PIWEL a jeho Rexík :-)
Moderátor: Minor
Re: PIWEL a jeho Rexík :-)
máš jiný písty, nebo sníženou hlavu, tlaky dost vysoký?
- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
tento motor tam byl od začátku, nevím co na něm bylo a nebylo děláno, takže těžko říct...vlastně ani nevím kolik by mělo mít CRX v základu
dneska mi ohromně zlepšila den záslika nových šprcek
teď jen vybrat na co je navleču, rozhoduju se mezi
a
mátě někdo zkušenosti s nečím z mého výběru? zajímá mě hlavně váha...popřípadě co byste zvolili vy?
rozmery jsou stejné 6.5Jx15, ET38 a rozteč samozřejmě 4x100

dneska mi ohromně zlepšila den záslika nových šprcek

teď jen vybrat na co je navleču, rozhoduju se mezi
a
mátě někdo zkušenosti s nečím z mého výběru? zajímá mě hlavně váha...popřípadě co byste zvolili vy?
rozmery jsou stejné 6.5Jx15, ET38 a rozteč samozřejmě 4x100
tlaky origo do 13.5atm,běžně mívají v dobré kondici kolem 11,servisní limit 9.5. u těhle tlaků bych hádal dost sníženou hlavu. roli ale může hrát i nastavení vaček
já měl na starým motoru tlaky lehce přes 12, všechny válce + - stejně a motor byl docela línej. Hlavu moc sníženou mít ani nemusí, já mám nadoraz sníženo a max tlak je 15, ale co jsem prodal ten motor s tlakama 12 šla tam taky snížená hlava a říkal mě že byl dokonce na 17.
- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
dostal jsem se tedy do stádia kdy mám Petkův generálkovaný motor v autě a protože je auto pomalejší než s předchozím motorem, tak trochu pošteluju ten starý motor...ale aspon mi to ted nepapá olej a nehulí
to je ale vize vzdálené budoucnosti, zatím se chystá menší vzhledová (r)evoluce v podobě nového celolaku a dalšího odlehčení, podařilo se mi sehnat rám zadních vrat, takže výplň bude z makrolonu, šíbr snad taky vymyslíme z makrolonu a navíc budu mít i druhý zadní nárazník kde se vyřežou díry pro odvod vzduchu a spodek náranzíku se kousek krouhne (něco jako difuzor). Celou dobu jsem se bál v jakém stavu bude moje kastle až sundám plastové prahy...naštěstí k úžasu mému i k úžasu lakýrníka to vypadá že je všechno ještě origo, původní, neopravované a NEZREZLÉ
k posouzení přidávám fotky
myslím že je kastle v dost dobrém stavu, až mě skoro mrzí že z toho dělám závoďáka a ne leštěnku
zatím se teda odmašluje, vymýšlí se jak kastli zpevnit (rámovat zatím nebudu)...další update až se pokročí třeba s broušením starého laku 

myslím že je kastle v dost dobrém stavu, až mě skoro mrzí že z toho dělám závoďáka a ne leštěnku

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
zadní okna vyřezané, bohužel jedno prasklo
pracuje se na výrobě difuzoru v zadním nárazníku (za nárazník děkuji Martinovi ze Slavkova) sehnal jsem i rám zadních dvěří (do kterých pujde makrolonová výplň) + ee8 křídlo (bude na civilní verzi), vyndali jsme celý šíbr (pohrávám si s myšlenkou ho tam nevracet a díru zavařit, nebo ho nějak vyrobit z makrolonu a pak zalakovat)
"vylezlé" rychloupínáky kapoty jsou vyměněny za "aero" upínáky se zámkem, takže standardní zámek kapoty udělá pápá a už je čekám než se začne brousit a kitovat a lakovat

"vylezlé" rychloupínáky kapoty jsou vyměněny za "aero" upínáky se zámkem, takže standardní zámek kapoty udělá pápá a už je čekám než se začne brousit a kitovat a lakovat

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
rvní barevný nános (skoro úspěšně) za náma, černá je na místě (jen kapota se bude předělávat) a do konce týdne přibyde ještě bílá a červená a vzhled bude hotový
pak se jen počká na podvozkové komponenty než se vrátí z pískovny, zinkovny a osadí se novýma silentblokama a pak hurá na HONDAy
CRXSRAZ nevím zda stihnu 

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
nápravy opískovány a vyztuženy, dneska odvezeny na zinkování, do konce týdne by měly být v komaxitu, šíbr je porod, podle fotek si asi dokážete představit v jakém byl asi stavu (za kvalitu fotek se omlouvám, pořád jsem se nedokopal k tomu vzít na dílnu foťák)
Naposledy upravil(a) PIWEL dne 27 čer 2015 23:48, celkem upraveno 1 x.
- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
další nános barvy

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
tak už je to komplet v laku a už se jen skládá, mohl jsem počkat až to bude hotové a na kolech, ale jsem strašně nedočkavý a musel jsem se s váma podělit o (skoro) konečný výsledek 

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
auto poskládáno do civilní verze, ještě se zapracuje na závodní a hurá na kopce
- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
po přehodnocení životních priorit a stavu auta jsem se rozhodl k prodeji, ten proběhl ve středu 7.10.15 a auto putovalo do Prahy k novému majiteli. Tohle je poslední fotka mého auta 
a na nějakou dobu se odmlčuji. Ale zase někdy a ve VTECu 
Už jsem měl tu čest naživo, majitel se za mnou stavoval.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717