ED9 - fialová - Hira - CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: Hira - CRX

Příspěvekod lazzzik » 03 črc 2011 16:43

jen tak z,,hecu"...?to moc dobře nechápu...

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 03 črc 2011 17:20

To máš fuk... Prostě jsem to tam dal jen tak. Vím, že cena je vysoká. Nechci ji prodat, ale když by se nějakou velikou náhodou někdo chytl... :)

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 03 črc 2011 22:37

Jsem rád, že jsem ke svému autí přilnul. *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

kottitko
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kottitko » 03 črc 2011 22:51

Koukám že já mam CRX za milion :lol: S tou nesmyslnou cenou si to krapet přepísk :lol: *unava*

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 04 črc 2011 00:50

kottitko píše:Koukám že já mam CRX za milion :lol: S tou nesmyslnou cenou si to krapet přepísk :lol: *unava*

Však celej inzerát je nesmysl *vytlem*

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 29 srp 2011 12:35

Motor už je u kytek *cry* *cry* *cry* čekal jsem to. Na druhým válci je přidřená ojnice na klice. Má vůli.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 29 srp 2011 12:41

ajaj :?
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 29 srp 2011 14:17

Zeby si cero reklo o swap ;) A kdyz jsi to cekal,neslo to nejak resit?Bohuzel je to klasicka zavada,Decka se pridiraj na klice....Tak co se bude nyni dit?

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 29 srp 2011 16:46

tak to máme to samí :-( ja jsem ji koupil sice pojizdnou ale po mesici jsem se tady dozvedel že byla přidřená taky na klice a že se prej menily ojniční ložiska a olejova pumpa ale tetkon jestli ty ložiska byly nové nebo staré :( každopádně semi stejne rosí vana a budu menit tesnení pod hlavou a vanou a ventil vikem tak uvidim jak bude vypadat *oprava*

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 29 srp 2011 16:54

J!R! píše:Zeby si cero reklo o swap ;) A kdyz jsi to cekal,neslo to nejak resit?Bohuzel je to klasicka zavada,Decka se pridiraj na klice....Tak co se bude nyni dit?

Kolik stojí takovej Vtecovej motor? Čekal jsem, že ten motor už dlouho pohromadě nebude. Je jasný, že týpek předemnou tohle auto nešetřil... Vždyť to ani nejde :-D Teď se bude dít to, že budu sbírat peníze a časem se to buď opraví (zároveň se spojkou a pístníma kroužkama), nebo se udělá swap, to je ale určitě větší finanční zátěž, co?

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 29 srp 2011 17:00

cca 50tis aby to bylo pořádně ;)

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 29 srp 2011 17:04

Ehm, budu opravovat :-D

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 29 srp 2011 18:07

Hira píše:Ehm, budu opravovat :-D

Počkat počkat cože ? už ? ... a počky ... vratmě se spátky v den kdy jsi to dovezl aaa já říkal ... auto pekný , nikde žádná rez, ... ale ten botor je v háji ,... mám takovej dojem že jsem říkal ... nebo ne ? Jako jinak je to škoda no ,že ... jsi si toho auta pořádně ani neužil a ... už takové problémy. *cry*

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 29 srp 2011 19:06

sajlem píše:

Počkat počkat cože ? už ? ... a počky ... vratmě se spátky v den kdy jsi to dovezl aaa já říkal ... auto pekný , nikde žádná rez, ... ale ten botor je v háji ,... mám takovej dojem že jsem říkal ... nebo ne ? Jako jinak je to škoda no ,že ... jsi si toho auta pořádně ani neužil a ... už takové problémy. *cry*

Jojo to si pamatuju, to bylo zrovna v den, kdy jsme to dovezli. Ten den před opravou. Nějak jsem prostě tušil, že ten motor půjde... a taky šel *cry*. Sice pořád jede, výkon se mi zdá stejný, ale ty zvuky... Má to zvuk jak hodně vygajdaný diesel. Ale jen v momentě, kdy sundám nohu z plynu a chci přeřadit. Luke ty máš na tom žluťákovi ojnice v jakým stavu? :D

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 29 srp 2011 19:10

Hira píše:
sajlem píše:

Jojo to si pamatuju, to bylo zrovna v den, kdy jsme to dovezli. Ten den před opravou. Nějak jsem prostě tušil, že ten motor půjde... a taky šel *cry*. Sice pořád jede, výkon se mi zdá stejný, ale ty zvuky... Má to zvuk jak hodně vygajdaný diesel. Ale jen v momentě, kdy sundám nohu z plynu a chci přeřadit. Luke ty máš na tom žluťákovi ojnice v jakým stavu? :D
*vytlem* tak tam zrovna hledáš špatně, to bylo taky zadřené na klice, právě :-D takže netuším jak špatně na tom je , ... a necheš počkat na příští rok až já budu swapovat na můj motor ?

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 29 srp 2011 19:22

Počkat do příštího roku? A mám jezdit na odrážedle? :-D :-D Potřebuju teď hlavně peníze, abych na to měl... Navíc ve škole taky moc úspěchu nemám, takže otec si hraje na něco jakože "Zabavím ti klíče!!" a tak podobně :lol: :lol:

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 29 srp 2011 19:28

Hira píše:Počkat do příštího roku? A mám jezdit na odrážedle? :-D :-D Potřebuju teď hlavně peníze, abych na to měl... Navíc ve škole taky moc úspěchu nemám, takže otec si hraje na něco jakože "Zabavím ti klíče!!" a tak podobně :lol: :lol:

A ve škole by se ti na to nemohli mrknout ?

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 29 srp 2011 19:41

otázka je jestli oprava, a nebo sehnat klidně stejnej motor v dobrým stavu

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 29 srp 2011 19:53

sajlem píše:otázka je jestli oprava, a nebo sehnat klidně stejnej motor v dobrým stavu

no to jo, ale do toho zas nevidíš :( Tohle je vždycky nejhorší rozhodování Ale zase je to lepší než generálka, pokud nemáš vatu :)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 29 srp 2011 20:02

Honza píše:
sajlem píše:otázka je jestli oprava, a nebo sehnat klidně stejnej motor v dobrým stavu

no to jo, ale do toho zas nevidíš :( Tohle je vždycky nejhorší rozhodování Ale zase je to lepší než generálka, pokud nemáš vatu :)

no právě, Géčko ho výjde na .. 15-30 tis, jinej motor, když bude hledat tak 5-8 tis, D16

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“