Fegut píše:Ty čirý k tomu docela sedí, origo by asi nevypadaly tak dobře.
Já je chtěl v černé ale ,... lepší jak nic, a vypadáají dobře
Moderátor: Minor
Fegut píše:Ty čirý k tomu docela sedí, origo by asi nevypadaly tak dobře.
, na další dva roky bych měl mít od STK pokoj.sajlem píše:Tak , je mi jasné že to nikoho nezajímá ale ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, na další dva roky bych měl mít od STK pokoj.
Martin666 píše:sajlem píše:Tak , je mi jasné že to nikoho nezajímá ale ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ftipalku, kazdy crx a kazdy clen je z jedne velke rodiny, takze... abych Ti odpovedel... zajima to vsechny
sajlem píše:Martin666 píše:sajlem píše:Tak , je mi jasné že to nikoho nezajímá ale ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ftipalku, kazdy crx a kazdy clen je z jedne velke rodiny, takze... abych Ti odpovedel... zajima to vsechny
Já jsem rád že se to zase povedlo , a můžu s tím na silnici , a pokračovat za svým snem, navíc s tebou bych se rád už někdy viděl, ale musíme něco spáchat v týdnu. Jestli jsi už pojízdný .

Stean píše:Hele, nejlepsi je si vyrobit mrkev (trn), aby jsi posadil lamelu presne do roviny, pokud by se ti to nepodarilo, tak je dost velka moznost ze se znici, nebo se bude rychle opotrebovavat, jinak s tim neni zadny problem, jde to v pohode, akorad dej pozor, na nektery motory se pouzivaly hvezdicky, tak na to mit odpovidajici nasadu na golu
Dudla píše:hele jelikož musiš sundat převodovku a pak ji zase nandat tak se musi nasouvat z5 na hřidel a musi se dat rovně jinak se bude spojka sjiždet nerovnoměrně nevim jestli to řikam dobře ale bylo mi to takhle řečenotakže pokud nejsi už zaběhlej v takovejch vecech určitě bych se do toho nehrnul přece jenom to neni už sranda jako vyměnit kola
![]()
sajlem píše:Vyměním si spojku sám, nebo ... když jsem to nikdy nedělal se na to vykašlat a dát to radši do servisu ? je tam nějaká záludnost ?
skritek píše:Za prve když ji nedas PRESNE na stred nic se nestane jde to jen hur nasadit a když je to hodne vyoseny tak nenasadis převodovku jinak se nic nedeje po prvním seslapnutu spojky se lamela vystredi sama. A zadne hvezdicky tam nejsou jen 12ti hrany sroub s 10kou hlavou tedy staci jakykoliv ockovy klic samozrejmne lepsi je 12ti hrany orisek.
Stean píše:Okasorry za spatne info, jinak skritku mam to mozna nekde vyfocene, ja tam napriklad mel hvezdicky, na pritlacaku nemam jedinej 12ti hran
James píše:a pokud budes nechavat puvodni pritlacak, kterej uz je ojetej, tak je dobry si udelat rysku a pridelat ho po vymene lamely do puvodni polohy
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů