Plast okolo klucky na dverach s el. oknami

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Plast okolo klucky na dverach s el. oknami

Příspěvekod Swingal » 02 dub 2011 12:59

Ahojte,

cistom si auticko po predchadzajucom majitelovi takze vsetko rozoberam umyjem vratim spat a podobne. Chcem sa opytat tych ktory maju origo el. okna. Jak je plast na dverach okolo klucky tak este za ovladacom el. okien je diera na srob (mala by tam byt aj krytka nad nim ale tu tam ja nemam ani) otazkou mojou je, aka dlha ma byt ta trubka cca aby to dosadlo presne do diery v aute? Ja mam totizto tie dierky zlomene na oboch stranach takze mi to trosku rezonuje. Viem je to prkotina ale chcel som sa to spytat :) nech tam viem nalepit z druhej strany maticu alebo nieco a nech to tam drzi. Mozno mi odporucite ze cez ebay si mam kupit cely plast ale teraz som tak financne vypluty z auta ze to nebude mozne ... Vdaka

S.

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Plast okolo klucky na dverach s el. oknami

Příspěvekod Minor » 02 dub 2011 15:21

Ono je to trošku jinak. El. okýnka mají i tu páčku na otvírání dveří jinou, takže tam, kde bys chtěl dát šroub, je prodloužení toho kovového mechanismu na otvírání dveří a ten zmiňovaný šroubek nejde do dveří, ale právě do toho mechanismu. Drží to tam stejný černý vrut jako drží ostatní části.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Plast okolo klucky na dverach s el. oknami

Příspěvekod Swingal » 02 dub 2011 16:25

jj, to viem že by tam mal ísť rovnaký, ide mi len o to aký je dlhý ten tunel, ale asi to skúsim zmerať v aute :)

Zpět na „Pokec / Discussion“