Můj příběh se začal odehrávat od června roku 2011 kdy jsem prodal své první auto Fiesta 1,8 xr2i a začal jsem koukat po crx, které se mi líbilo už od 15. Nějak jsem nemohl na nic narazit a jelikož se mi docela líbil tuning tak jsem si přivezl tuhle krásku kterou stavěl kdysi dávno chick z honda clubu..

Byla parádní, ale časem mě omrzela tak jsem se rozhodl pro úpravu a nový celolak, ale motor mi udělal pár neplech takže to muselo chvíli počkat

Motor se poskládal a vrní si

Tak když už byl vyřešen motor tak jsem se rozhodl pro úpravu kastle

Při vyměnění laminátových krytů prahů za plastové mi nějaký závistivec, otevřel zámky kapoty, bohužel jsem si toho nevšimnul a kapota se mi zvedla, takže přišlo na řadu nové čelní okno, které naštěstí uhradila pojišťovna

Po všech problémech a když jsem měl po škole, jsem konečně se dostal na to auto odstrojit a celé nalakovat do původní ferrari barvičky

Po úmorných 14 dnech makání a broušení do rána do 6 byl výsledek celkem kladný

A dneska při večerní projíždce, jsem kousek od tud kde bydlím objevil u jednoho domu pod plachtou schovaného něco cosi co připomínalo crx, a při cestě zpět mi to nedalo tak jsem se tam zastavil a bylo to cerko, tak jsem vyhledal majitele a domluvil se s ním co stím a on, že má tp v depozitu a že to bude chtít dát do šrotu tak jsem se s ním domluvil na cenně, a přivezl jsem si kastli celkem zachovalou dva motory a tři káry dílů