Jak jí sem dokopat???
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jak jí sem dokopat???
Kámoška má tuhle nádhernou borůvku ale za boha jí nemůžu přinutit aby si udělala účet tady... Třeba mi poradíte jak na to... Už jsem jí i zkoušel poslat na FB pozvánku ale nezabralo to... Je to kamioňačka tak asi nemá moc času a nebo se bojí negativní kritiky na Punto lights nebo na úpravy....
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Re: Jak jí sem dokopat???
Jo tak přesně tohle crxátko už jsem se sem snažil dostat cca před rokem a nezabralo nic
bavil sem se s tím majitelem a že prý klidně na sraz přijede, ale jinak nemá moc čas
nicméně víme o nich a je dobré že se o případném srazu dozvědí
myslím že kritiky na punto světla se bát nemusí, má je tu několik lidí včetně mě 

- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
jaj ...nějak jsem se skoro poblinkal
pěknej první příspěvek
něco bych na ní dotáhnul ale práce na ní určitě byla
a vítám tě tu..

- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
díky za uvítáni...práce nepráce (to by jsi mohl takhle mluvit o lečems) ,jen "blázen" když už si dělá spojler skoro na zem přez něj si pod auto pouští tolik vzduchu...K čemu? nechápu...tuzing ,tak to ještě podpoříme děravou haupnou . 

- Malicka
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Nějakej hustej ne? 

jak říkám, něco by asi člověk udělal jinak...ale objevujou se tu mnohem horší zvěrstva 

- Malicka
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak taťko,jsou i horší....Ale co,každý ho věc.Mě se moc líbí a myslím,že tu cenu nedostala jen tak jako
samozřejmě prohnat auto tunelem tak vylezou nějaký nesmysly, ale myslím že 99% lidí co upravujou své auto tohle moc nezajímá,takže by se to dalo napsat o všech autech který nejsou v sérii...nicméně téhle diskuze si člověk dost užije na honda-clubu, myslím že není potřeba jí zavádět ještě zde 
také už na to mám trochu jiný názor, nicméně pokud si chce člověk auto vzhledově postavit podle sebe, ať tak učiní, každý svého štěstí strůjce...

také už na to mám trochu jiný názor, nicméně pokud si chce člověk auto vzhledově postavit podle sebe, ať tak učiní, každý svého štěstí strůjce...
- Malicka
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Přesně,není třeba...A navíc,mi jsem rodina,mi se neschazujem před ostatníma....Bych chtěla vidět CRXu toho PAKO
- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
sry ,žádnou nemám...a teď do mě
Nezlobte se na mě ,ale já prostě takovéhle obludária fakt nemusím .Otevřít předek a ještě co má snahu ho obtéci tak nachytat nastrkat pod břicho ,pevně sevřít prahy.Sry takoví auta jsou akorát nebezpečný .Jednou to uletí na vzduchové peřině,ani člověk nebude vědět jak.Stačí horší poryv větru apod.Samozřejmě nemusí se stát nikdy vživotě...doufám že alespoň zadek je plně otevřen a je tam difuzor co to alespon trochu vytáhne pytlem ven. Omlouvám se jestli tu je praxe taková že se jen plácá po zádech,že jsem napsal jen svůj názor.

Nezlobte se na mě ,ale já prostě takovéhle obludária fakt nemusím .Otevřít předek a ještě co má snahu ho obtéci tak nachytat nastrkat pod břicho ,pevně sevřít prahy.Sry takoví auta jsou akorát nebezpečný .Jednou to uletí na vzduchové peřině,ani člověk nebude vědět jak.Stačí horší poryv větru apod.Samozřejmě nemusí se stát nikdy vživotě...doufám že alespoň zadek je plně otevřen a je tam difuzor co to alespon trochu vytáhne pytlem ven. Omlouvám se jestli tu je praxe taková že se jen plácá po zádech,že jsem napsal jen svůj názor.
Neplácá, nicméně majitel tu není přihlášen, takže kritika se ztrácí stejně rychle ve vzduchové peřině jako vzduch hnaný tímto nárazníkem
fotografie zadku tu není, takže si myslím že tam bude mít majitel difuzor jako blázen a ten bude vzduch pohodlně pouštět ven...
ale kde je pravda...

- Malicka
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš?Tak co tady jedeš pecky?...Sice říkám každý ho věc,ale proč kritizuješ,něco co sám nemáš.
Paka znám a vím, že vůbec nemluví od věci.

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
Malicka píše:Nemáš?Tak co tady jedeš pecky?...Sice říkám každý ho věc,ale proč kritizuješ,něco co sám nemáš.
hluboce se omlouvám čelem se klaním k zemy...neznáš mě a kritizuješ mě...pláči

for minor...tak jak jsi dojel? apropo v garáži mám tvůj D16Z5 blok kdyby jsi potřeboval,já jestli ti to nesešlo z mysli a taky jednu cérovou palubku ale sameťák.Ale nepřekáží. A prosímtě upravil by jsi tvůj příspěvek,moc mě plácáš po zádech a není za co.
- Malicka
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Neznám,nevadí.Kritizuju?Ano,pač nesnáším,když někdo komentuje tak hezké CRXo a sám ho nemá
Takže, pokud by se tu náhodou rozjela hádka, upozorňuju, že mohu mazat a zamykat 

- Malicka
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Minorku to není třaba...Nebud se kočkovat,nemám no to náladu
Bezva:)
Já osobně většinou úpravy crx nekomentuju, protože vkus je individuální. A taky proto, že to nemá cenu, protože já si - pokud jde o moje auto (auta)- taky většinou nedám říct. Ale třeba Pakovy poznámky bych bral určitě na zřetel, protože ví, o čem mluví. A myslím si, že se nevyjadřoval ani tak k designu, jako k tomu, že taková úprava může zhoršit jízdní vlastnosti. A to je přece jen škoda, protože naše milovaná auta jsou bohužel přece jen už dost stará a řada, aspoň z mého pohledu, nezajímavých nových pleček, má podvozek bohužel lepší.
Já osobně většinou úpravy crx nekomentuju, protože vkus je individuální. A taky proto, že to nemá cenu, protože já si - pokud jde o moje auto (auta)- taky většinou nedám říct. Ale třeba Pakovy poznámky bych bral určitě na zřetel, protože ví, o čem mluví. A myslím si, že se nevyjadřoval ani tak k designu, jako k tomu, že taková úprava může zhoršit jízdní vlastnosti. A to je přece jen škoda, protože naše milovaná auta jsou bohužel přece jen už dost stará a řada, aspoň z mého pohledu, nezajímavých nových pleček, má podvozek bohužel lepší.