aj ked mam CRX uz celkom dost dlho tak az teraz som zacal na nej konecne nieco robit. A to je dovod zalozenia tejto témy a prezentovania mojej CRX pre Vás.
Dopredu upozornujem ze som ako automechanik uplny amater

Časť prvá - ÚVOD
Co na zaciatok?
CRX som prvy krat videl na strednej skole okolo roku 2000. A od vtedy som ju nemohol dostat z hlavy

Kratko po kupe mi na aute strelili oba tlmice - kamarat to vtedy rozobral a zistil ze boli amatersky upravene k upilenym pruzinam - aby bolo auto nizsie. Tak sa s tym vtedy dako pohral a podarilo sa mu to dat dokopy no a asi to spravil dobre lebo to tak funguje doteraz

Auto som si potom uzival bez nejakych velkych oprav, uprav celych 7 rokov. Len som lial benzin, menil olej a sviecky. Akurat na 7 CRX zraze mi odpadol prehrdzaveny vyfuk tak som kupil novy - seriovy.
V roku 2015 som doplatil na to ze som auto zanedbaval a znacna korozia sa nemilosrdne zacala drat na povrch. A tak som sa rozhodol ze s tym zacnem nieco robit. Ako prvy som si vzal na musku siber - po otvoreni mi padala hrdza do vlasov a oci a navyse tade zatekalo. Ked som vsak zacal opravovat siber objavil sa iny problem - od zadneho lemu mi odskocil obrovsky kus tmelu a v aute zoatala po hrdzavom plechu len obrovska diera - cely lavy zadny kus pod smerovkou bol pretmeleny velkym mnozstvom tmelu. Teraz uz viem preco bolo auto predoslym majitelom prestriekane do fialovej

Na zaciatok asi tolko.
Momentalne uz je na aute toho dost spraveneho, postupne to tu budem priadavat, myslel som ze ho do zimy stihnem dat dokopy ale nestihol som tak na jar sa bude pokracovat, je to teraz take divoke, jedna cast auta v jednej farbe, druha v inej...