Stavitelná ramena

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Stavitelná ramena

Příspěvekod Dudla » 09 črc 2012 21:55

zdarvim crxaře zajímalo by mě jakej máte názor na stavitelná ramena na crx jestli se k tomu příkláníte nebo jestli to vylučujete ?? mě osobně se to libi ale nwm jak se to dá štelovat atd.. ? jestli o tom někdo víte víc rád bych se přiučil ! :) prihazuju link ! :) *crx* http://auto.bazos.cz/inzerat/16979233/S ... ic-Crx.php
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Stavitelná ramena

Příspěvekod Martin666 » 09 črc 2012 22:52

Dudla píše:zdarvim crxaře zajímalo by mě jakej máte názor na stavitelná ramena na crx jestli se k tomu příkláníte nebo jestli to vylučujete ?? mě osobně se to libi ale nwm jak se to dá štelovat atd.. ? jestli o tom někdo víte víc rád bych se přiučil ! :) prihazuju link ! :) *crx* http://auto.bazos.cz/inzerat/16979233/S ... ic-Crx.php

já je vzadu mám a nechám asi udělat menší odklon. Asi jeden stupeň, nic hrozného. Nechci, aby se mi moc sjížděla pneu, ale efekt to mít bude. Kor, když je CRX na prdel tak náchylné....že?
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 10 črc 2012 15:57

a jak se s tim jezdí ??? je to lepší v těch zatáčkách a tak ?? nebo naopak na nic .... :( kdyžtak vlož foto jak to máš ty ;) a jak se to dá štelovat ? *crx*
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 10 črc 2012 17:42

Mám též na svém tyhle štelovatelné, výměna kus za kus, štelu je to to rozšroubováním od sebe nebo dotažení k sobě ( je tam jen závit dovnitř) já je mám stažené na max, a žádnej extrém to není, ale okem to poznat rozhodně je. Co se týče jízdních vlastností: při přejití z rovné jízdy do zatáčky je cítit jak se auto přehoupne a zapře se do strany, horši je to ale z vyrovnáním po projetí zatáčky auto má tendenci se rozhoupat tím jak nestojí na celé ploše kola.

Ješte jsem slyšel od někoho z klubu, že je dobré vzadu k tomu odklonu kol udělat i malou sbíhavost kol. Ale to udělané nemám takže nemůžu soudit.

Zpět na „Pokec / Discussion“