Ahoj, jmenuji se Michal A řekl jsem si že se s vámi taky podělím o to co u mě momentálně v garáži probíha.
CRX se mi líbilo už jako malému klukovi a minulý rok v září se mi naskytla možnost koupě jedné, kterou důverně znám. Mám na ní svuj podíl práce tak jsem si řekl než aby ji koupil nějakej blb co jí zničí a nebo omotá tak si ji vemu já. V první chvili jsem si řekl že jen udělám servis, který byl po cca 4-5 letech staní v garáži potřeba... Tak jsem se do toho pustil, první start proběhl a já se do ní zamiloval. Poté kvůli brzdám, ktere byli zatuhlé jsem sundal kolo koukal jsem se na brzdy a pak jsem se zděsil toho jak pod laminátem kvete podběh, lem, a prah. Své plány jsem přehodnotil a začalo se odstrojovat... Odstrojilo se skoro na holou kastli s napravami a motorem. Pak přišla zima tak jen odpočívala. Tento rok jsem si řekl že se pustím do vyvaření a přestavění do originál stavu... takže začal koloběh shánění nárazníků, zadních světel, lišt atd.
Momentálně je kastle vyvařená až na drobné věci u motoráku který se bude dělat jako poslední. V tom jsem si řekl že to chci trošku víc lehké tak šlo vše nepotřebné ze zadu pryč. Nyní se řeší kytování a antikoozní ochrana a neposlední řadě lak.Nynější stav:
Vylakovaný zadní prostor po sedačkách (pouze zatím v plniči)
Sedadla originál Po-Face u čalounice (Červená kůže textilní střed) ... půjde tam přes zimu i zbytek věcí z interieru (Alcantara)
Antikorozní ochrana lemů, čela, prahů + na tom zlatý alkyton
Dveře byli zakytované takže už mají zas díry na kliky. (PS: moc díky Wláďovi za zámky
Probíha renovace brzd.
Baterie přemístěna do kufru.
Zahlazené blinkry v blatnících.
Oprava OEM nárazníků.
Vyvrtávání zalomených šroubů na karoserii in progress.
Vedení benzínu v pancéřových hadičkách 50% hotovo.
Natřená nádrž + bandjo.
Výměna benz. čerpadla.
Zaslepení antény.
atd. atd.
Upravená ECU
Lazené svody
Decat Pipe
Muffler
Alu Borbet T R16 9 + Borbet T R16 10 pouze 2 alu na přední nápravu
Pevný podvozek Weitec
Plánované úpravy :
Stavitelný podvozek ( výška/tuhost )
Hliníkový chladič
Jiný výfuk
Olakovat
Roll Cage
Časem Turbo
A nějaká ta kosmetika
Budu rád za veškeré vaše postřehy a rady
A tady jsou Fota:
... Ať se daří kamaráde, o víkendu upečem ty víka...