nastavení podvozku D2

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

nastavení podvozku D2

Příspěvekod murtin » 05 srp 2012 21:49

ahoj koupil js crx s podvozkem D2.je to zbytečně tvrdý.dočetl js se,že D2 jsou tvrdé obecně a nedají se moc naladit.přesto bych to rád zkusil.máte někdo manuál v cz?abych do toho nehrabal na slepo.rozhodně je to teď moc uskákaný a nervózní.dám tam ještě užší kola,ale moc si od toho neslibuju 8-)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: nastavení podvozku D2

Příspěvekod J!R! » 05 srp 2012 21:59

Cau.A jaky mas ted kola?Jinak pochybuji o zmene nastaveni....

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 05 srp 2012 22:14

Prosimte nech ty d2 tak jak jsou stavitelna tvrdost na tlumicich to nevim jak by se delalo podle me na nich muzes akorat seridit zdvih a jinac zisti kolik je na nich nalitano nebudu ti tady ted povidat o znacce D2 ja ji mel za spicku ale je to cinska kopie tein tlumicu tusim.ale vydel jsem na nich postavene aj zavodni eva a wrx ale davej si na ne bacha treba u brzd co vim tak se parkrat stalo ze se zasekli a nekdo si pak namlatil hubu:( ale zase videl jsem je na zavodakach ale rozdil mezi originalem a kopiji je trebas i 70% ceny ale urcite ty tlumice budou lepsi nez mam treba ted ja na crx
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu :D

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 05 srp 2012 22:18

http://www.autohificlub.cz/forum/10-tun ... d2-racing/ tady mate trebas clanek k brzdam docela zajmave
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu :D

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 05 srp 2012 23:33

Slavo - obcas za ty tvoje prispevky bys zaslouzil korunu .. nebo jich spise vice ... a metál ... *dash*

Co se tyce stelovani podvozku tak co vim od kamarada s D2 a CRX tak to dycky bud uplne vytocil na nejmekci nebo na doraz na druhou stranu na nejtvrdsi hornim koleckem ...kazdopadne D2 podvozek je tvrdej i na nejmekci,jak uz bylo receno i tobe :) myslim ze kdyz si dotocis obe strany na minimum tak si pak muzes ject po otackach a naladit si obe strany stejne
Jazzik

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod murtin » 06 srp 2012 09:30

teď je ve předu tuším 215/45x16,zadek 245/40x17.pokud to půjde sundám to a nabídnu k prodeji.vypadá to hezky,ale mě zajímá spíš ježdění.mám od kámošky z vw 195/50x15,což by tam mělo pasovat akorát nevim,jak ta středová ďoura.ještě budu vyndavat skořep.sedačky a zkusim origo.nebo co tam jde a je snesitelnější pro můj hřbet :lol: tak kdo chcete závodit,stačí písnout :D

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod murtin » 06 srp 2012 09:39

jo a taky dík za ochotu mi helfnout.k crx js se vrátil po 19 letech a už je to jiný.tehdy se moc netunilo,ale céry byly rarita a líbí se mi origianalita a mrštnost,je to jako nepokojný koník.výkon zatím jakžtakš :lol: opřu se do toho až to bude trochu sedět.ten kluk to měl asi spíš na parádu nebo sprint

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 06 srp 2012 14:04

murtin píše:teď je ve předu tuším 215/45x16,zadek 245/40x17.pokud to půjde sundám to a nabídnu k prodeji.vypadá to hezky,ale mě zajímá spíš ježdění.mám od kámošky z vw 195/50x15,což by tam mělo pasovat akorát nevim,jak ta středová ďoura.ještě budu vyndavat skořep.sedačky a zkusim origo.nebo co tam jde a je snesitelnější pro můj hřbet :lol: tak kdo chcete závodit,stačí písnout :D

Tak ty sileny 16ky shod, prodej dej tam nejidealnejsi a to prave 195/50 R15 a nebude uz treba sahat na podvozek ;)

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 06 srp 2012 14:39

Středová díra je 56,1.
Podvozků D2 existuje víc verzí, u té tvrdosti záleží podle mě spíš na tom, jaké máš pružiny. Pokud závodní verzi, bude to vždycky tvrdý, verze street už celkem jde.
Ty tlumiče jsou stavitelné tuhostně - kolečko na pístnici - a výškově - závitnicí na tlumiči.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod murtin » 06 srp 2012 19:36

tak js to přehodil.parády moc není,ale už se s tím dá jezdit.nejvíc probl.delaly ty zadní válce.zkoušel js trochu poštelovat předek,páč ho šíleně zvedli a vypadalo to,jak startující raketa.. :lol: připadá mi,že je tam krom tlumení a výšky i reg.předpětí pružin.trochu js je vepředu roztáhnul a dobrý.zadek by chtěl určitě něco měkčího,ty pružiny jsou jak prkno.teď mi ale taky přečuhujou blatníky,jak u náklaďáku a to js vzadu podl. asi 40mm.už to začíná být zábava *dance*

Zpět na „Pokec / Discussion“