ED9 - oranžová - Mrni´s ride
Moderátor: Minor
- mrni
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mrni´s ride
no,zkusim s tim pristi tejden jeste zajet za stefanem,jestli by je zkusil trochu pozmenit,protoze bych nerad platil za upravu ventilovejch luzek
a nebo prdnout zpatky seriovy vacky,to si jeste promyslim
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
mrni píše:no,zkusim s tim pristi tejden jeste zajet za stefanem,jestli by je zkusil trochu pozmenit,protoze bych nerad platil za upravu ventilovejch luzeka nebo prdnout zpatky seriovy vacky,to si jeste promyslim
maš sport vačky jo
- mrni
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:mrni píše:no,zkusim s tim pristi tejden jeste zajet za stefanem,jestli by je zkusil trochu pozmenit,protoze bych nerad platil za upravu ventilovejch luzeka nebo prdnout zpatky seriovy vacky,to si jeste promyslim
maš sport vačky joneviš jestli se daj koupit new ?
no ja vubec nevim,odkud jsou.kudrnac mi je prodal a je pouhym okem videt,ze jsou malinko upraveny.ale jaky k nim jsou vule???to nevedel ani on.a urcite se daj sehnat novy,jen najit spravny stranky
Vůle http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=17091
a myslím, že je fuk, jestli jsou vačky sportovní nebo ne.
a myslím, že je fuk, jestli jsou vačky sportovní nebo ne.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
jojo akorad sem nadtim přemejšlel jeto uplně jedno coje tam za vačky ale vule ventilu je furt stejne jako u normalních ty sport vačky jsou jen rozdílné v tom že se ventil otevře rychlejš prostě je ostra ale vule ventilu nehraje roli jako že by byla jina u sport vaček a nebo u origo takže si jen najdi kolik je vule ventilu u normal motoru 
- mrni
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
tak motor uz je zajetej,ale na sprinty to jeste neni...parada,vevnitr nesmrdi spalenej benzin ani olej,kdyz se to trochu vytoci
jenak ted me nekdo pekne nas*al...ukopl mi na parkovisti na pumpe ukopl ventilek - dotycnymu bych ukopl hlavu! 

mrni píše:nekdo pekne nas*al...ukopl mi na parkovisti na pumpe ukopl ventilek - dotycnymu bych ukopl hlavu!
Neřádi. Já jsem teď šťastnej, že neparkuju crxi před barákem. Pod domem nám udělali bar a každej den se nám to tady mydlí. V sobotu tady jeden omlátil borcovi hlavu o kufr a to už bylo moc i na mě.

Ludva píše:mrni píše:nekdo pekne nas*al...ukopl mi na parkovisti na pumpe ukopl ventilek - dotycnymu bych ukopl hlavu!
Neřádi. Já jsem teď šťastnej, že neparkuju crxi před barákem. Pod domem nám udělali místo cukrárny bar a každej den se nám to tady mydlí. V sobotu tady jeden omlátil borcovi hlavu o kufr a to už bylo moc i na mě.![]()
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Ludva píše:Ludva píše:mrni píše:nekdo pekne nas*al...ukopl mi na parkovisti na pumpe ukopl ventilek - dotycnymu bych ukopl hlavu!
Neřádi. Já jsem teď šťastnej, že neparkuju crxi před barákem. Pod domem nám udělali místo cukrárny bar a každej den se nám to tady mydlí. V sobotu tady jeden omlátil borcovi hlavu o kufr a to už bylo moc i na mě.![]()
To znam
- mrni
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
tak,ted resim obrovsky dilema typu b16a,h22 nebo k20.dokazete mi nekdo poradit? 
Tak zaprve,zalezi na penezich....swap K20 tak 60tis,H22 netusim,ale nejspis podobne jako B16 cili cca 20tis.A to mas jen material,pak si spocitej praci,kde u B16 ses zas o neco niz,diky vetsim zkusenostem,redukcim co jsou na trhu,snadnejsi skrz legislativu,stk atd.H22 bych osobne nedaval,tezsi predek,horsi jizdni vlastnosti,vice prace...A k cemu ti bude ze to na rovince pojede trosku lip,nez B16,kdyz v zatacce Te podela treba i obyc ED9?
Sumasumarum K20 komplet od 80tis +
B16 komplet cca 40tis
Tot muj nazor
B16 komplet cca 40tis
Tot muj nazor
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Tak zaprve,zalezi na penezich....swap K20 tak 60tis,H22 netusim,ale nejspis podobne jako B16 cili cca 20tis.A to mas jen material,pak si spocitej praci,kde u B16 ses zas o neco niz,diky vetsim zkusenostem,redukcim co jsou na trhu,snadnejsi skrz legislativu,stk atd.H22 bych osobne nedaval,tezsi predek,horsi jizdni vlastnosti,vice prace...A k cemu ti bude ze to na rovince pojede trosku lip,nez B16,kdyz v zatacce Te podela treba i obyc ED9?
B16 komplet cca 40tis
Tot muj nazor
Ale .... možná těch 80tis+ by za to i stálo
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- mrni
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
no,po drobnem neduhu,co se mi stal dneska rano jsem se rozhodl,ze uz na aute nechci setrit a chci,aby vypadalo uplne jinak nez vsechny okolo
na netu jsem si nasel tohle : je to komplet predek z EF8,jen bohuzel nevim,jestli by to pasovalo na ED9.nevite,jestli by se to tam slo nasadit bez nejakejch blaznivejch uprav? 
tož tohle by pasovalo
ale chtěl bych vidět tu cenovku i s poštou
vidim to na pár desítek tisíc 
jestli je to vtecovy tak nevim jestli napasujes svetla do cela ... protoze z vtecu sou ty svetla protahlejsi...
Jazzik
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
jazzik píše:jestli je to vtecovy tak nevim jestli napasujes svetla do cela ... protoze z vtecu sou ty svetla protahlejsi...
Přesně tak... ty máš ED9 a to, co si tam dal za obrázky jsou jasně EE8....
Ale nádhera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
no přesně jsou to ef8
což pokud jsem ve škole dobře poslouchal tak je svit přizpůsobený na pravou stranu řízení jako to mají třeba v anglii...každopádně je to jen maličkost, pár lidí už je v čr má
- mrni
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:no přesně jsou to ef8což pokud jsem ve škole dobře poslouchal tak je svit přizpůsobený na pravou stranu řízení jako to mají třeba v anglii...každopádně je to jen maličkost, pár lidí už je v čr má
ja do skoly nechodil,tak nevim
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
mrni píše:Redy píše:no přesně jsou to ef8což pokud jsem ve škole dobře poslouchal tak je svit přizpůsobený na pravou stranu řízení jako to mají třeba v anglii...každopádně je to jen maličkost, pár lidí už je v čr má
ja do skoly nechodil,tak nevimale jestli by se upravovali jenom brejle,tak bych do toho sel
jinak cenovka 2400$
Hmmmmm.... to jest asi 40 tisíc.... stojí to za to? Raději si to kup tady....
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření