Nová tvář
Moderátor: Minor
Nová tvář
Ahoj, říká se, že změna je život, tak žiju - je to hlavně pro ty co jedou na Honday, ať se tam najdeme a dáme kávu u stanu.
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová tvář
Paráda, ale proč si sundal tu černou kapotu jak si tam měl? To zamračení vypadalo daleko líp než tyhle mračítka...
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Chtěl jsem změnu a tyhle mračítka jsou origo Honda, sice starší, ale službu udělají. Černou kapotu mám ve sklepě na střídání, uvidíme.
Ten spodek kapoty se mě velice velice velice moc líbí!!!!

ahoj,takhle udelat kapotu nad tim premyslim uz dlooooouho ... jinak ty mracitka,kamarad byl trotl a vyhodil je,ja je od ty doby tak trochu ve snech nahanim,pac jsou to presne jak rikas origo Honda mracitka 

Jazzik
Tak nějak podobně jsem ty mračítka získal i já. Kamarád je chtěl vyhodit, tak jsem si je vzal, kdyby se mi náhodou někdy hodily. Takle jsem získal i origo loketku, taky jí chtěl vyhodit. Ty lidi, hrůza.
Dalpol D8 píše:Tak nějak podobně jsem ty mračítka získal i já. Kamarád je chtěl vyhodit, tak jsem si je vzal, kdyby se mi náhodou někdy hodily. Takle jsem získal i origo loketku, taky jí chtěl vyhodit. Ty lidi, hrůza.
houby,loketku?tak tu chci videt

Jazzik
fakt paráda,moc hezká změna
snad pojedu na honday a budu ti to moc omrknout. 

- Malicka
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Šukézní předek...Fakt bych do něj šla
......Je to sexi,vypadá to děsně:-D