Tuning Vyškov
Moderátor: Minor
Tuning Vyškov
Chci se optat s kým se potkám na vyškově 22/23.4
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tuning Vyškov
Tož možná bych jel, akorát kromě kol, výfuku a pásů na autě žádnej tuning nemám 
Honza píše:Tož možná bych jel, akorát kromě kol, výfuku a pásů na autě žádnej tuning nemám
tak já tam taky skoro nic nemám, ale jedu tam na čumendu a všici mě přemlouvaji at tam jedu na sprinty....

- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jerry píše:Honza píše:Tož možná bych jel, akorát kromě kol, výfuku a pásů na autě žádnej tuning nemám
tak já tam taky skoro nic nemám, ale jedu tam na čumendu a všici mě přemlouvaji at tam jedu na sprinty....
No taky bych to tam zkusil vzít na sprinty
dát si závod s nějakou zakytovanou a ospojlerovanou Feldou nebo Golfem Re: Tuning Vyškov
Honza píše:Jerry píše:Honza píše:Tož možná bych jel, akorát kromě kol, výfuku a pásů na autě žádnej tuning nemám
No taky bych to tam zkusil vzít na sprintydát si závod s nějakou zakytovanou a ospojlerovanou Feldou nebo Golfem

- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak jako stacilo mi podivat se na stranku programu, kde borec psal v komentech, ze se hafo tesi, az vezme na sprinty jeho Feldu 1.6
ja nevim, to neni nic pro me. Tam to bude ve stylu "cim vic plastu, tim vic auto"
asi na to kaslu
Taky takovy nemám rád ale musím jim ukázat že i crx která s jarem trošku kvete je pořát rychlé auto.. 

taky přemyšlim že zajedu kouknout