Sajlem - karoserie

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - začíná

Příspěvekod Repi » 25 úno 2011 11:19

FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, *drinks* *pohladit* *dash* *jizda*

BoasH
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod BoasH » 25 úno 2011 11:48

Repi píše:FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, FOTKY, *drinks* *pohladit* *dash* *jizda*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 25 úno 2011 17:17

Repi píše:
sajlem píše:tak když 17 palcové kola tak to chce za tím mít pořádné kotouče, ... ale 30 tisíc nemám ...na celej komplet

no rozdíl mezi 240 a 260 je prd.. tohle si prostuduj, je tam napsaný z čeho a za kolik se dají pužít 280ky nebo aji 300mm.. a hoď už sem panebože aspon nějakou fotku :D

a nejakej odkaz z čeho mám čerpat ?

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 25 úno 2011 17:54

sajlem píše:
Repi píše:
sajlem píše:tak když 17 palcové kola tak to chce za tím mít pořádné kotouče, ... ale 30 tisíc nemám ...na celej komplet

no rozdíl mezi 240 a 260 je prd.. tohle si prostuduj, je tam napsaný z čeho a za kolik se dají pužít 280ky nebo aji 300mm.. a hoď už sem panebože aspon nějakou fotku :D

dával sem to sem už aspon třikrát.. tohle si nastuduj a dej sem už konečně nějaký fokty, bez těch fotek tohle vlákno postrádá smysl http://board.hondacrx.co.uk/phpBB2/viewtopic.php?t=6004

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 25 úno 2011 20:51

Repi píše:
sajlem píše:
Repi píše:

dával sem to sem už aspon třikrát.. tohle si nastuduj a dej sem už konečně nějaký fokty, bez těch fotek tohle vlákno postrádá smysl http://board.hondacrx.co.uk/phpBB2/viewtopic.php?t=6004

NEbuj nebuj fotky budou ale až neco bude udělané, ... já momentálně nakupoval díly ... a vybavoval dílnu aby se dalo makat, .. , a chci to udělat pořádne, ale konečně se dostávám z paneláku do baráku z garáži takže .. to bude uplně o něčem jiném , ... takže velkej projekt nakonec nejspíš bude, ... ale tak nějaké fotečky udělám , aspon jak vypadaj kola na aute, mou crx si zítra vezu na barák tak to posadím na ty 17 ky a udělám pro spokojenost ... fotky, ... ale hlavní plán na zítra je ... .uhlidit ... , připravit nachystat ,a by až se začne dělat ... aby vše bylo po ruce ....

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 25 úno 2011 21:20

sajlem píše:NEbuj nebuj fotky budou ale až neco bude udělané, ... já momentálně nakupoval díly ... a vybavoval dílnu aby se dalo makat, .. , a chci to udělat pořádne, ale konečně se dostávám z paneláku do baráku z garáži takže .. to bude uplně o něčem jiném , ... takže velkej projekt nakonec nejspíš bude, ... ale tak nějaké fotečky udělám , aspon jak vypadaj kola na aute, mou crx si zítra vezu na barák tak to posadím na ty 17 ky a udělám pro spokojenost ... fotky, ... ale hlavní plán na zítra je ... .uhlidit ... , připravit nachystat ,a by až se začne dělat ... aby vše bylo po ruce ....

tak to už se těším na fotky.. ohledně těch brzd pokud ses na to díval tak by třmeny z toho MG a 280ky kotouče by asi bylo nej řešení ale je to tam všechno krásně popsaný a za málo peněz hodně muziky :)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 25 úno 2011 21:23

sajlem píše:NEbuj nebuj fotky budou ale až neco bude udělané, ... já momentálně nakupoval díly ... a vybavoval dílnu aby se dalo makat, .. , a chci to udělat pořádne, ale konečně se dostávám z paneláku do baráku z garáži takže .. to bude uplně o něčem jiném , ... takže velkej projekt nakonec nejspíš bude, ... ale tak nějaké fotečky udělám , aspon jak vypadaj kola na aute, mou crx si zítra vezu na barák tak to posadím na ty 17 ky a udělám pro spokojenost ... fotky, ... ale hlavní plán na zítra je ... .uhlidit ... , připravit nachystat ,a by až se začne dělat ... aby vše bylo po ruce ....

Asi s tím zítra nikam nevyjedeš že ?
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 úno 2011 07:38

LoizaCS píše:

Asi s tím zítra nikam nevyjedeš že ?

Včera jsem si ho odvezl na barák do dílny, a už jsem sním jezdit nechtěl ale ... tak pokud bychom se nějak rozumě domluvili tak bych vyjel, tot jsem koukek u vyškova, takže ... když se dohodnem někdeter víkend aby to bylo na půl cesty pro oba tak není problém, a mile rád s někým pokecám

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 úno 2011 07:44

Jinak problém číslo jedna, při nasazování 17tek. V zadu pohodička *dance* , ale ve předu , ... problém , střed kola je široký takže to dosedá na bok třmenu *dash* , takže se budu muset dostat dosedací plochou před třmeny, Tzn. už jsem objednal 2cm podložky se štefty, to by mělo sand problém vyřešit, ale problém číslo dva že i když jsem je dotáhl bez podložek abych viděl jak to vypadá , ... tak to kolo už bylo širší jak auto ,.. takže se musí výtáhnout blatníky, páč budu dávat ty podložky tak to vytažení bude o dost, ... ale bude to pěkně rozčaplé :D ,jinak pár fotek jsem udělal ale na mobil protože foták jsem si zapoměl doma. až dneska dojedu ... tak hodím sem fotky s těma 17kama. abych aspon trochu něco ukázal i když jsem nechtěl,

A jinak ... asi se budu držet Japan stylu, a tot ... nápisy dělají auto , ale to až na konci ....

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 27 úno 2011 09:27

sajlem píše:Jinak problém číslo jedna, při nasazování 17tek. V zadu pohodička *dance* , ale ve předu , ... problém , střed kola je široký takže to dosedá na bok třmenu *dash* , takže se budu muset dostat dosedací plochou před třmeny, Tzn. už jsem objednal 2cm podložky se štefty, to by mělo sand problém vyřešit, ale problém číslo dva že i když jsem je dotáhl bez podložek abych viděl jak to vypadá , ... tak to kolo už bylo širší jak auto ,.. takže se musí výtáhnout blatníky, páč budu dávat ty podložky tak to vytažení bude o dost, ... ale bude to pěkně rozčaplé :D ,jinak pár fotek jsem udělal ale na mobil protože foták jsem si zapoměl doma. až dneska dojedu ... tak hodím sem fotky s těma 17kama. abych aspon trochu něco ukázal i když jsem nechtěl,

A jinak ... asi se budu držet Japan stylu, a tot ... nápisy dělají auto , ale to až na konci ....

Ok,ja se k vam kdyztak s povolenim pridam,precejen to mam taky kousek.... :) Jinak mam 4ks podlozek z duralu,ale maj snad 40mm mozna 50mm.....

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 27 úno 2011 10:00

sajlem píše:Jinak problém číslo jedna, při nasazování 17tek. V zadu pohodička *dance* , ale ve předu , ... problém , střed kola je široký takže to dosedá na bok třmenu *dash* , takže se budu muset dostat dosedací plochou před třmeny, Tzn. už jsem objednal 2cm podložky se štefty, to by mělo sand problém vyřešit, ale problém číslo dva že i když jsem je dotáhl bez podložek abych viděl jak to vypadá , ... tak to kolo už bylo širší jak auto ,.. takže se musí výtáhnout blatníky, páč budu dávat ty podložky tak to vytažení bude o dost, ... ale bude to pěkně rozčaplé :D ,jinak pár fotek jsem udělal ale na mobil protože foták jsem si zapoměl doma. až dneska dojedu ... tak hodím sem fotky s těma 17kama. abych aspon trochu něco ukázal i když jsem nechtěl,

A jak jsou ty kola široký? Já tam měl 16 na 9 a ze začátku se mi to líbilo ale pak jsem je rači prodal a teď mam políčeno na repliky OZ 16 na 7...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 úno 2011 15:41

J!R! píše:

Ok,ja se k vam kdyztak s povolenim pridam,precejen to mam taky kousek.... :) Jinak mam 4ks podlozek z duralu,ale maj snad 40mm mozna 50mm.....

Klidně ,čím víc tím líp, 4-5cm už by bylo moc, .. snad budou stačit ty 2cm

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 úno 2011 15:42

Wláďa píše:

A jak jsou ty kola široký? Já tam měl 16 na 9 a ze začátku se mi to líbilo ale pak jsem je rači prodal a teď mam políčeno na repliky OZ 16 na 7...

No nazuto mám na 205/40/ R17

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 úno 2011 15:48

tedkom jedu na nákup a jen co se vrátím tak sem dám ty pěkné fotky ,ale i dvě z dneška ,... a ty už tak veselé nejsou , ... jak protíkalo do kufru tak ... jsem na tu rez máčknul a prošel prstem skrz ,takže v obou rozích kufru mám krásné díry ven :-( dost naštvanej , njn snad to někdo bude dokázat vyvařit

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 úno 2011 19:04

Tak tahle u mě vypadají ty rohy kufru.
CIMG3704...jpg

Takhle vypadají kola *love* *dance*
Obraz014.jpg
Obraz013.jpg

A tohle je smutnej pohled který jsem viděl u Šternberku
Obraz012.jpg
Obraz012.jpg (20.1 KiB) Zobrazeno 2297 x
Obraz011.jpg
Obraz011.jpg (18.99 KiB) Zobrazeno 2297 x

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 27 úno 2011 20:15

ani nevíš jak mě dere, že nemůžu najít fotky který sem sem dával o jednom týpkovi , kterej z úplně shnilého crxa udělal krásnou voňavku *fin* jako na potvoru to samozřejmě nemůžu najít ale dám si tu práci a zkusim to někde na internetu vyštrachat *fin* oproti tomu je tohle opravdu jen kosmetika ;) nic není ztraceno, šikovnej človíček si to vezme do parády a zase bude krásná *fin* ty kola pecka ;) co ty poslední dvě fotky? nějaká odložená chuděra?

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 úno 2011 21:44

Redy píše:ani nevíš jak mě dere, že nemůžu najít fotky který sem sem dával o jednom týpkovi , kterej z úplně shnilého crxa udělal krásnou voňavku *fin* jako na potvoru to samozřejmě nemůžu najít ale dám si tu práci a zkusim to někde na internetu vyštrachat *fin* oproti tomu je tohle opravdu jen kosmetika ;) nic není ztraceno, šikovnej človíček si to vezme do parády a zase bude krásná *fin* ty kola pecka ;) co ty poslední dvě fotky? nějaká odložená chuděra?

Njn, já se budu snažit a nevzdávám se, ale kdyby někdo mel perfekní kastli .. bylo by to boží
Jinak jo jo , kola se mi taky moooc libili a teším se až dojdou podložky a budu to moct vážně obout.
A ta chuděrka, ... tu jsem viděl za plotem když jsem jel v práci k zákazníkovi, a jél jsem kolem tak jsem musel zastavit a vyfotit to aspon , ... je to někde u štenberku a ve zbesilém stavu ale ... kdo ví co je pod kapotou :-D

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 28 úno 2011 09:32

taky mam 205/40 r17 et30 a 7 nebo 7,5 palce a pres brzdy ok ...vepredu to kousek leze z blatniku,vzadu sem netestoval,ale auto mam snizeny a porad je tam misto :)
Jazzik

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 28 úno 2011 09:34

sajlem píše:A ta chuděrka, ... tu jsem viděl za plotem když jsem jel v práci k zákazníkovi, a jél jsem kolem tak jsem musel zastavit a vyfotit to aspon , ... je to někde u štenberku a ve zbesilém stavu ale ... kdo ví co je pod kapotou :-D

treba prazdno :D
Jazzik

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 01 bře 2011 16:25

kdo ví

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“