ED9 červená Svarcik - CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Svarcik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

ED9 červená Svarcik - CRX

Příspěvekod Svarcik » 27 kvě 2015 17:53

Ahoj klubáci *drinks* ,
Tak už 10 dni jsem štatným majitelem CRX  Všechno to začalo na střední škole , když jsem poprvé zahlídl v Brně CRX a hned se zamiloval . Ale bohužel v tu dobu nebylo dost financi na koupi, tak jsem mohl na céro zapomenout. Az ted jsem konecne naspořil penízky navíc a zacal se pokukovat po autech, CRx byla jasná volba ,nechtel jsem nic jiného.. Měl jsem v hledáčku par kousků co jsem si vyhlidl, s cenou cca do 50 tis.. Ale bohužel o CRXku toho ještě tolik nevim, tak jsem psal Minorovi jestli by mi mohl doporučit nekoho , kdo je z okolí Brna a vyzná se v CRX, aby se mnou mohl kdyztak zajet omrknout jedno CRX v Brně ..Doporučil mi Mattika který dělá v hondě a sám crx má. Tak jsem tedy Mattikovi napsal a ten mi v zápětí napsal že není problém, jen musím byt trpelivý , má moc práce, rovnou mi napsal že to svoje bude prodávat taky, bohužel už na něj nemá čas.. Tak jsem zjistil pár informaci a domluvili jsme se na prohlídce bohužel az za 2 tydny. V tu dobu jsem ještě narazil na Dudlovu CRX , kde jsem se byl taky podivat, sice dražší nez jsem chtěl ,ale nakonec jsem se rozhodl ze dám do céra víc penez,když už ho pořizuji :). CRX bylo moc pěkné a hlavně jízda byla super. Tímto bych chtěl Dudlovi poděkovat …Uz jsem byl skoro rozhodnutý, ale pak jsem se jel podívat na Mattikovo CRX a byl jsem na vázkach… Crx vypadalo na živo o hodně líp jak na fotkách, bohužel měl sedačky u čalouníka tak jsem se nemohl projet.. Tak mi aspoň Mattik pověděl vse o aute. Udělal na tom spoustu práce za tech 7 let co ji mel a ten stav tomu taky odpovidal. Další tyden jsme se domluvli na tom , že vezme sedacky od calounika a projedem to… Bohužel v den projížďky mi volal ze vytlačil auto z garáže a nestartuje. Tak jsme to museli o týden odložit , byl spatny zapalovací modul . Další týden jsem se byl projel a rozhodl jsem se pro to Mattikovo céro.. Ještě se doladilo pár droboností a já si CRX odvezl.. První den jsem byl trošku nervozni , tolik penez za tak staré auto, ale po par hodinach v autě jsem došel k názoru, že to byla moje nejlepší investice ! Zatím jsem najel 400Km a nemuzu si to vynachválit *fin* Každou projížďku si neskutečně užívám *dance*
Pár informací o aute :
Rok 1991. motor D16A8 po GO (najeto 8 - 10tkm), snizena hlava, lesteny kanaly, primy sani, vyfuk, dural setrvak, go prevodovky, no je tam toho mnoho . Jinak auto do sroubku rozebrane, vyvarenej rozek zadniho lemu, kastle zdrava,koupena od Minora a auto do ni cele preskladano podvozek je komplet po GO, silenty sada od energy suspension, co nebylo od nich tak origo Honda. Osetreno naterem na podvozky, od teto opravy jezdilo pouze v lete.Celolak delanej formou kompletniho rozebrani, zadny strikani okolo oken atd, proste vyskleny, pak znovu vlepeny,vsechny gumove tesneni na aute jsou nove.Podvozek stelovaci Koni + pruziny weitec. kola OZ crono 16" . Co se tyce kastle, tak neni uplne serie, jsou vyhlazene listy z celeho auta. Na fotkách se mi to moc nelíbilo, ale naživo to vypada o dost líp :)
Jinak auto ted 2 roky nejezdilo.. Tak se to musí trošku zajet a vychytat , hlavně bylo dost zaprasené :D . Nedostatky jsou v interieru , chybi tam dost věci hlavně plasty, tapecy ( ty už se nahodily nové od Minora z ee8  )na nečem už se o vikendu delalo , no proste bude na tom hodně práce ještě. Ale uz se na to moc těším ! Jinak bych chtěl moc poděkovat Minorovi , bez něj bych se o Martinovém Céru nikdy nedozvedel a také za tu trpělivost a informovanost .. Díííky ! !
Už se na Vás těším :) snad se dostavím na nejbližší CRX sraz. Díky za přečtení..:) *honda*

Nahodím nějaké fotky , když jsem se byl na céro mrknout.
Přílohy
20150423_180214.jpg
20150423_180149.jpg
Naposledy upravil(a) Svarcik dne 27 kvě 2015 20:46, celkem upraveno 2 x.

Svarcik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Svarcik - Céro

Příspěvekod Svarcik » 27 kvě 2015 17:54

.
Přílohy
20150423_180442.jpg
20150423_180637.jpg

Svarcik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Svarcik » 27 kvě 2015 17:56

..
Přílohy
20150423_180724.jpg
20150423_180713.jpg

Svarcik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Svarcik » 27 kvě 2015 18:15

Aktuální
Přílohy
20150517_142636.jpg
20150517_142607.jpg

Svarcik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Svarcik » 27 kvě 2015 18:16

I interier se dává dopořádku :) Nové tapece + další drobnosti
Přílohy
20150524_140229.jpg
20150524_140234.jpg

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Svarcik - CRX

Příspěvekod Minor » 27 kvě 2015 19:21

Ta slova o nejlepší investici zarytého hondaře pohladí u srdce :)
Hodně šťastných km přeju.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Svarcik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Svarcik » 27 kvě 2015 19:32

Minor píše:Ta slova o nejlepší investici zarytého hondaře pohladí u srdce :)
Hodně šťastných km přeju.

Minore díky :) Snad jich bude co nejvíce *fin*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 27 kvě 2015 19:54

Čau.

Rád jsem si početl další krásný příběh.Jsem z okolí Brna, přesněji z Prace, pod mohylou Míru a pod druhou stranou kopce v Sokolnicich mám garáž se zvedákem, kdyby jsi někdy něco potřeboval.Vpodstatě každý víkend tam jsem a mám tam i CRX, tak se můžeš dojet ukazat a pokecat.

Svarcik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Svarcik » 27 kvě 2015 20:00

J!R! píše:Čau.

Rád jsem si početl další krásný příběh.Jsem z okolí Brna, přesněji z Prace, pod mohylou Míru a pod druhou stranou kopce v Sokolnicich mám garáž se zvedákem, kdyby jsi někdy něco potřeboval.Vpodstatě každý víkend tam jsem a mám tam i CRX, tak se můžeš dojet ukazat a pokecat.

Ahoj :) , urcite bych se nekdy zastavil na pokec . . Jsem z Vyškova , takže to mám kousek. Zrovna pristi tyden jedu jeste do Brna skrz rozvody , tak cestou zpět bych se mohl ukázat :)

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 28 kvě 2015 18:02

Svarcik píše:Ahoj klubáci *drinks*
Díky za přečtení..:) *honda*

Krásný céro v super stavu. Tak tě mezi náma šílenci vítám. *drinks*

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“