Poděkování :)
Moderátor: Minor
Poděkování :)
Tak tímto chci veřejně poděkovat za díly které mi byly poslány a to za řadičku od Sajlema a zadní levé světlo od Wladacrx pokud se pletu s nickama tak se omlouvam
oboji prislo ve stavu jakem tvrdili a sem opravdu spokojen světlo perfektně zabaleno a i přes špatnou domluvu a to z mé strany protože sem prvnim emailem neřekl přesně co chci mi světlo Wlada poslal takže tyhle lidi doporučuju vědí co posílaji a hlavně pošlou to co maji supr domluva a rychlost dikec 

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Re: Děkuji :)
Za to ani nemusíš děkovat, to je přece pro CRXaře samozřejmost ne?
Jsem rád že ti to přišlo v pořádku a snad to dobře poslouží 
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Nebo lepsi je podekovat napravo pod avatarem kazdeho uzivatele jsou takove palce nahoru a dolu a tam se pridavaji reputace
ale samo muzes i takto, je supr videt ze jsou jeste lidi poctivy
ale u nas je to samozrejmost to je jasne 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád že i já jsem někomu mohl pomoci a udělat radost, i když to byla maličkost.
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
No když už je tenhle topic založenej tak ho rovnou použiju k poděkování mooonovi za víko co mi posílal... Suprově zabalený, tomu by se nic nestalo ani kdyby měl pošťák čelovku s kamionem a jako každej člověk rád rozbaluju balíky tak jsem se do něj dobýval asi půl hodiny
Máš u mě reputační bod a jedno malé bezvýznamné plus 
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Takže musím veřejně poděkovat minorkovi, protože si na mě udělal dnes čas a zachránil mě, když mi cestou z Mělníka odešel rozdělovač (rána z výfuku, otáčky jdou dolu, auto chcípne a už nejde nastartovat) zavolal jsem mu a on vcukuletu dorazil i s náhradním rozdělovačem, rozdělovač se vyměnil, ještě se nahodila chcíplá baterka a jelo se dál, opravdu velké díky
a ještě jsem ho stáhnul o další rozdělovač abych měl rezervní v kufru kdyby se mi něco podobného zase stalo
mimochodem už je to druhý případ s mým rozdělovačem během dvou let 

Znáš mě, kdyby andělé měli pleš a panděro, tak to jsem celkem tak nějak já:)
Ten tvůj rozdělovač se nechce ani hnout. Ložisko zřejmě totál kaput zadřený.
Ten tvůj rozdělovač se nechce ani hnout. Ložisko zřejmě totál kaput zadřený.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Takže musím veřejně poděkovat minorkovi, protože si na mě udělal dnes čas a zachránil mě, když mi cestou z Mělníka odešel rozdělovač (rána z výfuku, otáčky jdou dolu, auto chcípne a už nejde nastartovat) zavolal jsem mu a on vcukuletu dorazil i s náhradním rozdělovačem, rozdělovač se vyměnil, ještě se nahodila chcíplá baterka a jelo se dál, opravdu velké díkya ještě jsem ho stáhnul o další rozdělovač abych měl rezervní v kufru kdyby se mi něco podobného zase stalo
mimochodem už je to druhý případ s mým rozdělovačem během dvou let
Tak nemáš tam někde moc vlhkosti, které by škodilo rozdělovači? To není totiž zrovna obvyklá věc, že by takhle pořád odcházel rozdělovač... nedává baterka vyšší napětí? Nebo špatné kabely s velkým přechodovým odporem? Nebo svíčky?
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
hehe
no a k tomu v bílém koni, výměna za pár minut, já to tušil že to bude něco nadpřirozeného
a myslíš že by se dalo použít z toho mého druhého poškozeného? nebo já ti ho taky přinesu a uvidíš jestli se s tím dá něco podniknout
že by se třeba vytvořil jeden provozuschopný 
Jo, vezmi mi i ten druhej, něco s tím udělám. Tady by možná "stačilo" vyměnit ložisko, což právě dělám. Teda, ono to nejde tak snadno, teď zápolím se šrouby.
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Minorkovi...tak co , už jsi to otestoval ? doufám že ti to nepotrhá kalhoty 
ted jsem si přečetl sz :Bambula jsem já a není mi jasné, jak mám od sebe ty půlky povolit a hřídel rozdělovače dostat ven.
vytáhni "závlačky" ,povol a vyšroubuj spodní matky,vytáhni celé svorníky a od sebe to půjde skoro samo.

ted jsem si přečetl sz :Bambula jsem já a není mi jasné, jak mám od sebe ty půlky povolit a hřídel rozdělovače dostat ven.
vytáhni "závlačky" ,povol a vyšroubuj spodní matky,vytáhni celé svorníky a od sebe to půjde skoro samo.
- Vendik
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Podekovani Minorovi
Jeste jednou moc diky za do ze si byl ochotnej vztat od odpoledni kavy a za zachranit nas aby sme dojeli domu a za pujčeni nebo prodej spojkoveho lanka na EE8 nevim jak ste se dohodli
bez tebe by sme byli v ryci
tak tedy jeste jednou velky dik
Re: Podekovani Minorovi
Nebýt odpolední pražské zácpy, tak by to byla i docela fajn projížďka.
Ale to je v podstatě to poslední, o co by šlo. Hlavní je hondařská parta a soudružnost. Prostě takové novodobé RVHP (mladší ročníky už zřejmě nepamatují, o co za totáče přesně šlo, ale to je fuk), neboli Rada Vzájemné Hondařské Pomoci.
Ale to je v podstatě to poslední, o co by šlo. Hlavní je hondařská parta a soudružnost. Prostě takové novodobé RVHP (mladší ročníky už zřejmě nepamatují, o co za totáče přesně šlo, ale to je fuk), neboli Rada Vzájemné Hondařské Pomoci.
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Podekovani Minorovi
Tak pod toto se rád podepíšu i já - Minor je studnice vědomostí a nebýt jeho zřejmě již nyní chodím po svých. Nový význam zkratky RVHP je naprosto výstižný 

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
poděkování
Děkuji timto Lazzzikovi a Petkovi že dnes vzali do parády na dílnu moji ED8
doufám že pokud čas dovolí tak sem naházejí nějaké fotky z opravy (těším se na to protože jsem čuně a olej tam hodně přesluhoval
) a dost možná tam najdou i jiné libůstky 
doufám že pokud čas dovolí tak sem naházejí nějaké fotky z opravy (těším se na to protože jsem čuně a olej tam hodně přesluhoval
Naposledy upravil(a) Martin16 dne 06 pro 2012 08:16, celkem upraveno 1 x.
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Re: poděkování (předběžné)
Martin16 píše:Děkuji timto Lazzzikovi a Petkovi že dnes vzali do parády na dílnu moji ED8doufám že pokud čas dovolí tak sem naházejí nějaké fotky z opravy (těším se na to protože jsem čuně a olej tam hodně přesluhoval
) a dost možná tam najdou i jiné libůstky
( leva manžeta na poloose je roztrhlá a na praví u převodovky je povolená páska )
pak jsou na zadních ramenech celkem odsloužený puky a na řízení jsou volnější kuláky ale to bych tetkon ještě asi neřešil a nechal třeba před sezonou nebo jak budeš chtít
jinak ze spoda to vypadá hodně dobře bez rzi !!!!
zítra nahodim nějaký fotky

- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
super
tak prosím manžetu vyměnit je to už třetí v řadě
- nerad bych zase sháněl kloubek po všech čertech 

Tak na to si počkám - jsem teď z těch aut zase trochu naměkko.