Už pěkně dlouhá doba, co pročítajíc vaše příspěvky sním o tom, až si zde založím profil. Konečně se zařadím se mezi vás, řidiče blázny které spojuje jedna věc a to láska k téhle čtvrtstoletí staré legendě, k autu které toho má zasebou víc než mnozí z nás... Pro mnohé je to starý pelech, ale to si já nemyslím a tak bych chtěl napsat příběh o tom, proč to mám jinak, ale přesto stejně s lidma na tomto klubu.

Moje "story" bych chtěl začít v době když mi bylo kolem 6 let. Z té doby si toho moc nepamatuju přeče však si vzpomínám jak ostatní děti vždy rády běhaly na hřišti a hrály fotbal, mě tohle ale nikdy nenaplňovalo. Přál jsem si řídit. To ovlivňuje můj život až do těď. Nebudu tady uplně všechno rozpitvávat, ale vyrostl jsem v éře Playstaitonu 1. Tenkrát frčelo Gran Turismo a bylo jasné, že auto musí mít nejmíň 500 koní a spoilery jak z akčního filmu. Jak už to v životě funguje, priority se mění a rád bych se tedy přesunul až do doby, kdy jsem začal přemýšlet o Hondách.

Vše odstartovalo asi v mých 15 letech, když si rodiče koupili na popojíždění Civica 5g. Líbilo se mi, že byl odlišný. Prostě se vám nestane, že si na parkovišti spletete své auto.

Uplynula nějaká doba a já začal dojíždět každé ráno do školy. Byla jen otázka času, než jsem si všiml kudy jezdíme. -Co jsem si pročítal vaše příběhy máme to asi všichni nějak stejně, každy jsme si tu svojí našli za okny autobusu-.

Napsali jsme si pár řádků a já se měl poprvé naživo "setkat tváři tvář" s touhle Hondou. Byl jsem z ní uchvácený a poté co jsem si sedl do auta na místo spolujezdce a poprvé se svezl v céru, myslel jsem, že se mi to zdá.

Honda mě naprosto pohltila a tehdy se mi změnil život o 180° - našel jsem si práci a ve volném čase jsem chodil vydělávat na vysněnou EE8. Svůj zbylý čas jsem vyplnil tim, že jsem koukal na Youtube na videa a prohlížel si fotky s touhle divoškou. Někdo tady na klubu psal že když se něco chce, tak jde všechno a je to pravda.
Trvalo to 2 roky než jsem si našetřil částku, která by stačila na hezkého Vteca. Jenže pěkný kousek se neobjeví každý den a ED9 jsem nechtěl. Projížděl jsem inzeráty až se na internetu objevil pěkný Vtec z Loun, kterého prodával Minor. Řekl jsem si, že se na něj zajedu podívat. Bohužel jsem si s ním nepadl do oka, zkrátka ve mě nevzbuzovala žádné emoce, tak jsem nákup odložil.

Jednoho dne se mi ozval Sabrio, že uvažuje o prodeji své EE8. ( Té která mě přivedla do Hondího světa. ) Já neváhal ani vteřinu a jel jsem se jí ještě jednou obhlídnout. Jak jsem modrého Vteca znovu spatřil, bylo jasno. Ještě jsme provedli zkušební jízdu a to bylo poprvé, co jsem CRX řídil. Ještě když jsem vystoupil, tak jsem z toho byl celej vyklepanej. Plácli jsme si a já jel pro peníze.
Blížím se ke konci příběhu a chci říct, že jsem si splnil svůj největší dosavadní sen.
26.10. v 19:00 se totiž onen vysněný Vtec ocitl v mé garáži...

Jinak teď si na řidičák musím ještě měsíc počkat

Tak snad jsem vás nenudil, snažil jsem se to zkrátit.

Budu tady dokumentovat postupně opravy i úpravy.

Přikládám fotky předchozích majitelů :

Fotka z roku 2007