenkou ji v nejbližší době prodat :oops: vím že toho určitě budu litovat..ale situace je prostě taková :(
CRX II VTEC EE8
B16A1 power

Adamek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Adamek » 22 lis 2016 20:17

To radeji odhlasit a schovat... takovy pribeh jak jsi k ni přišel a ted bys ji prodal :-( to by byla skoda, ale chápu, ze to nekdy nejde jinak.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 22 lis 2016 20:43

>Jen přidávej, musíme to tu trochu rozject. *fin*

>A hnal jsi ten ťukanec přes pojišťovnu?

>Jestli jí prodáš, tak věř tomu, že toho budeš do smrti litovat. Takový auto podruhý už hodně těžko seženeš. Prachy budou, My nebudem! Šoupni jí raději někam do stodoly a vypust jí z hlavy a až na tom budeš dobře, zase si na ní vzpomeň. ;)
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 22 lis 2016 21:44

Prodej radši ledvinu :D

Mišule
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mišule » 23 lis 2016 11:52

Rozhodně neprodávej :)Pak už jí těžko budeš shánět *dash* Takových už tady bylo a pak si nakonec rvali vlasy! Jak říkají kluci...Lupni to někam do stodoly a vytáhni až budeš mít pocit, že nastal čas *fin* I mě osobně Minor psal, že už je hůř a nastal čas syslit co se dá :o A to máme s přítelem obyčejnou ED9 :lol:

Virusek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Virusek » 23 lis 2016 19:57

Adamek píše:To radeji odhlasit a schovat... takovy pribeh jak jsi k ni přišel a ted bys ji prodal :-( to by byla skoda, ale chápu, ze to nekdy nejde jinak.

To by bylo no :( jako by to byl osud..spadla mi doslova do klína :D

Wláďa píše:
>A hnal jsi ten ťukanec přes pojišťovnu?

>Jestli jí prodáš, tak věř tomu, že toho budeš do smrti litovat. Takový auto podruhý už hodně těžko seženeš. Prachy budou, My nebudem! Šoupni jí raději někam do stodoly a vypust jí z hlavy a až na tom budeš dobře, zase si na ní vzpomeň. ;)

Nene, je to jen odřený a vyřešili jsme to na místě ;)
To určitě budu..vím že kdybych ho chtěl znova, tak nebudou..a když jo, tak za majlant.. :(

Fegut píše:Prodej radši ledvinu :D

:D to už jsi asi 3 co mi to radí :D ale bohužel mám vadu ledvin, tak leda něco jinýho :D

Mišule píše:Rozhodně neprodávej :)Pak už jí těžko budeš shánět *dash* Takových už tady bylo a pak si nakonec rvali vlasy! Jak říkají kluci...Lupni to někam do stodoly a vytáhni až budeš mít pocit, že nastal čas *fin* I mě osobně Minor psal, že už je hůř a nastal čas syslit co se dá :o A to máme s přítelem obyčejnou ED9 :lol:

To určitě bude..myslím že za takovejch 5 let budou ceny ed9 tam kde jsou dneska ee8 :)

No je to těžký v téhle situaci..ale kdybych měl neco našetřeno tak by nebyl problém ..jenže peníze co mám z brigády, což není fakt hodně, tak vyjdu tak tak.. se pak težko našetří no...a potřeboval bych větší částku od které bych se mohl odrazit.. :?

Uvidíme no..jako plánů s cérem je hodně..dokonce už mám doma nový kola :D nebo sehnany el zrcatka jelikož mám jedno manuálni.. nebo dokonce i vybranej lak :D ..ale teď pišu na papír pro a proti a v dalších pár dnech se rozhodnu no :?
CRX II VTEC EE8
B16A1 power

Jindřich
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jindřich » 24 lis 2016 08:53

vidíš,máš s ní další plány,tak to jen prostě odlož. Ty peníze,co budeš potřebovat se pomalu ukážou. A můžeš ještě prodat už nasyslené věci a taky třeba alfu ;)
Já jsem teď taky uvažoval o prodeji,protože nastalo "náročnější" období,navíc mě tu už nějakou dobu uhání borec,že mi za ni dá 80 na ruku,ale mám ji schovanou a teda neprodám :!:
Furt to nějak jde a mám v ní tolik energie a vím,že bude zas líp :!:

Virusek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Virusek » 24 lis 2016 12:32

No ukážou..ale je to docela akutní :?
Alfu bych prodat mohl, ale za tu mi nikdo nedá víc jak 20...je to jen ,,stará" 155 v 1.6..a mám ji hlavně skrz to, že je v plynu a jezdím zhruba za korunu na sto. A zase jezdit přes zimu s cérem...jako mohl bych a rád bych stím jezdil pořád, ale chtělo by to udělat minimálně silentbloky vlevo vepředu, jelikož už se občas ozvou. Ale kdyby se to sundalo, tak bych je udělal komplet..a kdyby už byly dole ramena atd, tak bych to nechal vyvařit..a kdybych to nechal vyvařit, tak už by to šlo do laku atd..a zase by to byl běh na dlouhou trať a nevím čim bych jezdil..a i finančně by to bylo náročný, jelikož opravdu nevydělávám a ještě shánět věci co by chyběli atd..vidím to teď u Wláďu kolik s tím je práce, a to to měl o hodně lepším stavu než mám já :D
CRX II VTEC EE8
B16A1 power

Jindřich
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jindřich » 29 lis 2016 08:17

Z Wládi si neber příklad,je to perfekcionista a nikdo to nebude mít v lepším stavu jak on ;)
Neboj se toho,určitě se to nějak poreší aniž bys musel céro prodat. *relax*

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 30 lis 2016 22:55

Jindřich píše:Z Wládi si neber příklad,je to perfekcionista a nikdo to nebude mít v lepším stavu jak on ;)

Tak to sis mě Jindro asi s někým spletl :lol: Mam hodně co dohánět *crx* *oprava*
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Jindřich
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jindřich » 01 pro 2016 08:38

:D ale hračička jsi ;)
Ale takoví jsou potřeba,rozdáváš ostatním energii svým nadšením k dalším pracem na céru *fin*
aspoň mi to tak funguje teda :)

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“