Automat v CRX

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Automat v CRX

Příspěvekod Swingal » 28 kvě 2011 12:13

Ahojte,

nie že by som ho chcel, len by som chcel vidieť ako preraďoval a podobne, hladal som ohladom toho videá aký je rýchly a tak, ale nič som nenašiel. Vie niekto o nejakom? Len tak pre zaujímavosť :)

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Automat v CRX

Příspěvekod Wláďa » 28 kvě 2011 12:57

Vim že automat v crx byl ale nevim jestli to náhodou nebyla předělávka ze civica... Já měl Accorda rok 93 automat a byl to láčes, spousta lidí si na automat stěžuje ale vždy jen ten kdo ho nikdy neměl... Jde o zvyk, jak si na to zvykneš že to řadí samo tak se v tom jezdí krásně... U CRX je určitě lepší manuál páč je to sporťák...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 28 kvě 2011 13:22

Wláďa píše:Vim že automat v crx byl ale nevim jestli to náhodou nebyla předělávka ze civica... Já měl Accorda rok 93 automat a byl to láčes, spousta lidí si na automat stěžuje ale vždy jen ten kdo ho nikdy neměl... Jde o zvyk, jak si na to zvykneš že to řadí samo tak se v tom jezdí krásně... U CRX je určitě lepší manuál páč je to sporťák...

Já jsem taky automat řídil. Toyotu Colloru z roku 2006 a ..... podle mě tím to řízení ztrácí takovej ten správnej požitek z řízení. Nebýt toho, že jsem byl za volantem unavenější. Prostě to řazení člověka trochu probere, když musí poslouchat otáčky a tak. U CRX jsem ani nevěděl, že byli automaty, ale jak říkal Wláďa, nikdy bych ji tam nedával, protože sporťák a CRX už by nebylo CRX. Navíc kvůli jeho vysokým otáčkám by to fakt byla škoda...
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 28 kvě 2011 13:30

Práve preto hladám nejaké video jak sa ten automat správal, sám som už skúšal viacero automatov ale len novších áut ala mercedes CLS, Cčko, BMW 3 a podobne. Minule ma zaujal lexus s bezstupňovou prevodovkou (CVT) ale rád by som videl ako rýchlo to pracovalo, kedy to radilo a podobne. :)

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 28 kvě 2011 13:34

Niečo som našiel ... C4G D16 AT

Autozednik Mambo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele: