EE8 Virusek CRX
Moderátor: Minor
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Re: Virusek CRX EE8
Máš SZ 

Tak dorazili D1 Spec matice od Kaita a už jsou na autě
nevypadá to zle na těch origo kolech..

Dále přišli svíčky a taky víčko rozdělovače, které bylo už bylo nepoužitelné..

Zdě nějaké foto, když už byly obě krasavice venku

Tady jsem vyfotil teda i ten motorák
...vzhledově nic moc, ale pro auto je to to pravý srdíčko
..za zmínku možná stojí to, že má origo kryty ..jak svodů tak i spodku motoru 

Dále přišli svíčky a taky víčko rozdělovače, které bylo už bylo nepoužitelné..

Zdě nějaké foto, když už byly obě krasavice venku

Tady jsem vyfotil teda i ten motorák

CRX II VTEC EE8
B16A1 power
B16A1 power
Moc pekny obe dve, je parada, ze jsi se ujal EE a davas ji takhle do kupy!
Nahodou mooc hezkej motorak,jen striknout viko novou strukturu a motorak potadne umyt a bude to vonafka:-)
Adamek píše:Moc pekny obe dve, je parada, ze jsi se ujal EE a davas ji takhle do kupy!
Díky

lazzzik píše:Nahodou mooc hezkej motorak,jen striknout viko novou strukturu a motorak potadne umyt a bude to vonafka:-)
No všechno to v planu je

Teď jdou peníze pouze do funkčnosti a techniky auta, jelikož sní budu jezdit cca 50km denně.. Sice mě docela dost lidí strašilo že to auto neni dělaný na denní ježdění atp...ale uvidím no

CRX II VTEC EE8
B16A1 power
B16A1 power
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné jsi ji dal do kupy

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Děkuji
ale je to hlavně Standova zásluha
Jinak jsem se zapomněl pochlubit, že už mám úspěšně po technické (jen 5 lehkých závad!
) a už brázdím silnice
Je to paráda..člověk to auto musí milovat
Teď už je v servise u elektrikáře a snad už půjdou aspoň stahovat okna a šíbr..jelikož už při blbejch 15° a sluníčku se to nedalo vydržet..

Jinak jsem se zapomněl pochlubit, že už mám úspěšně po technické (jen 5 lehkých závad!

Teď už je v servise u elektrikáře a snad už půjdou aspoň stahovat okna a šíbr..jelikož už při blbejch 15° a sluníčku se to nedalo vydržet..

CRX II VTEC EE8
B16A1 power
B16A1 power
Ták hlásím že okýnka už fungují
.. šíbr zatim nejde.. teda motorek funguje ale vždycky se zadrhne a jenom to chrčí jakoby to nemělo sílu..
Tady nějaké foto ať to trošku oživím
Ale omlouvám se za kvalitu..je to posláno přes facebook..

Teď už jen našetřit na nějaký pěkný 15" ..a je to hrozně vysoko na origo podvozku, takže v plánu asi prozatím jen pružiny -35 nebo -40

Tady nějaké foto ať to trošku oživím

Teď už jen našetřit na nějaký pěkný 15" ..a je to hrozně vysoko na origo podvozku, takže v plánu asi prozatím jen pružiny -35 nebo -40

CRX II VTEC EE8
B16A1 power
B16A1 power
Sibr jsem ted taky resil. Za 1. Jsem mel povolene dorazy kolejnic, zakze mi pri ozevreni vyskocil z kolejnice a pak se zavrel jen do 3/4 a musel jsem hrubou silou tlacit mechanismus. Takze jsem dorazy srovnal a prestala se mi hybat jedna strana tak jsem to cele cistil a prostrikaval olejickem a uz to tak nejak chodi. Tak snad u tebe bude jen neco podobneho.
Standa už šíbr rozdělaný měl, takže tohle by mělo být v pohodě..s největší pravděpodobností je zadřený motorek 

CRX II VTEC EE8
B16A1 power
B16A1 power
Ja ked som kupil auto šíber behal v poriadku, potom mi začal blbnút vypínač tak som dal druhý, chcem sa spýtat akú vazelinku dat na kolajničky ? niečo špeciálne?
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Virusek máš SZ 

- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Ten plast pořád platí? Chystám si pomalu věci na sraz 

- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Čoveče asi Tě nepotěším,našel jsem dva,ale oba jsou říznuté. Ten žlutý je použitelnější.
A našel jsem i tu kravinku na zadní ramenooo,ale jen jednu stranu
A našel jsem i tu kravinku na zadní ramenooo,ale jen jednu stranu

Nevadí
bude to určo lepší než ten kovovej vinkl co tam je teď
..jinak si nemůžu nějak vybavit co mi chybělo na tom ramínku v zadu a z té fotky to jaksi nepoznám

CRX II VTEC EE8
B16A1 power
B16A1 power
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte.
Já už vím,oco tady jde.Na tom minisrázku v Hranicích jsem Jindrovi říkal o minulosti Tvé EE8,a jaké se jí dostávalo péče u minulých majitelů
m.j.jsem říkal,že při ůdržbě zadních brzd někdo v minulosti zahodil plastové krytky zadních brzd.třmenů. a Jindra myslel tohle (podélná plastová zástěrka).Ty krytky jsou shora na rameně a jsou proti shora padajícím nečistotám(jsou pravá a levá).Tak ,kdyby se někomu válely v garáži,vemte mu je na sraz. Zdraví Standa.
Já už vím,oco tady jde.Na tom minisrázku v Hranicích jsem Jindrovi říkal o minulosti Tvé EE8,a jaké se jí dostávalo péče u minulých majitelů
m.j.jsem říkal,že při ůdržbě zadních brzd někdo v minulosti zahodil plastové krytky zadních brzd.třmenů. a Jindra myslel tohle (podélná plastová zástěrka).Ty krytky jsou shora na rameně a jsou proti shora padajícím nečistotám(jsou pravá a levá).Tak ,kdyby se někomu válely v garáži,vemte mu je na sraz. Zdraví Standa.
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Aha,potřebujete ty horní? Tak to mám obě strany. Jsou plechové. Na fotce je ten spodní způlky plastový.
OK,vemu je.
OK,vemu je.
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
O.K. Já je mám hezké černé a to mě popletlo,že je to z plastu .Virusek bude Rád.Ahoj Standa.