Martin16 píše:zkus napsat Lazzzimu - tomu ty zadní světla rozleštoval nějakej maník strojně a vypadalo to neuvěřitelně dobře- možná má na něj ještě schovaný kontakt
To já si to rači udělám sám a zadarmo
Moderátor: Minor
Martin16 píše:zkus napsat Lazzzimu - tomu ty zadní světla rozleštoval nějakej maník strojně a vypadalo to neuvěřitelně dobře- možná má na něj ještě schovaný kontakt

duncan píše:nevíte náhodou jestli je k leštění světel nějaký tutoš na youtube? Já jsem to ještě nedělal a nerad dávám takové věci dělat někomu jinému.

. zkusim mu v pondělí zavolat . protože se mu ložiska právě povedli vyndat
. Hned jak to půjde tak to musim vyzkoušet, díky moc, ani nemáte představu jakou mi tohle info udělalo radost. Až to budu dělat tak udělám krátkej fotonávod a hodím to sem aby s tim už nikdo nikdy neměl problém.

Wláďa píše:Ježíšek

aerostanislav píše:Ahoj kamarádi.
Koukám tady na ten problém s tim jehlovým ložiskem, proto že jsem už měl 60 let a kdysi dávno podobný problém s ložiskem ve slepé díře.Podařilo se mě
jej dostat bez poškození takto.Po změření vnitřního průměru,jsem si vyrobil trn,který šel co nejtěsněji nasunout do ložiska(ale mám dojem ,že to bylo
poudro kluzného ložiska) potom jsem naplnil vnitřek ložiska vazelínou (mazací tuk)na kraj takto zaplněného otvoru nasadil vyrobený trn.Pozor než nato
uhodíme kladivem je dobré to omotat nějakým hadrem, aby se zabránilo rozstřiku té vazelíny.Mě se to podařilo, ale bez té hadry jsem měl všude namazáno.
Tak ať se podaří. Zdraví Standa.

fakt mazacky dobre ty Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti