a zde pát fotek...
Moderátor: Minor
Redy píše:Když se totiž mrkneš do mýho tématu tak to mám v podobném stavu co tyviewtopic.php?f=6&t=2
20 je šílený, to bych se na toho typa taky pěkně vybod
Redy píše:PECKA!hele a on ti dělal koukám i prahy nějak opravoval jo?
ty budou chtít u mě taky
něco mi ramik říkal, že se možná budou objednávat celý kusy jako lemy
Redy píše:70tisíííííííc???? co tam proboha budeš všechno dělat??kámoš si teď nechal dělat lak asi za 40tisíc a to každej žasnul, koulel očima...
Redy píše:Uchtak držím pěsti a pak hned informuj, na to jsem zvědav!
a klidně o tom udělej zase videjko
![]()
Ludva píše:Mazec.Pán fakt umí a za pusu.Já mám rozpočet na klempířskou s lakem zhruba 70 000,-Kč.Jsem zvědavej, jestli se vlezu.A to jsem si namyslel ještě ochranný rám.![]()
Ludva píše:Mazec.Pán fakt umí a za pusu.Já mám rozpočet na klempířskou s lakem zhruba 70 000,-Kč.Jsem zvědavej, jestli se vlezu.A to jsem si namyslel ještě ochranný rám.![]()
cocks píše:70 000 ? to abys to měl ve zlatě... za 70 už je skoro slušná GO kompletka.. počítej že za kastli se vejdeš do 10 000 max ikdyby to bylo hodně shnilý (teď už zhruba vím jaký ty ceny jsou) a za lak dáš kolem 30 000 aby byl slušnej... a ten zbytek bych bejt tebou místo do rámu radši vložil třeba do GO podvozku...všechny čepy, ramena, uložení, silentbloky....to auto se pak chová jako nový..... Protože rám i s homologací (takže ne postavenej) se nesmí používat v provozu na pozemních komunikacích v čr (pokud se nepletu).
Ludva píše:cocks píše:70 000 ? to abys to měl ve zlatě... za 70 už je skoro slušná GO kompletka.. počítej že za kastli se vejdeš do 10 000 max ikdyby to bylo hodně shnilý (teď už zhruba vím jaký ty ceny jsou) a za lak dáš kolem 30 000 aby byl slušnej... a ten zbytek bych bejt tebou místo do rámu radši vložil třeba do GO podvozku...všechny čepy, ramena, uložení, silentbloky....to auto se pak chová jako nový..... Protože rám i s homologací (takže ne postavenej) se nesmí používat v provozu na pozemních komunikacích v čr (pokud se nepletu).
Říkám že radši počítám víc.O podvozek už je postaraný a bude jak novej.Nebo spíš bude novej. No s tím rámem jsi mě zaskočil.Asi mě nakonec budou stačit rozpěry a s rámem se uvidí.Podle toho co mě zas pak lapne a co budu chtít s autem vlastně dělat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů