Zdravím,
chci se optat jestli má někdo zkušenosti s nějakým pojištěním proti vandalismu. Bydlím na malém sídlišti mezi třemi hospodami a nevím proč, ale CRX asi nějak dráždí alkoholem posilněnou mysl. Vesměs jsou to zatím drobnosti (tu zrcátko, tu nárazník, promáčklá kapota, blatník,...) ale radši bych čas a peníze investoval tak abych se posunul někam dál a ne jen udržoval auto v aktuálním stavu.
Co jsem já zjistil tak pojištění proti vandalismu je součástí havarijního pojištění, ale (neptal jsem se samozřejmě ve všech pojišťovnách) to zřizují jen do r.v. 2000.
Pokud má někdo jiný způsobb jak tento problém řeší, rád si nechám poradit. Garáž bohužel nepřipadá v úvahu.
Pojištění proti vandalismu
Moderátor: Minor
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojištění proti vandalismu
No nevím, ale já bych ani z toho pojištění asi nebyl nadšenej, kdybych viděl věčně svoje auto otřískaný a jen si to nechal cvakat a sháněl věci. Nevím no... Můj názor
Lidi záviděj asi

Není to každý pátek. Prostě občas se to stane. Ale rád bych byl proti tomu pojištěný. Pokud to je možný.
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě pojišťovny tohle dělat na starých autech nechtětí protože se špatně dokazuje to že sis to třeba neudělal sám s vidinou odškodnění... na novim autě je daleko menší pravděpodobnost že by sis chtěl třeba ukopnout zrcátko. Možná že to někdo poskytuje ale bude to asi i docela stát, proč nepřipadá garáž v úvahu? To bych rači platil pronájem garáže než pojištění proti vandalum, má to i další výhody, auto je v suchu a máš na něm kde makat...
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Sme malý městečko a garáže jsou nedostatkové zboží=o/. Přes zimu mám auto v garáži u pantáty, ale to je 40 min chůze=o/.
K tomu pojištění. Nevíte jak to řeší lidi s veterány? Předpokládám že nějakou pojistku mají ne?
K tomu pojištění. Nevíte jak to řeší lidi s veterány? Předpokládám že nějakou pojistku mají ne?
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
čau čau jde to u Kooperativi a třeba havaryjko vyšlo na cca 2500na rok . a u český kde mam povinko to nejde protože tam maj strop 20let a jinak by to stalo 19tis na rok 

Opravdu? A je jim jedno jak je auto starý? Podle čeho určují cenu?
Já mám povinné u ČSOB a tam je strop r.v. 2000.
btw. koukal jsem na HC na tvuj projekt. Fakt nádhera
Já mám povinné u ČSOB a tam je strop r.v. 2000.
btw. koukal jsem na HC na tvuj projekt. Fakt nádhera

- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
no na kolik daj cenu nevim ale za ty 2500tisíce i kdyby dali 20tis tak to přeplatiš za 7let třeba a ne jak u jinejch kde to co by ti dali zaplatíš za rok 
Jinak dik
stálo to dost času a práce
na HC je topic odfláklej
plná verze je tay
viewtopic.php?t=1809

Jinak dik

Za 2500,- nebudu váhat ani chvíli. Díky za info, skočim se tam zeptat.
Hned to jdu pročíst. Je radost se koukat na takovou práci
Hned to jdu pročíst. Je radost se koukat na takovou práci

a
Naposledy upravil(a) Fegut dne 22 pro 2012 11:07, celkem upraveno 1 x.
Fegut píše:Běžný připojištění k povku je sklo. Mám plnej bonus a na céro povko plus čelní 2300od wustenrot a rok zpět 2500 od generali. Ve finále jsem se vykašlal na pojistku a Mirorek byl jasná volba
Teď tě nějak nechápu. O povko mi nejde. Potřebuju nějakou ochranu proti kolemjdoucívh opilců=o)

Skla mám pojištěný. Jde mi o zbytek (zrcátko, plachy, lak,...). No naposledy kdyz sem tohle udelal stalo mě to 35000,- a rok a pul podmínky