ED9 - černá - Rocco´s crx D16Z5

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Rocco´s crx D16Z5

Příspěvekod Martin16 » 04 dub 2012 22:00

Dobrej nápad *fin*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 04 dub 2012 22:48

Tak to kucíí hlavně vymyslete někde,kam mi jede mhd,abych se mohl taky zastavit ;)

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 05 dub 2012 06:45

lazzzik píše:Tak to kucíí hlavně vymyslete někde,kam mi jede mhd,abych se mohl taky zastavit ;)

se dohodneme :-) třeba když tak u tebe u garaže :-) ale věřim že to dáš do léta :-)pecka by byla a domluvit se a dorazit tak trap tuning praha :-D je to každej čtvrtek v říčanech i BILLI a nebo každou neděli od 18 na parkovišti v park hostivař :-) sjiždějí se tam v tuto dobu všechny možný udělaný káry z prahy a kolí :-) občas dorazí fotograf a fotí nebo natáčí a pak vystřihne nějakou kompilaci videí :-) jzedí tam asi 2 targy a par civicu +ostaní vždy je tam tak 50aut :-) http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pHRyYT5gY#!

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 05 dub 2012 08:40

lazzzik píše:Tak to kucíí hlavně vymyslete někde,kam mi jede mhd,abych se mohl taky zastavit ;)

Když ti tam nepojede MHD vemu tě Akai Tori a holt tě na místo srazu dopravím osobně *fin*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 05 dub 2012 21:14

Petk@ píše:

se dohodneme :-) třeba když tak u tebe u garaže :-) ale věřim že to dáš do léta :-)pecka by byla a domluvit se a dorazit tak trap tuning praha :-D je to každej čtvrtek v říčanech i BILLI a nebo každou neděli od 18 na parkovišti v park hostivař :-) sjiždějí se tam v tuto dobu všechny možný udělaný káry z prahy a kolí :-) občas dorazí fotograf a fotí nebo natáčí a pak vystřihne nějakou kompilaci videí :-) jzedí tam asi 2 targy a par civicu +ostaní vždy je tam tak 50aut :-) http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pHRyYT5gY#!

Já jsem taky pro !!! *fin* *fin* A zaject na trap tuning praha opět říkám ANO *drinks* To jsem ani nevěděl ,že se takhle sjíždějí *dash* *honda*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 05 dub 2012 22:03

martas CRX píše:
Petk@ píše:

Já jsem taky pro !!! *fin* *fin* A zaject na trap tuning praha opět říkám ANO *drinks* To jsem ani nevěděl ,že se takhle sjíždějí *dash* *honda*

jojo dřív to bylo v pruhonicich ale kvuli blbcum co tam delali jen bordel přijeli vždy policajti a pouštěli auto po auto a vždy si něco našli takže každej odjel ale většina fakt vymazlenejch kar ve styl germany atd s pokutou :-( tak se to přesunulo jinam tak jak sem psal ty nedělní sou myslim že lebší hlavně dřív :-) tady kdo máte facebook. někde tam je na fotkach i mé bejvalé cero :-) http://www.facebook.com/pages/TUNING-PR ... 6758845602

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rocco » 04 črc 2012 11:36

Obrázek

Hifi bordel

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rocco » 04 črc 2012 11:37

Obrázek

Nějaký ty multimedia. Alpine IVA v aktivu

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rocco » 04 črc 2012 11:40

Obrázek

A 10" americkej hajzlik. Na to, že je to jednocívka hraje moc pěkně.

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“