Jede na 3 válce

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Floutek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Jede na 3 válce

Příspěvekod Floutek » 22 dub 2015 19:08

Lidi,moje Cérko už si ze mě dělá asi srandu potvora :D Občas mi zacuká a jede na 3 válce.Dělá to jen výjmečně.Často bývá auto relativně bez tahu a občas se to chytne a jede dobře.Svíčky nový,kabely nový...Nenapadá někoho z vás,co by to ještě mohlo být?Mě přijde,že moje vozítko má smysl pro humor a dělá si ze mě srandu *jizda*

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Jede na 3 válce

Příspěvekod Cody » 22 dub 2015 20:15

Rozdělovač- podívej se do něj zda je v něm vše jak má být.

Jak vypadaly staré svíčky?

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod murtin » 22 dub 2015 20:42

před časem js se potýkal s podobnou záhadou. objevil js dost kuriozní problém,na 2.válci mi občas povyskočila fajfka a hl.v tahu se vibracemi odpojovala od svíčky. při zběžné kontrole vše ok. v některých režimech ok,jen při akceleraci občasné škubnutí a při prudké akc.na 1 a 2,kdy auto hrabe se to rozkmitalo a vynechával ten 2.válec. závada se zarputile vracela i s jinou fajfkou a musel js zaimprovizovat s uchycením. myslím,že jde o nějaké interference. tak je to možnost,pokud to nebude rozdělovač nebo nějakej nahnilej drátek

Floutek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Floutek » 23 dub 2015 17:26

Představ si,že s tou fajfkou mi to nedávno taky dělalo,a bylo to podložkou u svíčky :)takže to vyfukovalo fajfku ven :D noo konečně jsem doma z práce,tak se půjdu ještě mrknout na rozdělovač a uvidíme *oprava*

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 24 dub 2015 21:13

Mě to dělalo taky když bylo počasí ráno kolem 5 stupňů jak se auto trochu ohralo začlo to blbnout nakonec byla zkondenzovana voda ve víku rozdelovace :-) bylo to neoriginal víko a musel jsem ho trochu podmaznout pastou a od té doby pohoda :-)
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

Zpět na „Pokec / Discussion“