Změna koberce - barva
Moderátor: Minor
Změna koberce - barva
Dotaz na všechny
měnili jste někdo barvu koberce? Napadlo mě buďto přebarvit originál,čehož se bojím že nebude držet,nebo natáhnout nový...nebo potáhnout přes origo... nesetkal se s tím někdo ¨?

THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna koberce - barva
Nevim ale mam v plánu koupit klasickej koberec, vyndat ten starej a podle něj vyřezat ten novej.... Přebarvování je kravina...
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
No přebarvování jsem taky zavrhoval,ale jsou dneska takové technologie že by to mělo vydrže,nevím...
Teď jsem se zasmál,hledali jsme koberec do auta a narazili na LINO .. originální ne ?
...topovka dekorace dřeva 
Teď jsem se zasmál,hledali jsme koberec do auta a narazili na LINO .. originální ne ?

THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda
na ebay se da koupit novy ale neni to levny 

Pak se pochlub jak jsi to vyřešil. Zajímala by mě výdrž 

e-mail: crxr@seznam.cz
e-mail: crxr@seznam.cz