ED9 - černá - Perjen - D16Z5 - Jižní Čechy
Moderátor: Minor
Re: Perjen - D16Z5 - Jižní Čechy - TB
ohledne nasazovani poloos do prevodovky - poloosu si nasadit co nejlip do prevodovky,nastrcit do trmenu,dotahnout matkou co to pude (mit stale vyndanou tehlici ze spodniho cepu),vytocit si volant tak aby tahlo rizeni bylo vicemene trochu vytoceny ven (aby byla vetsi cast vytocena,ale ne moc - chce to parkrat vyzkouset) a pak jemne vytahnout za kotouc a ranou jakoby zarazit smerem k prevodovce ...
Jazzik
Děěkuji všem za odpovědi
Poloosy se tam jemnosilně pokusím nandat příští týden
Plasty tedy vrátím zpět (přecejen to s nimi vypadá mnohem líp)
A provedu očistu odtokových kanálků,mě nikam nezatéká (doufám
) .. ale šlo mi o to když už mám téměř odholené auto tak abych provedl maximum
Velké díky všem v diskuzi
Poloosy se tam jemnosilně pokusím nandat příští týden
Plasty tedy vrátím zpět (přecejen to s nimi vypadá mnohem líp)
A provedu očistu odtokových kanálků,mě nikam nezatéká (doufám
Velké díky všem v diskuzi

THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda
Opět Zdravím
, tak dnes bylo sice ošklivě,ale protože se mi podařilo rozumně vstát tak jsem něco opět vyvedl.Díky neznalosti se mi podařil utrhnout nášlap plastový na odkládání nohy (myslel jsem že je zacvaklý,tak jsem za něj zabral a utrhl ho
).Panel topení ten je vejpůl - naštěstí už mám výztuhu koupenou i když těžko říct,protože teď je panel na 2 kusy
.
Jinak mám ulomený plat na šíbru a na jedné straně se neotvírá,nemáte někdo doma poškozený šíbr? potřeboval bych jen ten bílý zlomený plastík viz.foto
Celkově po sundání koberců a plastů v interiéru pecka... crx uvnitř absolutně bez koroze,takže ošetřeno antikirozkou a hurá pojedeme vařit 1 rezavý prah a lem... Tak zas tu
S kobercem - bez - a ošetřeno
Prasklý plastík na šíbru.
Vzpoměl jsem si na někoho kdo tu chtěl návod jak otevřít manuálně šíbr (Hvězda T30)
Rozpadlý panel topení
Šíbr ještě na autě
A poslední fotka ,krásy CRX
Jinak mám ulomený plat na šíbru a na jedné straně se neotvírá,nemáte někdo doma poškozený šíbr? potřeboval bych jen ten bílý zlomený plastík viz.foto
Celkově po sundání koberců a plastů v interiéru pecka... crx uvnitř absolutně bez koroze,takže ošetřeno antikirozkou a hurá pojedeme vařit 1 rezavý prah a lem... Tak zas tu
S kobercem - bez - a ošetřeno
Prasklý plastík na šíbru.
Vzpoměl jsem si na někoho kdo tu chtěl návod jak otevřít manuálně šíbr (Hvězda T30)
Rozpadlý panel topení
Šíbr ještě na autě
A poslední fotka ,krásy CRX

THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda
A ještě jedna z interiéru..zadek 

Soichiro Honda
Takhle to má vypadat po koupi pokud to člověk kupuje od někoho neznámého
jedině tak člověk ví co doma má, na co se zaměřit a člověk pak je mnohem klidnější když ví jak každý šroubek vypadá
kor v situaci kdy crxa v minulosti dostávala pěkně na zadek, ale myslím že situace se hodně zlepšuje a jsem za to rád, těším se na další fotky
a ty fotky před a po, pecka, taky se takovýma pohledama pak kochám
panel topení s výztuhou si myslím půjde zachránit 
No já absolutně nevěděl do čeho jdu
na netu jsem našel crx za 10Tis... bez poloos,jiný typ motoru a nesedícím typem motoru.Jak tu bylo psáno auto 2 roky stálo a dle papírů je dotaženo v roce 2006 do ČR (papíry jsou na D16A8 a v autě D16Z5,takže to stejně nejsou papíry k autu).Přede mnou jí měl mladej kluk s čerstvýma papírama co oddělal převodovku,neměl v servisu na zaplacení tak to stálo s rozbitým oknem venku v dešti...bál jsem se koroze,ale za ty peníze
..No a na závěr to auto jsem nikdy neviděl jet,měl jsem jen nastartovaný motor a málem se mi věšeli lesníci na vrata co to mám za motorovou pilu..aneb řve jak přiškrcená..Díky podpora potěší

Soichiro Honda
Tak víkend za náma a stihl jsem sprovoznit CRX,chvátám co to jde abych stihl sraz i když s mým časem to je skoro nemožné
uvidíme... případně se dostavím s polorozebranou CRX
,když mi projde stk ...brutální zvuk už při 3tis otáčkách ..
Přidal jsem i pár videí ať to není taková nuda
Za mmt budou videa..
Přidal jsem i pár videí ať to není taková nuda
Za mmt budou videa..

Soichiro Honda

Soichiro Honda

Soichiro Honda
Ahoj tak jsem dnes opět něco vyvedl,ale potřeboval bych poradit jestli někdo můžete 
První dotaz souvisí s touhle foto..koukal jsem na uchycení toho šroubu a není skrz je tak spíš bídně opřen o hranu té matky.. k čemu je ?
Druhý dotaz
... tacháč mi ukazuje rychlost na neutrál (mám sundané poloosy),je to normoš ? ..
http://www.youtube.com/watch?v=5-5xcoQg_IA
A třetí otázka.. z výfuku jde jak to nazvat..ciklovaný zvuk že jakoby vynechává ale jen opravdu mírně snad to bude slyšt na tomhle videu..myslím si že je nejspíš svíčka některá v pytli ale když jsem je zkoušel střílí všechny...
http://www.youtube.com/watch?v=VmI1YRw0O-c
Děkuji všem za rady..dělám své první crx tak se chci radši zeptat než něco pos... Děkuju
První dotaz souvisí s touhle foto..koukal jsem na uchycení toho šroubu a není skrz je tak spíš bídně opřen o hranu té matky.. k čemu je ?
Druhý dotaz
http://www.youtube.com/watch?v=5-5xcoQg_IA
A třetí otázka.. z výfuku jde jak to nazvat..ciklovaný zvuk že jakoby vynechává ale jen opravdu mírně snad to bude slyšt na tomhle videu..myslím si že je nejspíš svíčka některá v pytli ale když jsem je zkoušel střílí všechny...
http://www.youtube.com/watch?v=VmI1YRw0O-c
Děkuji všem za rady..dělám své první crx tak se chci radši zeptat než něco pos... Děkuju

Soichiro Honda
Ahoj,tak po dlouhé době byl čas a nálada.
Zasekl jsem se na poloosách, jelikož mám sice převodovku L3, ale z Civica..(trn na převodovce u CRX 28mm a C4G 26mm - navíc se liší délkou 3.stupně).
Konečně se mi je podařilo sehnat a nandat na auto..jako bonus jsem utrhl odvzdušňovák takže v týdnu hurá pro něj a CRX už bude pojízdné...
následujíc příjde oprava laku,spasování a možná stk
.. Mějte se tu
Zasekl jsem se na poloosách, jelikož mám sice převodovku L3, ale z Civica..(trn na převodovce u CRX 28mm a C4G 26mm - navíc se liší délkou 3.stupně).
Konečně se mi je podařilo sehnat a nandat na auto..jako bonus jsem utrhl odvzdušňovák takže v týdnu hurá pro něj a CRX už bude pojízdné...
následujíc příjde oprava laku,spasování a možná stk

Soichiro Honda
Zdravim te a at de prace pekne odruky
Koukam ze jsi z Jihu, TB? Tábor?
Koukam ze jsi z Jihu, TB? Tábor?
Ahoj díky , Juj jaj jsem kousek od Tábora v Roudná u Soběslavi.. jsi odněkud poblíž?

Soichiro Honda
jj jsem z Milevska
to je kousek.
Ptam se proto ze neznam nekoho z okoli kdo ma crx.
Ptam se proto ze neznam nekoho z okoli kdo ma crx.
Se zastav až někdy pojedeš kolem, většinou jsem někde doma, btw nějaké díly crx máš ?
) možná bych potřeboval pár kravinek 

Soichiro Honda
Jednou se snat zasvim
Mam hlavu,zedni raminka na odklony a nakou hadici na sani
Jeste mam zadni spodni ramena D2 ktere bych vymenil za origo+kat.
Mam hlavu,zedni raminka na odklony a nakou hadici na sani
Jeste mam zadni spodni ramena D2 ktere bych vymenil za origo+kat.

Soichiro Honda
Tak holce už zbývá jen dolepit okno, sehnat šroub na třmen a pojede do lakovny ke kamarádovi.. budoucnost je nejistá možná jí dám i na prodej a koupím další.. prostě mě to baví dělat
a když všechno půjde jak má v zimě jedu pro b16a1, kterou mám zamluvenou už půl století a nemůžu toho člověka zlomit k prodeji
..

Soichiro Honda
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Perjen píše:Tak holce už zbývá jen dolepit okno, sehnat šroub na třmen a pojede do lakovny ke kamarádovi.. budoucnost je nejistá možná jí dám i na prodej a koupím další.. prostě mě to baví dělata když všechno půjde jak má v zimě jedu pro b16a1, kterou mám zamluvenou už půl století a nemůžu toho člověka zlomit k prodeji
..
Jo? Za kolik máš B16A1 ?
Tak nechceš mě udělat auto ?
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Prave ze b16 neni ani tako cene jako o to premluvit toho cloveka aby prodal.. Je mu 50... Jenze to jr nejhorsi to je generace ktera s cim je spokojena to proste neda.. To jestli se mi povede to bude teprve story..
) jeho crx nezna ani snih ani dest a ma realnych 67t na budiku... K nezaplaceni ale ja ho udolaam....
Ja nejsem mechanik takze spis objevitel a navic je to jen o case mit ho vic, tak nechodim do prace a jen delam auta
Ja nejsem mechanik takze spis objevitel a navic je to jen o case mit ho vic, tak nechodim do prace a jen delam auta

Soichiro Honda