ECU
Moderátor: Minor
ECU
ahoj rád bych zkusil jinou Ecu,mám Z5-ku.v nabídce je Pm7-B021 a Pm6-X050 jedna je údajně z bez kat. A9,máte někdo info,zda ju?chtěl bych pak rovnou nechat i odbloknout omezovač 

Re: ECU
viewtopic.php?p=4794#p4794 tady si to můžeš najít, kdo ví víc ti řekne z čeho je ta X050. Na crx je programovatelná X040 jak je to napsané ve faq
O pm 6. Ti nic nereknu s tim jsem se nesetkal zkus guglit, pm7 bo21 je z a9 bezkatoveho cera, ja jsem si jeden kousek bral od minora, muzes vyhodit lambdu a lehce se ti zvysi vykon je to celkem dobra a levna varianta ale nevim jestly by ti nekdo posunul omezovac
PM6tky sa pouzivali hlavne v USA CRXkach pre SOHC Dckove motory, su velmi podobne s PM7 len maju trochu ine mapy. Druha vec, PM6tky sa daju tusim vsetky chipovat kdezto PM6tky iba niektore, takze ked chces posuvat obmedzovac (co je samo o sebe blbost) tak treba chipovatelnu PM7 (hlada sa celkom tazko) alebo tusim hocijaku PM6tku (vsetky by sa mali dat chipovat). Pre posunutie obmedzovaca musi byt ECU chipovatelna nakolko sa to uklada k mapam 

Pm7 X040 je poměrně dost
, já mám třeba jednu navíc, ale zatím jí neprodávám. Cena je většinou kolem 500 - 600kč

PM7-X050 nejspíš upravovat jde taky, podle mě jde o ecu z konce produkce crx, ale nevím, jestli jsem na ni někdy narazil osobně 
PM6 je (aspoň v Evropě) ecu ze civica4G sohc 1,6, upravovat jde, aspoň některé verze určitě.

PM6 je (aspoň v Evropě) ecu ze civica4G sohc 1,6, upravovat jde, aspoň některé verze určitě.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
dostala se mi do ruky ECU z 1G má číslo PJ1 X013 dá se to použít na Z5?prý neměla omezovač ot.mám připravenej adaptér na E85 s možností reg.bohatosti,tak bych chtěl jen přes lambdu sledovat poměr,ale aby nekecala do ECU což by u 1G teoreticky šlo.mimochodem moje lamb.má bez zatížení 0.5-0.7V,což se mi zdá chudý,ale zarputile si to drží i když přiškrtim vzduch.podle grafu,co mám doma by při stechio.1.0 mělo být asi 0.9V