Antiamik píše:Včerajšia núdzová oprava utrhnutého výfuku s Jimmym

Ako sa to stalo ?
 Ako sa to stalo ?Moderátor: Minor

Antiamik píše:Včerajšia núdzová oprava utrhnutého výfuku s Jimmym

Ako sa to stalo ?
 Ako sa to stalo ?
noha píše:Tohle musíte kluci vidět

nepobiram proc se tady resi vzhled tohoto Cerka kdyz to je ocividne nejakej okruhovej special kde ty radlice urecite nebudou pro srandu kraliku
 nepobiram proc se tady resi vzhled tohoto Cerka kdyz to je ocividne nejakej okruhovej special kde ty radlice urecite nebudou pro srandu kraliku

Akuma no Zeto píše:Antiamik píše:Včerajšia núdzová oprava utrhnutého výfuku s Jimmym

Ako sa to stalo ?

btw je to VTEC z Ciech kupeny asi tak pred 4 rokmi za nejakych 200 000 kc chalan s nim jazdi okruhy a o tyzden don idu dat komplet novy motor....nove komponenty
 btw je to VTEC z Ciech kupeny asi tak pred 4 rokmi za nejakych 200 000 kc chalan s nim jazdi okruhy a o tyzden don idu dat komplet novy motor....nove komponenty   a ta delsola nalavo je na predaj, keby niekto nahodou o niekom vedel co zhana, mozem sa tam zastavit a nafotit ju...v dobrom stave, starana, predtym bola jedneho chalana z toho servisu cena 1750e
 a ta delsola nalavo je na predaj, keby niekto nahodou o niekom vedel co zhana, mozem sa tam zastavit a nafotit ju...v dobrom stave, starana, predtym bola jedneho chalana z toho servisu cena 1750e  připomíná mi to tu zprávu jak na nějaké crxo házeli sníh ze střechy tady v Praze a byla to pro ně hrozna sranda
 připomíná mi to tu zprávu jak na nějaké crxo házeli sníh ze střechy tady v Praze a byla to pro ně hrozna sranda
 šťouchněte do něj někdo
 šťouchněte do něj někdo 

Jimmy_CRX píše:jemu ani nic nieje, je v top stave a jazdia sa s nim okruhy o tyzdne dostane komplet novy motor...
http://crxklub.cz/forum/memberlist.php? ... file&u=221 to je on

Jimmy_CRX píše:takze je tych CRX v BA nakoniec 6? brano mi spominal nejaku modru v matadorke...tak mozme jasne

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti