Moderátor: Minor

Repi píše:FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY,![]()
![]()
![]()
Repi píše:sajlem píše:tak když 17 palcové kola tak to chce za tím mít pořádné kotouče, ... ale 30 tisíc nemám ...na celej komplet
no rozdíl mezi 240 a 260 je prd.. tohle si prostuduj, je tam napsaný z čeho a za kolik se dají pužít 280ky nebo aji 300mm.. a hoď už sem panebože aspon nějakou fotku
sajlem píše:Repi píše:sajlem píše:tak když 17 palcové kola tak to chce za tím mít pořádné kotouče, ... ale 30 tisíc nemám ...na celej komplet
no rozdíl mezi 240 a 260 je prd.. tohle si prostuduj, je tam napsaný z čeho a za kolik se dají pužít 280ky nebo aji 300mm.. a hoď už sem panebože aspon nějakou fotku
a nejakej odkaz z čeho mám čerpat ?
Repi píše:sajlem píše:Repi píše:
a nejakej odkaz z čeho mám čerpat ?
dával sem to sem už aspon třikrát.. tohle si nastuduj a dej sem už konečně nějaký fokty, bez těch fotek tohle vlákno postrádá smysl http://board.hondacrx.co.uk/phpBB2/viewtopic.php?t=6004
sajlem píše:NEbuj nebuj fotky budou ale až neco bude udělané, ... já momentálně nakupoval díly ... a vybavoval dílnu aby se dalo makat, .. , a chci to udělat pořádne, ale konečně se dostávám z paneláku do baráku z garáži takže .. to bude uplně o něčem jiném , ... takže velkej projekt nakonec nejspíš bude, ... ale tak nějaké fotečky udělám , aspon jak vypadaj kola na aute, mou crx si zítra vezu na barák tak to posadím na ty 17 ky a udělám pro spokojenost ... fotky, ... ale hlavní plán na zítra je ... .uhlidit ... , připravit nachystat ,a by až se začne dělat ... aby vše bylo po ruce ....
sajlem píše:NEbuj nebuj fotky budou ale až neco bude udělané, ... já momentálně nakupoval díly ... a vybavoval dílnu aby se dalo makat, .. , a chci to udělat pořádne, ale konečně se dostávám z paneláku do baráku z garáži takže .. to bude uplně o něčem jiném , ... takže velkej projekt nakonec nejspíš bude, ... ale tak nějaké fotečky udělám , aspon jak vypadaj kola na aute, mou crx si zítra vezu na barák tak to posadím na ty 17 ky a udělám pro spokojenost ... fotky, ... ale hlavní plán na zítra je ... .uhlidit ... , připravit nachystat ,a by až se začne dělat ... aby vše bylo po ruce ....
LoizaCS píše:sajlem píše:NEbuj nebuj fotky budou ale až neco bude udělané, ... já momentálně nakupoval díly ... a vybavoval dílnu aby se dalo makat, .. , a chci to udělat pořádne, ale konečně se dostávám z paneláku do baráku z garáži takže .. to bude uplně o něčem jiném , ... takže velkej projekt nakonec nejspíš bude, ... ale tak nějaké fotečky udělám , aspon jak vypadaj kola na aute, mou crx si zítra vezu na barák tak to posadím na ty 17 ky a udělám pro spokojenost ... fotky, ... ale hlavní plán na zítra je ... .uhlidit ... , připravit nachystat ,a by až se začne dělat ... aby vše bylo po ruce ....
Asi s tím zítra nikam nevyjedeš že ?
, ale ve předu , ... problém , střed kola je široký takže to dosedá na bok třmenu
, takže se budu muset dostat dosedací plochou před třmeny, Tzn. už jsem objednal 2cm podložky se štefty, to by mělo sand problém vyřešit, ale problém číslo dva že i když jsem je dotáhl bez podložek abych viděl jak to vypadá , ... tak to kolo už bylo širší jak auto ,.. takže se musí výtáhnout blatníky, páč budu dávat ty podložky tak to vytažení bude o dost, ... ale bude to pěkně rozčaplé sajlem píše:Jinak problém číslo jedna, při nasazování 17tek. V zadu pohodička, ale ve předu , ... problém , střed kola je široký takže to dosedá na bok třmenu
, takže se budu muset dostat dosedací plochou před třmeny, Tzn. už jsem objednal 2cm podložky se štefty, to by mělo sand problém vyřešit, ale problém číslo dva že i když jsem je dotáhl bez podložek abych viděl jak to vypadá , ... tak to kolo už bylo širší jak auto ,.. takže se musí výtáhnout blatníky, páč budu dávat ty podložky tak to vytažení bude o dost, ... ale bude to pěkně rozčaplé
,jinak pár fotek jsem udělal ale na mobil protože foták jsem si zapoměl doma. až dneska dojedu ... tak hodím sem fotky s těma 17kama. abych aspon trochu něco ukázal i když jsem nechtěl,
A jinak ... asi se budu držet Japan stylu, a tot ... nápisy dělají auto , ale to až na konci ....
sajlem píše:Jinak problém číslo jedna, při nasazování 17tek. V zadu pohodička, ale ve předu , ... problém , střed kola je široký takže to dosedá na bok třmenu
, takže se budu muset dostat dosedací plochou před třmeny, Tzn. už jsem objednal 2cm podložky se štefty, to by mělo sand problém vyřešit, ale problém číslo dva že i když jsem je dotáhl bez podložek abych viděl jak to vypadá , ... tak to kolo už bylo širší jak auto ,.. takže se musí výtáhnout blatníky, páč budu dávat ty podložky tak to vytažení bude o dost, ... ale bude to pěkně rozčaplé
,jinak pár fotek jsem udělal ale na mobil protože foták jsem si zapoměl doma. až dneska dojedu ... tak hodím sem fotky s těma 17kama. abych aspon trochu něco ukázal i když jsem nechtěl,
A jinak ... asi se budu držet Japan stylu, a tot ... nápisy dělají auto , ale to až na konci ....

J!R! píše:sajlem píše:Jinak problém číslo jedna, při nasazování 17tek. V zadu pohodička, ale ve předu , ... problém , střed kola je široký takže to dosedá na bok třmenu
Ok,ja se k vam kdyztak s povolenim pridam,precejen to mam taky kousek....Jinak mam 4ks podlozek z duralu,ale maj snad 40mm mozna 50mm.....
Wláďa píše:sajlem píše:Jinak problém číslo jedna, při nasazování 17tek. V zadu pohodička, ale ve předu , ... problém , střed kola je široký takže to dosedá na bok třmenu
A jak jsou ty kola široký? Já tam měl 16 na 9 a ze začátku se mi to líbilo ale pak jsem je rači prodal a teď mam políčeno na repliky OZ 16 na 7...

Redy píše:ani nevíš jak mě dere, že nemůžu najít fotky který sem sem dával o jednom týpkovi , kterej z úplně shnilého crxa udělal krásnou voňavkujako na potvoru to samozřejmě nemůžu najít ale dám si tu práci a zkusim to někde na internetu vyštrachat
oproti tomu je tohle opravdu jen kosmetika
nic není ztraceno, šikovnej človíček si to vezme do parády a zase bude krásná
ty kola pecka
co ty poslední dvě fotky? nějaká odložená chuděra?
sajlem píše:A ta chuděrka, ... tu jsem viděl za plotem když jsem jel v práci k zákazníkovi, a jél jsem kolem tak jsem musel zastavit a vyfotit to aspon , ... je to někde u štenberku a ve zbesilém stavu ale ... kdo ví co je pod kapotou
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti