zdravim.. neznáte prosím někdo náhodou historii těchto vozů? V sobotu sem chtěl jet pro jedno z nich,ale je to 250km tam a 250 zpět. Tak jsem chtěl vědět co nejvíc než tam pojedu.
http://auto.bazos.cz/inzerat/13524175/H ... -d16a9.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/13507815/Honda-crx.php
Děkuju..
rada:neznáte někdo tyto vozy?
Moderátor: Minor
Re: rada:neznáte někdo tyto vozy?
Osobně neznám ani jedno z crx ale jestli se rozhoduješ mezi těmito,šel bych do té druhé.
Z vlastní zkušenosti vím,že zavařené kliky je něco strašného v prvé řadě jde o bezpečnost,pak hrozí zabouchnutí klíčů,problémy na stk a při dopravní kontrole.
Dále když vidím to červené víko které stříkal na motoru a ještě si ani nezakryl věci
Píše že auto nemá na sebe přihlášené a nemá zaplacenou ekodaň.
Ta druhá crx vypadá pěkně..
mrkni ještě na tuhle: http://auto.bazos.cz/inzerat/13602220/H ... v-96kw.php něco by o ní měl vědět člen slávek
Z vlastní zkušenosti vím,že zavařené kliky je něco strašného v prvé řadě jde o bezpečnost,pak hrozí zabouchnutí klíčů,problémy na stk a při dopravní kontrole.
Dále když vidím to červené víko které stříkal na motoru a ještě si ani nezakryl věci

Píše že auto nemá na sebe přihlášené a nemá zaplacenou ekodaň.
Ta druhá crx vypadá pěkně..
mrkni ještě na tuhle: http://auto.bazos.cz/inzerat/13602220/H ... v-96kw.php něco by o ní měl vědět člen slávek
Ja to druhe znam je to tejpek odeme z mesta
a parkuje to hnedka kousek odeme hned nad barakem:) a muzu ji doporucit nevypada vubec zle

Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

dík za info chapi.. taky se mi víc líbí ta druhá,ale na druhou stranu Slávku,jak je na tom motoricky bys nevěděl ?olej filtry a rozvody si samo udělám třeba až já,ale tak třeba celkové zacházení,coz si třeba mohl mít možnost vidět..
Jde mi víc o technickou stránku než o visuální,ale i visualne vypada fakt pěkně.prostě origo na první pohled.teda až na ty kola. nejsou zapsaná v TP.Takže..
Jinak moc dík..

Jinak moc dík..
Hel pokazde kdyz jsem ho videl jet tak jel uplne normalne on ma vic aut ..akorad ma ted nejakou samolepku nahore na prednim skle ktera na fotkach neni ale ladi k tomu neboj:) motorove nevim ja se zdravim s jeho brachou tak se ho muzu optat jestli chces ale urcite mu muzes zavolat a optat se ho 

Nechci kecat, ale mám takový dojem, že tu z toho Jablonce jsem viděla, ten kluk neměl v pořádku doklady, auto bylo odhlášené na někoho jiného, ani není přihlášené, pojistka na někoho jiného, evidenčka na někoho jiného - nějak se mi to nezdálo. Byla jsem se na ní podívat v Tanvaldu. Byla na letních, ale za deště se s tím vůbec nedalo jezdit, klouzalo to jako prase, řízení jsem málem neutáhla.
Promáčklina tam nebyla. Myslím si, že to je ona, ale fakt to nemůžu tvrdit na 100%.
Promáčklina tam nebyla. Myslím si, že to je ona, ale fakt to nemůžu tvrdit na 100%.
Slávek, Yanna: Díky vám moc.. Dost mi to pomohlo. Neni ta s tou samolepkou na skle náhodou ta,kterou mi poslal před nedávnem v odkaze Lazzik? http://auto.bazos.cz/inzerat/13602220/H ... v-96kw.php ta o kterou bych měl zájem: http://auto.bazos.cz/inzerat/13507815/Honda-crx.php Přijdou mi dost podobný.. až na př.nárazník.Kola jsou naprosto stejný! auta sou si hodně podobný a dle inzerátu a mapy od sebe inzerenti bydlí 33km,že by měl 2 crx?náhoda?nebo nějaká bota?asi sem paranoidní..

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Proc by mel mit 2 auta?U kazdyho inzeratu jsou jiny jmena... kazdy auto ma jinej blinkr v narazniku, jinej vejfuk, samolepka na prednim okne...
Tak ted si me dopstal hele tak ta co si poslal s tou samolepkou je urcite ona ...... tak ted fakt nevim cece ale tak teda tu co si sem poslal top je sto pro ona ..a myslim ze je kktina aby tady byli dve stjne auta se stejnejma kolama .. 

- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
to je stejný akorát ta co tam dával Minor tak má novější fotky a je o 2tis. levnější přitom je to to stejný
ale vypadá pěkně

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
díky kluci,ale víte co je divný?s obouma majiteli sem mluvil,teda spíš jeden chce komun.jen pres sms/mail..proč? Ty kola co jsou tam sem moc nechtěl a jeden by to prodal bez kol a ten druhý jen s kolama..? 1 říkal že jsou lemy o 1,5cm vytažené 2 že na nich nebyl žádný zásah.. A ten jeden mi dnes psal,že mi dá výraznou slevu... Ted mi prosím fakt poradte! 

Lukavskeho znam ... jezdi s nakladakem a dela u jeho taty jso ucelkem zazobany a o auta se staraj on ma jeste pezota v gticku tusim tak to bude asi ten duvod proc to prodava a taky na nej nema cas asi jelikoz stoji prave furt u jejich spolecnosti venku muzu ti ho tam nafotit
az ted pujdu se psem
jeho tatik ma nadhernyho MERCEDES-BENZ SL 600 Cabrio a jeho bracha ma hezkou fabku o auta se fakt staraj takze bych to bral vazne od nej
nevim kterej je kterej s kym si mluvil
)

díky Slávku,já už tomu nevím hlavu ani patu.. Asi na to kašlu a stejně je to dost daleko.. Ještě uvidim.. ale foto prosim udělej.
tak ti ho zejtra vyfotim
at vis kde parkuje
muzes prijet na kukacku 

na kukacku no jasný 3 h tam a 3 zpatky a to se vyplatí!!!!
Já ti nevim..