Prázdniny s crx?:o)

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Prázdniny s crx?:o)

Příspěvekod lazzzik » 10 dub 2011 17:09

Ahoj s přitulí si už náký ten den šetříme na společnou dovču u moře ale předevčírem si takhle sedíme a ona mi řekla:,,co kdyby sme místo moře prostě zabalili kufry a udělali si s céruškou vlastní výlet,poznali by sme víc zemí,jezdili po památkách a různých zajímavých místech" .Musím říct,že mě tento nápad velice zaujal a nadchnul.Co sme se tak bavili,chtěly by sme začít v Německu,přespali by sme tam dva dny pak jeli dál do Rakouska,tam asi taky zůstat dva dny dále přes Slovensko až do Česka.Tak sem se chtěl optat,jestli už nikdo podniknul takýto výlet???Upřímně,mám docela trošku strach,bojím se aby se mi támthle 1000KM od domova něco nevysypalo na autě a co budu dělat pak,no nevím....Svoji crx mám v dobrym technickym stavu,ted budu nechávat vyměnit rozvody takže ty budou v porádku,olej mám nedávno měnění,takže to je taky dobré.Dejmetomu měsíc před odjezdem určitě zajedu k mechanikovy at mi vše kompletně prohlídne a eventuálne vyměni čepy či silentbloky nebo co by bylo zlé.
Co si o tom myslíte pánové,mám nemám??? *jizda* P.S:omlouvám své pravopisné chyby

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Prázdniny s crx?:o)

Příspěvekod exxsodus » 10 dub 2011 18:27

tez sem chtel zkusit jen tak vylet po Evrope, jenze zustalo jen u myslenky, auto sem rozbil a civicem bych se tak daleko nepoustel :-D

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 dub 2011 20:44

taky si s touto myšlenkou pohrávám a někdy určitě zrealizuju, ale v tomhle technickym stavu co mám to zatím nejde no :D snad příští rok *fin* ale nápad luxusní...určitě bych podniknul výlet na nejkrásnější evropské silničky *fin*

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 10 dub 2011 20:51

S přítulí nás napadlo půjčit si auto z půjčovny ale nedokážu si třeba představit jak pojedu třeba s fábií 1.4 htp...to prostě není ono asi víte jak to myslím.
Prostě s crx,otevřem si šíbr a okénka,v radiu zní české hitovky a človek si užívá té krajiny kolem...jééé *jizda*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 dub 2011 20:53

jedině v crx *fin* i ty fotky z takového výletu *fin*

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 10 dub 2011 21:09

jestli to opravdu klapne tak beru náký dobrý foták a udělám si náke hezké fotečky crx *fin*

Zpět na „Pokec / Discussion“