1G kapid CRX
Moderátor: Minor
Re: kapid CRX 1.g
Hodim sem pár starších fotek. Předek mam komplet hotový, až na otvor pro větrák, kde je potřeba zavařit pár dir
. Pustil jsem se do zadku, který budu mít do víkendu hotový. Co se týče prahů, tak to zatim nevypadá moc dobře. Prej budou tak do měsíce, tak jsem na to zvědavej
. Každopádně jsem z toho auta hotovej a mam toho plný kecky. Musim si představovat jak to auto bude krásný, až ho dodělam, jinak ....

- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Už teď je to paráda 
Tak pro dnešek ende. Nosníky jsou na svém místě a nějak plech jsem ta taky plácnul
.
Tak do téhle srandy se mi vůbec nechtělo, ale mam hotovo. Zítra se to zabrousí a budu doufat, že mi tam už nebude zatékat 
myslím že si ani sám netušil,že na tom bude tolik vaření vid,ta rez pitomá.Ale s tvojí šikovností,to jde samo.
Máš už promyšlenou antikorozní upravu?Čím budeš stříkat,natírat podvozek atd?

lazzzik píše:myslím že si ani sám netušil,že na tom bude tolik vaření vid,ta rez pitomá.Ale s tvojí šikovností,to jde samo.
Na autě makam rád a baví mě to, ale je to největší zabiják času. Nějakou představu o tom čim budu natírat a stříkat mam, ale auto napatlam všim co doma najdu
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
na ty svařované místa použij http://www.express-color.cz/products/br ... rzi-400ml/ 
Jindřich píše:na ty svařované místa použij http://www.express-color.cz/products/br ... rzi-400ml/
Nějaká zkušenost? Spoje a sváry budu brát kartáčem na vrtačce dokud se nebudou blejskat jak psí kulky a pak mam připravenou hammerite 3 v 1 a dvousložkovou základovku. Natřu a vystříkam všechno tak, že jestli to zrezne, tak už fakt nevim
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Taky používám Hammerite,ale jako základ ten konvertor. Pod samotným Hamm.to hnilo dál,časem barva praskla a mohl jsem brousit znova 
Ahoj,taky delam karu o zakladu a mam dobrou zkusenost s bezoplachovym odrezovacem od HB laku, funguje a stoji pakatel ...
link zde: http://www.hb-lak.cz/zbozi/odrez.htm , jako zaklad planuji použít suříkovou barvu na lodě suřík případnou korozi zastaví ..
natery typu hammerite na auta nefunguji, jsou vhodne treba na plot, ale ne na karu na ktery jsi odmakal stovky hodin, byla by skoda, kdyby ti to hnilo pod naterem...drzim palce tk
link zde: http://www.hb-lak.cz/zbozi/odrez.htm , jako zaklad planuji použít suříkovou barvu na lodě suřík případnou korozi zastaví ..
natery typu hammerite na auta nefunguji, jsou vhodne treba na plot, ale ne na karu na ktery jsi odmakal stovky hodin, byla by skoda, kdyby ti to hnilo pod naterem...drzim palce tk
Kotouč na vrtačce ok.Ale potom doporučuji ještě něčím přebrousit.Ono to pak bývá moc "vyleštěné" a následná barva vlastně nemá jak pořádně držet.pak třeba odrezovač a reaktivní základ.Na dutiny,kapsy,prahy,vnitřky lemů atd. používáme vosk a vůbec s ním nešetřit. 

Děkuji za reakce. Dneska jsem taky hledal, četl a každej doporučuje něco jiného
. Ty odrezovače prý některé fungují a po některých to prej zrezne ještě víc
. Dutiny stříkaj co kdo doporučí, nebo si míchaj lidi něco doma a pak si mam vybrat. Každopádně ten suříkovej základ nevypadá vůbec špatně. Vidim to zítra tak, že vezmu zbytek odrezovače co mam doma a přejedu s nim všechny spoje a bodový sváry co jsem udělal. Pak to vemu trochu kartáčem a to bude muset stačit. Pevně věřim a doufám, že mi přijdou práhy, abych to mohl dodělat. Kompletně to hodit do základu a posunout se dál. Každopádně děkuji za rady, postřehy, připomínky a ten suříkovej základ použiju při dalšim projektu, pokud bych se do něčeho opět pustil
.
Tak jsem uříznul kus zadku, ale už je zpět a dnes jsem dal konečně motor na stojan 
Ahoj , došlo k nějakému posunu v renovaci?
Došlo k tomu, že jsem se na to vyprdnul
.
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ty to zabalils? Jakto? 
James píše:Ty to zabalils? Jakto?
Jestli jsem to zabalil? Nejradši bych to udělal, ale už mě to stálo dost času, nervů i peněz, takže se pokračuje dále.
Moc jsem toho od posledně neudělal, ale zadní bok je na svém místě, bohužel se mi to trochu prohly plechy, ale už na to kašlu
Tak si tak pěkně pokračuju a dojde mi drát
, takže už ho auto schroupalo 5kg
.