vychytavky do mobilu pro Hondu
Moderátor: Minor
vychytavky do mobilu pro Hondu
Zdravím všechny jsem nemocný a tak se nudím no a koukám co a jak no a narazil jsem na chytre telefony prográmky pro Android třeba ideální výpočet kompresního poměru zde napíšete vrtání a všechno co je k tomu potřeba šikovná věc ale spíš pro motorare. Dále jsou zde. Aj čtečky OBD ještě jsem to nevyzkoušel ale mělo by to fungovat za pomocí kamery a vyblikavani a pak vám to vypíše závady ,některé prográmky jsou placené ale našel jsem aj zdarma a měli by fungovat stejně jedna se jen o změněnou grafiku.. dále jsou aj prográmky na měření spotřeby zrychlení hluku ve voze a nevím co všechno. Kdyžtak pak napíšu názvy aleq pokud budete chtít najít ty první prográmky tak napíšete do Android shopu Honda Narazíte na to kdyžtak sem napíšete aj vaše zkušenosti dík.
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Re: vychytavky do mobilu pro Hondu
ty názvy by mě teda zajímali
neco málo jsem tam našel ale jen nějaké parametry hond, a motorů , atd, ... ( Honda Automotive database)
Honda tech You Fingertip , jsem našel tedka tak na to kouknu, ááá už to vidím Honda Compression calculator , hmmm paráda
neco málo jsem tam našel ale jen nějaké parametry hond, a motorů , atd, ... ( Honda Automotive database)
Honda tech You Fingertip , jsem našel tedka tak na to kouknu, ááá už to vidím Honda Compression calculator , hmmm paráda