Ahojte, mám jeden dotaz, asi hlavne na Redyho...
chystajú sa nejaké tričká alebo niečo podobné?
ide totiž o toto... ...kámoška mi robila teraz tričká na VTEC Meeting čo sme robili cez víkend a napadlo ma že by mi asi stihla ešte nachystať tričká aj na CRX zraz. Osobne si chcem tak či tak dať spraviť tričko s tým motívom CRX evolution, žltým cez chrbát na čierne tričko a do predu by som dal tiež žltým malé logo ako sa dávalo už na tie tričká I love my crx, za logo by som ešte pridal slovíčko sraz a pod to dal dátum a miesto konania akcie..
Cena trička by mala byť určo do 400 Kč, snáď by nemal byť problém spraviť ich aj v dámskom, ale musím jej najneskor zajtra dať vedieť, či ich má objednať aby boli...
Triká by som doviezol rovno na zraz a tak nástrelom dal spraviť cca. 10 pánskych a 2-3 dámske...
čo vy na to?
Tričká k CRX zrazu?
Moderátor: Minor
Tričká k CRX zrazu?
enjoy VTEC
Re: Tričká k CRX zrazu?
No hele nápad je to určitě super, ale...nemám teď moc čas, protože mám za 14dní státnice, takže stíhám opravdu jen to nejnutnější okolo srazu, takže bych se nemohl ani zapojit do nějakého návrhu. Druhá věc je že už tu máme klubová trika, pak chci rozjet ty trika na přání, jako jsi říkal to CRX evolution a dělat další trika ku příležistosti srazu, tak si myslím, že za chvilku opravdu otevřeme módní kolekci
Navíc takové srazové triko by mělo být max vzpomínkové jako se dělají třeba na táborech kam se na něj všichni pak podepíšou a tak, nebo takové neformální si myslím a to by stačilo triko cca za 80,-
Ale jinak samozřejmě supr nápad a každou iniciativu chválím!

Ale jinak samozřejmě supr nápad a každou iniciativu chválím!

O.k. pane, nie je problém, tak to teda nechám tak, to je najmenej.. 
enjoy VTEC
Mimoto, jak bylo na vtec meetingu? nějaký fotky? 
ale joooo, VTEC Meeting bol tradične ryyyychly a s luxusným počasím, nejaké fotky hádzali už chalani na český aj slovenský hondaclub... 
enjoy VTEC
hele a jak to u vás bylo s měřením na sprintech, byla tam nějaká měřící technika?