poradte ktoru crx?
Moderátor: Minor
poradte ktoru crx?
cawte o crx uz snivam asi 5 rokov no a teraz mam vyhliadnute dve jedna je v top stave s tuningom a neviem cim vsetkym (preferujem original vzhlad auta) ale zase neviem ci ta cena nie je privysoka... ta druha vyzera tiez dobre akurat ze ma buchnute dvere na spolujazcovej strane....
ja chcem radu ci kupit tu hotovku alebo za lacnejsie kupit tu buranu a dat ju do poriadku... btw co ste dali za kompletnu lakovacku auta aby som mal predstavu ze co to stoji...
tuna je ta v top stave: http://honda-crx.autobazar.eu/16i-16v-dohc-id2316030.html
a tu zase ta jemne burana: http://honda-crx.autobazar.eu/16-ed9-id2413695.html
ja chcem radu ci kupit tu hotovku alebo za lacnejsie kupit tu buranu a dat ju do poriadku... btw co ste dali za kompletnu lakovacku auta aby som mal predstavu ze co to stoji...
tuna je ta v top stave: http://honda-crx.autobazar.eu/16i-16v-dohc-id2316030.html
a tu zase ta jemne burana: http://honda-crx.autobazar.eu/16-ed9-id2413695.html
- chosse.j
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Re: poradte ktoru crx?
já nevím, prijde mi, že ta serie byla střelená i na předek.. dveře seženeš s trochou štěstí za 1500,-ale i tak mi přijde hodně zanedbaná, alespoň od pohledu, ikdyž to asi dělá ta matná černá. v každém případě mi 40tis za ni přijde dost.
a je fakt, že vhledem se mi víc líbí ta v tuningu,ikdyž bych si to udělal trochu jinak(skrz kapotu mu musí téct do motoru atd.). Tam by mě rozčilovaly ty zelené doplňky(které se dají vyměnit). Předělaná spojka, podvozek.. jde o to jak. asi to bude dost zbastlené..
bych se na obě zajel podívat a rozhodl se podle zkušeností s majiteli a pocitů z auta.. ale asi bych nechtěl ani jednu
a je fakt, že vhledem se mi víc líbí ta v tuningu,ikdyž bych si to udělal trochu jinak(skrz kapotu mu musí téct do motoru atd.). Tam by mě rozčilovaly ty zelené doplňky(které se dají vyměnit). Předělaná spojka, podvozek.. jde o to jak. asi to bude dost zbastlené..
bych se na obě zajel podívat a rozhodl se podle zkušeností s majiteli a pocitů z auta.. ale asi bych nechtěl ani jednu
Naposledy upravil(a) chosse.j dne 22 kvě 2011 18:35, celkem upraveno 2 x.
Abych řekl pravdu, tak na mě nepůsobí dobře ani jedna. Asi bych ještě prošmejdil net.
K té první.
Ten tuning na mě působí dost lacině.Lakované části interiéru to je to první co udělal každý tuner na autě, protože to defakto nic nestojí. Bohužel se to příštímu majiteli nemusí líbit a očista je velmi pracná. Motor sice může mít generálku, ale jak to poznáš, že je opravdu provedena. Jestli si to borec dělal sám, tak nemá žádný papír od servisu a jak to papká olej poznáš až koupíš. Když dělal generálku, tak neměl ani na základní věc, která tě praští do očí, když otevřeš kufr. To sání! Děs běs. Tlumiče, dle té kombinace soudím tak rok 90´ .Já je měl na svém autě taky a byli to mrtvoly. Ale to můžeš přesně posoudit až uvidíš na živo a odzkoušíš. Crxe na podvozek prostě trpí, tak si na to dej bacha. Ty kola r16 prostě na céro nepatří a v jiném rozměru na každé nápravě....to myslím ani nejde. V techničáku je zapsaný mít nebude a jízdní vlastnosti to jen zhoršuje. Křídlo, zamračená kapota, nárazník, klec, to všechno jsou akorát věci co můžou lákat tak policajty. Za mě nebrat jestli nechceš do auta vrážet další deseti tisíce.
A ta sériovější.
Chybí mě tam fotky ineriéru. Ten předek vypadá, že byl bouchlej a to by mě vadilo víc než ten bok. Chtělo by ho vidět na živo a pořádně prolézt. Jinak podle fotek na tom není až tak zle. Mrknout se jak je na tom s rzí, kolik kitu má na sobě kabátek. Je mě trošku podezřelá ta barva. Tady se asi dost kitovalo a na celolak nebylo. Mě osobně se nelíbí předface světla, ale to je jen věc vkusu.
A verdikt?
Pořádně proléz tu sérii a jestli bude kastle bez rzi a motor v poho, tak bych šel do ní. Na konec vyjde na daleko míň peněz i s opravou.
K té první.
Ten tuning na mě působí dost lacině.Lakované části interiéru to je to první co udělal každý tuner na autě, protože to defakto nic nestojí. Bohužel se to příštímu majiteli nemusí líbit a očista je velmi pracná. Motor sice může mít generálku, ale jak to poznáš, že je opravdu provedena. Jestli si to borec dělal sám, tak nemá žádný papír od servisu a jak to papká olej poznáš až koupíš. Když dělal generálku, tak neměl ani na základní věc, která tě praští do očí, když otevřeš kufr. To sání! Děs běs. Tlumiče, dle té kombinace soudím tak rok 90´ .Já je měl na svém autě taky a byli to mrtvoly. Ale to můžeš přesně posoudit až uvidíš na živo a odzkoušíš. Crxe na podvozek prostě trpí, tak si na to dej bacha. Ty kola r16 prostě na céro nepatří a v jiném rozměru na každé nápravě....to myslím ani nejde. V techničáku je zapsaný mít nebude a jízdní vlastnosti to jen zhoršuje. Křídlo, zamračená kapota, nárazník, klec, to všechno jsou akorát věci co můžou lákat tak policajty. Za mě nebrat jestli nechceš do auta vrážet další deseti tisíce.
A ta sériovější.
Chybí mě tam fotky ineriéru. Ten předek vypadá, že byl bouchlej a to by mě vadilo víc než ten bok. Chtělo by ho vidět na živo a pořádně prolézt. Jinak podle fotek na tom není až tak zle. Mrknout se jak je na tom s rzí, kolik kitu má na sobě kabátek. Je mě trošku podezřelá ta barva. Tady se asi dost kitovalo a na celolak nebylo. Mě osobně se nelíbí předface světla, ale to je jen věc vkusu.

A verdikt?
Pořádně proléz tu sérii a jestli bude kastle bez rzi a motor v poho, tak bych šel do ní. Na konec vyjde na daleko míň peněz i s opravou.

Nazdar zamiesam sa aj ja
Ktej prvej suhlasim s chalanmi ze moze ist o lacni tuning moze tam byt odflaknuta kopa veci a nasledne ta oprava vyjde omnoho viacej penazi ako na serii a ked hovoris ze ta laka viacej seria tak by som nad tuningom ani neuvazoval. Ja som spravil taku chybu ze som sa strasne ponahlal kupit CRX tak som sa potom priklonil ku najzachovalejsej aku som najsiel chyba je ze ma na bokoch rozsirenie a teraz by som uvital keby tam nebolo
mimochodom stretavam tu ciernu po Leviciach len som este nemal moznost ju omrknut podrobnejsie ale kamos ju urcite pozna tak sa ho opytam nanu ale podla mna vyzerala ze mala opravene lemy od hrdze a je celkom slusna po kapotu som nevidel tak treba prist a pozriet. To sa potom mozes zastavit aj u mna rovno potom sli by sme sa nanu mrknut
Inak ludva pisal si ze R16 na crx nepatri ak vies nejaku mudrost okolo toho pouc ma prosimta 

$@J0 píše: Inak ludva pisal si ze R16 na crx nepatri ak vies nejaku mudrost okolo toho pouc ma prosimta
Psalo se o tom už dost, tak to vemu jen stručně. Výrobcem jsou schválená kola r14, r15. R16 zhoršují jízdní vlastnosti ( koleje na silnici, atd.) , musí se vytáhnout blatníky, atd.. Z vlastní zkušenosti nedoporučuji!

Blatniki vitiahol uz predosli majtel aj kolesa nahodil on tak presne o tom som hovoril co sa potom deje ked kupis nejako vytunene auto ... ze ja som sa tak ponahlal
ale nic sa nedeje brusku mam
len ta robota

Tak ja pridam svoj nazor tiež. Tu v tuningu trošku poznam a ta klietka v tom by mala byt rozoberatelna.. Ja osobne by som nešiel ani do jednej z nich radšej počkal a určite sa nejaka zachovala pekna časom najde.
Ludva: o tych rozmeroch kolies sa už toho popisalo kopa ale podla mna 16ky su až taky extrem neni. Sam na nich jazdim na crx a mal som ich aj na civicu a pohoda.. Jasne že musia byt v kombinacii so spravnym ET, rozumna širka a rozmer gumy.. Ty pišeš že si ich na aute mal tak aspon to maš odskušane ale kopu ludi piše po tychto kluboch čo je zle ale pritom v živote nič take na aute nemali...sorry troška som sa nechal uniest
Ludva: o tych rozmeroch kolies sa už toho popisalo kopa ale podla mna 16ky su až taky extrem neni. Sam na nich jazdim na crx a mal som ich aj na civicu a pohoda.. Jasne že musia byt v kombinacii so spravnym ET, rozumna širka a rozmer gumy.. Ty pišeš že si ich na aute mal tak aspon to maš odskušane ale kopu ludi piše po tychto kluboch čo je zle ale pritom v živote nič take na aute nemali...sorry troška som sa nechal uniest

momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude
Rano jsem nechtel,ale ted i ja prihodim trosku do mlyna...
Ta prvni...ty ineterierovy plasty jsou priserny,ale mel jsem to same a po koupy to byly jedny z veci co sli pryc za seriove,ktere jsem nastesti mel z prvni CRX.Jinak by bylo horsi shanet ty dily od druhych a hlůavne by to neco stalo.Barva by nejspis sla odstranit,ale kdyz byly druhe,tak jsem se o to ani nepokousel,pac nejaky redidlo muze plast narusit.Jinak kazdy tuning je o vkusu majitele a je fakt ze hlavne "rybizci" chcou mit na aute uplne vsechno a nejspis si nedokazi udelat celkovou predstavu,jak to bude vypadat...a bohuzel tim vetsinou auto domrvy a tim padem i odradi par pripadnych zajemcu.Dalsi vec je motorovej prostor....to by se jako jeden poblil a mozna ze i to fakt poblity je...jako vazne uplne nevkusny.Pak teda nesnasim odhaleny rozvody,pac ten kryt je docela dulezitek,aspon teda pro me...muze se stat ze tam neco vleti a bude to katastrofa.Motor se opravdu zda ze se na nem neco delalo,ale to se projevy az po cca tisici km,jak na tom skutecne je.Urco by stalo za to pred koupi zmerit tlaky,tim se dost pozna.Pak koukam ze ma servo!!!Coz ja nemusim,ale neodsuzuju.Co se tyce venkovniho vzhledu,tak to neni tak strasny,ale opet musim rict ze serie je hezci.Kapota,naraznik,prahy...to jsou jen takovy "pozlatka" ktery opet se libi jen nekomu a driv ci pozdeji Te zacnou stvat,pac budes skrtat.A seriovy dily maj daleko vetsi cenu,aspon v nasi komunite.Ram se mi moc libi,skoda ze neni vic fotek,osobne bych si ho do auta dal,ikdyz vim jaka je to potiz s policii a stk...a samozrejme 16kola na CRX nepatri...
K te druhe...vypada nejak tak osumtele,ale za to muze opravdu ta matna barva....to je asi tak vse....pac nejde jen tak soudit dle inzeratu a fotek,,protoze uvidime jen to co mame videt.Chce to videt nazivo,prohlednout kriticka mista dukladne,zbytek ale samozrejme taky.Takze kdyz to shrnu tak poradne zkouknout,zjistit dalsi dulezite veci jako eko dan,ci jakou normu splnuje a dalsi veci co usnadni rozhodovani....
Ale osobne bych nevzal ani jednu...Pokud muzu,tak si dovolim nabidnout jednu poface D16Z5 co bude brzy na prodej a myslim ze cena bude neco mezi temato dvema.Patri kamosovi,ovsem takrka ji nevyuziva...ted si nejsem jist vybavou,ale jen tak z hlavy vim ze samozrejme elektricky sibr,serie volant,radio.....Motor zere olej,ale nevim kolik!!!Ono je asi uplne nejistejsi koupit nejakou a tu GO udelat sam...je to sice investice cca 15-20tis,ale pak je aspon daleko vetsi jistota.Prikladam foto
Ta prvni...ty ineterierovy plasty jsou priserny,ale mel jsem to same a po koupy to byly jedny z veci co sli pryc za seriove,ktere jsem nastesti mel z prvni CRX.Jinak by bylo horsi shanet ty dily od druhych a hlůavne by to neco stalo.Barva by nejspis sla odstranit,ale kdyz byly druhe,tak jsem se o to ani nepokousel,pac nejaky redidlo muze plast narusit.Jinak kazdy tuning je o vkusu majitele a je fakt ze hlavne "rybizci" chcou mit na aute uplne vsechno a nejspis si nedokazi udelat celkovou predstavu,jak to bude vypadat...a bohuzel tim vetsinou auto domrvy a tim padem i odradi par pripadnych zajemcu.Dalsi vec je motorovej prostor....to by se jako jeden poblil a mozna ze i to fakt poblity je...jako vazne uplne nevkusny.Pak teda nesnasim odhaleny rozvody,pac ten kryt je docela dulezitek,aspon teda pro me...muze se stat ze tam neco vleti a bude to katastrofa.Motor se opravdu zda ze se na nem neco delalo,ale to se projevy az po cca tisici km,jak na tom skutecne je.Urco by stalo za to pred koupi zmerit tlaky,tim se dost pozna.Pak koukam ze ma servo!!!Coz ja nemusim,ale neodsuzuju.Co se tyce venkovniho vzhledu,tak to neni tak strasny,ale opet musim rict ze serie je hezci.Kapota,naraznik,prahy...to jsou jen takovy "pozlatka" ktery opet se libi jen nekomu a driv ci pozdeji Te zacnou stvat,pac budes skrtat.A seriovy dily maj daleko vetsi cenu,aspon v nasi komunite.Ram se mi moc libi,skoda ze neni vic fotek,osobne bych si ho do auta dal,ikdyz vim jaka je to potiz s policii a stk...a samozrejme 16kola na CRX nepatri...
K te druhe...vypada nejak tak osumtele,ale za to muze opravdu ta matna barva....to je asi tak vse....pac nejde jen tak soudit dle inzeratu a fotek,,protoze uvidime jen to co mame videt.Chce to videt nazivo,prohlednout kriticka mista dukladne,zbytek ale samozrejme taky.Takze kdyz to shrnu tak poradne zkouknout,zjistit dalsi dulezite veci jako eko dan,ci jakou normu splnuje a dalsi veci co usnadni rozhodovani....
Ale osobne bych nevzal ani jednu...Pokud muzu,tak si dovolim nabidnout jednu poface D16Z5 co bude brzy na prodej a myslim ze cena bude neco mezi temato dvema.Patri kamosovi,ovsem takrka ji nevyuziva...ted si nejsem jist vybavou,ale jen tak z hlavy vim ze samozrejme elektricky sibr,serie volant,radio.....Motor zere olej,ale nevim kolik!!!Ono je asi uplne nejistejsi koupit nejakou a tu GO udelat sam...je to sice investice cca 15-20tis,ale pak je aspon daleko vetsi jistota.Prikladam foto

J!R! píše:Ale osobne bych nevzal ani jednu...Pokud muzu,tak si dovolim nabidnout jednu poface D16Z5 co bude brzy na prodej a myslim ze cena bude neco mezi temato dvema.Patri kamosovi,ovsem takrka ji nevyuziva...ted si nejsem jist vybavou,ale jen tak z hlavy vim ze samozrejme elektricky sibr,serie volant,radio.....Motor zere olej,ale nevim kolik!!!Ono je asi uplne nejistejsi koupit nejakou a tu GO udelat sam...je to sice investice cca 15-20tis,ale pak je aspon daleko vetsi jistota.Prikladam foto
Souhlasím a tahle o proti těm dvěma vypadá opravdu luxusně

Ludva píše:J!R! píše:Ale osobne bych nevzal ani jednu...Pokud muzu,tak si dovolim nabidnout jednu poface D16Z5 co bude brzy na prodej a myslim ze cena bude neco mezi temato dvema.Patri kamosovi,ovsem takrka ji nevyuziva...ted si nejsem jist vybavou,ale jen tak z hlavy vim ze samozrejme elektricky sibr,serie volant,radio.....Motor zere olej,ale nevim kolik!!!Ono je asi uplne nejistejsi koupit nejakou a tu GO udelat sam...je to sice investice cca 15-20tis,ale pak je aspon daleko vetsi jistota.Prikladam foto
Souhlasím a tahle o proti těm dvěma vypadá opravdu luxusně
Jeste pred rokem a kousek taky byla nejhezci z Prace

No tak ak sa mi podari sa dostat k tej ciernej tak by som ju omrkol ale zvyknem ju stretavat len ked som v praci tak nato nemam cas. co sa tyka interieru tak budem mat zachvilku 2g interier napredaj a aj na motor tam mam nejake diely ako jeden motor rozobrany v krabici D16A9 vyfukove zvody jedni aj z lambdou a tak haraburdie. Mimochodom ta cervena vyzera rozhodne velmi schopne exterierovo bez vydavkov co sa tyka motora to sa nevyhnes ani na jednej. Len predpokladam ze by bol potreby robit prepis z ciech na slovnesko a priznam sa ze neviem o kolko to je zlozitejsie.
J!R! píše: Ale sam o ni premyslim,pac mam jednu B16A1 navic,tak me laka swapAle ta by byla asi pritelkyne,ikdyz jsem ji slibil bilou...
Vsak se uvidi....vcera mi poslal sms zeby ji uz konecne prodal,tak uvidim co a jak..kazdopadne sem pak vpalim inzerat.

Určo sem hoď inzerát. Tady se neztratí.

vdaka za rady...
tak tu tuningovu som uz uplne vypustil z hlavy a na tu matnu si pockam co mi na to povie $@J0 ked na nu pojde pozriet za co som mu velmi vdacny...
je tu este jedna z MT ktora sa mi paci zo vsetkych najviac len ta cena je velmi vysoka skusim prevolat ze co by bol ochotny chalan spustit....
tu je odkaz... http://honda-crx.autobazar.eu/16i-16v-dohc-id2240521.html ... co o nej viem tak ma malu hrdzu na streche... inak mi tvrdil v telefone ze je vsetko OK no trebalo by vidiet na vlastne oci.... kedze ja mam do LV 350km a do MT 250km tak by som bol rad ak by niekto z okolia siel na tie auta pozriet a poradil mi...
co sa tyka tej cervenej vyzera pekne no ak by som spocital cestu do CZ (co je cez cele slovensko kedze som z bardejova) + prepis na SK znacky, TK, EK, KO co samotne stoji 500 € tak sa mi to asi velmi neoplati... jedine ze by ta cena bola ozaj lukrativna... ale na fotkach vyzera ta cervena velmi pekne
tak tu tuningovu som uz uplne vypustil z hlavy a na tu matnu si pockam co mi na to povie $@J0 ked na nu pojde pozriet za co som mu velmi vdacny...
je tu este jedna z MT ktora sa mi paci zo vsetkych najviac len ta cena je velmi vysoka skusim prevolat ze co by bol ochotny chalan spustit....
tu je odkaz... http://honda-crx.autobazar.eu/16i-16v-dohc-id2240521.html ... co o nej viem tak ma malu hrdzu na streche... inak mi tvrdil v telefone ze je vsetko OK no trebalo by vidiet na vlastne oci.... kedze ja mam do LV 350km a do MT 250km tak by som bol rad ak by niekto z okolia siel na tie auta pozriet a poradil mi...
co sa tyka tej cervenej vyzera pekne no ak by som spocital cestu do CZ (co je cez cele slovensko kedze som z bardejova) + prepis na SK znacky, TK, EK, KO co samotne stoji 500 € tak sa mi to asi velmi neoplati... jedine ze by ta cena bola ozaj lukrativna... ale na fotkach vyzera ta cervena velmi pekne
durika píše:tu je odkaz... http://honda-crx.autobazar.eu/16i-16v-dohc-id2240521.html ... co o nej viem tak ma malu hrdzu na streche... inak mi tvrdil v telefone ze je vsetko OK no trebalo by vidiet na vlastne oci.... kedze ja mam do LV 350km a do MT 250km tak by som bol rad ak by niekto z okolia siel na tie auta pozriet a poradil mi...
No ta stříbrná vypadá opravdu krásně. Asi bych neváhal a šel po ní

$@J0 píše:No tak ak sa mi podari sa dostat k tej ciernej tak by som ju omrkol ale zvyknem ju stretavat len ked som v praci tak nato nemam cas. co sa tyka interieru tak budem mat zachvilku 2g interier napredaj a aj na motor tam mam nejake diely ako jeden motor rozobrany v krabici D16A9 vyfukove zvody jedni aj z lambdou a tak haraburdie. Mimochodom ta cervena vyzera rozhodne velmi schopne exterierovo bez vydavkov co sa tyka motora to sa nevyhnes ani na jednej. Len predpokladam ze by bol potreby robit prepis z ciech na slovnesko a priznam sa ze neviem o kolko to je zlozitejsie.
Ano,to je mi jasny,ze toto muze byt duvod nejistoty,ale nerek bych ze je to nejak slozity.Nikdy jsem to nepodstoupil,ale rekl bych ze si u vas zaridis povinny ruceni na VINko,tady se to na tebe odhlasi a muzes s tim jet k vam na jiz uzavreny povinny ruceni....u vas se udela dovozova stk a pak prihlasit....Tak nejak to bude....anebo jeste koupit nejaky dovozovy RZ,ale to je drahy....
Jo a mam tuseni ze i ta cervena ma nektery interierovy plasty v barve....a taky mam tuseni ze ma i vtecovy budiky....
....a prave proto bych ji koupil na swap

durika píše:vdaka za rady...
Ok,chapu

Tak tu striebornu skus keby ju dal tak na 2000e uz by tam nebola
ale je celkom mozne ze ju spusti nakoniec aj o 500e typujem sleduj si ju ja ked som kupoval tak som povodnemu majtelovi volal az ked s tej jeho spustil 800e potom som ho ukecal este o dalsich 100e
kazdopadne skusim nieco zistit o tej ciernej.

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Minor píše:Co tahle? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ljokarwde33e
no ta vyzera velmi pekne aj dobra cena.... len neviem ako by som sa k nej dopracoval kedze po nemecky neviem dobre sprechovat, dalej je otazne ci je na znackach a najdolezitejsie ci by presla kontrolou originality na slovensku... ale musim povedat ze vyzera velmi pekne....
No, dovoz ze zahraničí většinou probíhá tak, že se domluvíš s někým, kdo vozí auta na vleku. Ten to domluví, zajede pro auto (případně i s tebou) a auto ti doveze domů. Auto bývá v zahraničí odhlášené (asi málokdo ti nechá svoje značky a bude dál platit pojistku) a ty ho musíš ve své zemi přihlásit (bez značek s ním nesmíš na silnici). Na to slouží dovozová TK, někteří dovozci auto skrz TK rovnou provedou, aby na tebe čekalo už jen papírové přihlášení.
V Čechách ti můžu doporučit kamaráda, jezdí levně a je spolehlivý, na Slovensku bohužel nevím.
V Čechách ti můžu doporučit kamaráda, jezdí levně a je spolehlivý, na Slovensku bohužel nevím.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717