Jofrey CRX's CR-X on Brno Circuit 17.6.2010
Moderátor: Minor
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Jofrey CRX's CR-X on Brno Circuit 17.6.2010
http://www.youtube.com/watch?v=_MnWM_hrU4Y
http://www.youtube.com/watch?v=B5fw6ON4Eig
http://www.youtube.com/watch?v=OeTHlJGDwz0
Nejrychlejší kolo 3m:05s:157ms
Na okruhu poprvé a rozhodně néé naposled.
16.září jsou poslední jízdy veřejnosti, tak pojeďte vyzkoušet možnosti svých pekelných strojů!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=B5fw6ON4Eig
http://www.youtube.com/watch?v=OeTHlJGDwz0
Nejrychlejší kolo 3m:05s:157ms
Na okruhu poprvé a rozhodně néé naposled.
16.září jsou poslední jízdy veřejnosti, tak pojeďte vyzkoušet možnosti svých pekelných strojů!!!!!!!!!!
ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9
Re: Jofrey CRX's CR-X on Brno Circuit 17.6.2010
Hezky pěkně ty!
letos ne,ale jednou si to chci určo taky zkusit! 

- exxsodus
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
kolik se plati?
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
exxsodus píše:kolik se plati?
http://www.brno-circuit.com/sluzby/pro- ... -draze_194
500 Kč na pokladně, nebo při online rezervaci přes účet.
Jízda trvá kolem 25 min, dá se zajet 6 - 8 kol.
ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9
cena je to moc pěkná, ale je to moc daleko 

Jofrey, v té první jízdě (se smykem) si měl zařazenou pětku? 

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Lenny píše:Jofrey, v té první jízdě (se smykem) si měl zařazenou pětku?
Za tři, plnej kotel, nervy v kíblu z předjetí dvou Italů, studený gumy a šup.. už jsem se motal jak hadr na koštěti

ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9
Jo tak, ještě že tě někdo nenabral
doufám že se tam taky podíváme...

A na jakých gumách si jel?
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
PospiTc píše:A na jakých gumách si jel?
žádný slick, nebo semi.
úplně obyčejný bridgestone potenza předek a hankook evo12 zadek.
Ale po dvou kolech byly zahřátý pěkně, po dojetí jsem je loupal nehtama jak byly rozteklý
ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Přesně takhle se mi to taky trhlo v pravotočivý. Ale na normální silnici a když už jsem cejtil jak mi to ujíždí tak už jsem se loučil s autem ale dopadnul jsem stejně jako ty, v protisměru... 

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
wladacrx píše:Přesně takhle se mi to taky trhlo v pravotočivý. Ale na normální silnici a když už jsem cejtil jak mi to ujíždí tak už jsem se loučil s autem ale dopadnul jsem stejně jako ty, v protisměru...
Mě už se to stalo taky jednou na okresce ještě s bílým Cérem. Jedu pravá prudká kopec, vyhazuje ven, špatně klopená. Točím 2 na max, ředím 3 a předek se trhá, jede ven. Pouštím prudce plyn a najednou tjůůůůdáá.. předek se zakousnul, ale zadek pokračoval dál a najednou koukám, stojím z kopce v protisměru a kontroloju jestli jsem v pohodě.
Kámošovi se stalo to samý, honil se s ATR, prudká zatáčka a najednou... stojím v proti, hmm, co se stalo?
Mě se to stalo ještě několikrát během letošního HD na jedné projíždce do Krkonoš, ale vždycky jsem Céro provedl zatáčkou bez karambolu, nebo přetočení. Trošku s opačným rejdem, ale málem jsem si nastříkal do trenek jak jsem se klepal.

ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
jj
přesně tak, zastavil jsem, nevěděl sem co se děje, okolo mě oblak dýmu z pneumatik, srdce mi bušilo, mladá vedle mě řvala a tos měl vidět jak sem si voddech když sem si uvědomil co se stalo a co se mohlo stát...

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
wladacrx píše:jjpřesně tak, zastavil jsem, nevěděl sem co se děje, okolo mě oblak dýmu z pneumatik, srdce mi bušilo, mladá vedle mě řvala a tos měl vidět jak sem si voddech když sem si uvědomil co se stalo a co se mohlo stát...
![]()
![]()
s mladou jsem jel akorát letos ty krkonoše.. jinak sám.
Ale taky řvala něco o dámských přirozeních a že nebude šlukovat hořící brzdy a tekoucí pneumatiky. Mě málem vyskočilo srdce skrz čelní sklo když jsme dojeli. Je to zábava s Cérem, ale někdy je to fakt hárdkór

ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9
"Já to povidala, že si ty HUBY jednou namelou!"
Kuci vopatrně. 

tak moja jazda šmykom v zle klopenej točke ešte s bielym cérom (r.i.p.) nedopadla ani zďaleka tak radostne. po utrhnutí zadku v zákrute a na 2x kontre, keď mi zadok tancoval z jedného konca cesty k druhému, v snahe to vyrovnať som skončil v stĺpe & fun to vobec nebolo...
inak to brno nevyzerá vobec zle, akurát mám pocit že by som asi v každej druhej točke ostal čumákom do protismeru jazdy...
a keby zrovna bolo niekde poblíž dáke druhé auto tak to by som si asi celkom slušne zarobil...
takže síce ma to celkom láka mám z toho trošku obavy... 

inak to brno nevyzerá vobec zle, akurát mám pocit že by som asi v každej druhej točke ostal čumákom do protismeru jazdy...

a keby zrovna bolo niekde poblíž dáke druhé auto tak to by som si asi celkom slušne zarobil...

enjoy VTEC