Náš Milášek aneb nadpozemské zařízení !!!

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Re: Náš Milášek aneb nadpozemské zařízení !!!

Příspěvekod Ozz » 14 led 2011 17:53

myslíš kdo založí seznamku a nebo hledáš první adepty? Bych si kdyžtak stoupnul do fronty *love*
Honda Prelude 2.0 F20A4

Warezz.K
Fórum podpora
Fórum podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warezz.K » 14 led 2011 17:55

Pánové na mě si nepřijdete já mam Dodávku sprintera načipovanýho na 220koní jezdím totiž v PPL tak si na mě pojďte :D :lol: *crx*
Obrázek
Obrázek

Malicka
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malicka » 15 led 2011 00:28

2ozz:Do fronty jo?Jak já to dělám čoveče....Mno,třeba tu seznamku.Já teda nachvilku dávám klukům vale,takže seznamku :)

Warezz.K
Fórum podpora
Fórum podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warezz.K » 15 led 2011 16:14

Tady to celkem žije tak nebudu zakládat nový téma. Takže: Může mi někdo poslat obrázek nebo nějak znázorněný kde je úplně vycucaná nádrž na budíku? :D Mám tam jen červenou čárku žádnou signalizaci kontrolky a docela bych rád věděl kde je úplný konec párkrát se mi stalo že jsem vyjel ale nevěděl jsem jestli ještě můžu :D
Obrázek
Obrázek

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 15 led 2011 19:02

Warezz.K píše:Tady to celkem žije tak nebudu zakládat nový téma. Takže: Může mi někdo poslat obrázek nebo nějak znázorněný kde je úplně vycucaná nádrž na budíku? :D Mám tam jen červenou čárku žádnou signalizaci kontrolky a docela bych rád věděl kde je úplný konec párkrát se mi stalo že jsem vyjel ale nevěděl jsem jestli ještě můžu :D

Hey :-D tak to je problém.... s tím mám taky problém :-D nemám taky kontrolku :-D vím to jen podle najetých kilometrů... :-D ale jinak... bohužel :-(
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 15 led 2011 20:25

Tak... problém :-( auto v servisu... teda ne žádná nečekaná chyba, ale prostě... už je prýýýýýýýč :'( Nebudu jej doma mít asi 14 dní :-( co budu dělat? :-( No.. asi půjdu za přítelkyní :D :D :D :D :D :D :D :D :D

*vtec* *vtec* *vtec* *vtec* *vtec*
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cody » 15 led 2011 23:44

Hladové oko má VTEC EE8,prostě vymazlenější ED9 *fin*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 16 led 2011 09:01

Cody píše:Hladové oko má VTEC EE8,prostě vymazlenější ED9 *fin*

a v čem je rozdíl? Jako... myslím... ohledně toho hladového ok? Co ED9 nemá a co EE8 ano? Kontrolku mám, ale asi už nemám nic v palivové nádrží na měření
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 17 led 2011 23:03

Lidi, tak jsem přišel na mnoho velice špatných zpráv. Jak mám auto v servisu, tak mě jej prohlídl borec, co dělá v Hondě (vyzná se v tom hodně) a řekl mi, že můj Milášek je na tom opravdu špatně. Jak motorově, tak po vzhledové stránce a stránce funkčnosti... Původní majitel mi crx prodal sice za 35 tisíc, ale původně nemělo cenu, podle technika, snad ani 7 tisíc. Vše bylo dokonale zakryto a nebylo nic vidět, ale hlavně motorové vady (trhlina na hlavě), ty nejsou vidět skoro vůbec. Jen při velmi blízkém zkoumání....

Ptám se tedy, jestli někdo nezná... samozřejmě v krajním případě... nějaké dobré, ale levné, nejlépe Honda pravníky, kteří by mi pomohli a podpořili mě. Chystám se mu totiž napsat oficiální dopis s textem, který obsahuje žádost o finanční náhradu za škody, které zatajil a tím mě oklamal.

Zacházím do extrému, to ano, ale kdyby jste věděli, jakou mám posledních pár let smůlu a jen samou smůlu, asi by jste se nedivily.

Děkuji za vyslechnutí
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 18 led 2011 20:58

Tak sem se dnes přítelkyně zeptal jestli žárlí na hondičku a ona mi na to doslova odpověděla,, když se sní nemůžeš vyspat,tak mi je to jedno´´ :D

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 18 led 2011 21:08

lazzzik píše:Tak sem se dnes přítelkyně zeptal jestli žárlí na hondičku a ona mi na to doslova odpověděla,, když se sní nemůžeš vyspat,tak mi je to jedno´´ :D

moje odpověděla podobně. Bohužel jsem teďka bez Hondi a dokonce to vypadá, že už ji mít ani nebudu... :-( takže přítelkyně nebude mít asi zase konkurenci :-( :-D Aspoň mě nebude štvát s tím, že chce řídit :-D to jsem dělal rád já :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 20 led 2011 09:34

Hele ohledně těch zatajených vad, máš na to od něho záruku 1 rok, takže směle do něho, měli byste mít nějakou kupní smlouvu kde by měli být vypsané závady a pokud ne, tak by si měl mít nárok tuším i na vrácení celý částky a jemu vrácení autí..Právníka žádného neznám ale třeba bude znát někdo jiný.. každopádně hodně štěstí *cry*
Honda Prelude 2.0 F20A4

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 20 led 2011 09:48

Ozz píše:Hele ohledně těch zatajených vad, máš na to od něho záruku 1 rok, takže směle do něho, měli byste mít nějakou kupní smlouvu kde by měli být vypsané závady a pokud ne, tak by si měl mít nárok tuším i na vrácení celý částky a jemu vrácení autí..Právníka žádného neznám ale třeba bude znát někdo jiný.. každopádně hodně štěstí *cry*

Mám na to půl roku. SMlouvu máme, ale tam je samozřejmě napsáno, že jsem byl obeznámen s chybami vozu. Což samozřejmě enbyl :-D ono bylo potom daleko jednodušší počítat, co je funkční než co je nefunkční. Tkaže asi tak ano. Každopádně ... pochybuju, že by ode mě auo koupil zpět, tak aspon doufám, že mě dá něco málo na opravu automobilu. CRX si chci nechat... :-(
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 20 led 2011 15:52

no já netušim jak to tam přesně je ale ty pokud to nemáš vyjmenovaný co přesně je špatně tak by to mělo jít vysoudit, každopádně mu zkus zavolat a zkus se s ním domluvit a pokud nebude chtít, zkus nějakýho právníka a uvidíš.. :?
Honda Prelude 2.0 F20A4

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 20 led 2011 19:25

Ozz píše:no já netušim jak to tam přesně je ale ty pokud to nemáš vyjmenovaný co přesně je špatně tak by to mělo jít vysoudit, každopádně mu zkus zavolat a zkus se s ním domluvit a pokud nebude chtít, zkus nějakýho právníka a uvidíš.. :?

Není to tam vypsané. Každopádně dneska jsem odeslal dopis (velice škaredý dopis) s paragrafama, který by měl dodržet. Podle všeho prodal i další auto ve špatném stavu za vysokou cenu. Co jsem tak zjistil... takže je to prostě podvodník. Kdybych samozřejmě našel i toho druhého člověka, co si to auto od něj koupil, tak by to bylo jasné a musel by se pak bát hodně, ale... takto? No.. nevím no. Každopádně čekám od něj, že zavolá a domluvíme se.

Mám totiž pár es v rukávu. Napsal jsem mu tam cenu oprav, které mi neřekl, stalo to něco. Ale nacenil to servisák, který mi to udělá levněji. I tak ta cena nebyla nízká. Kdybych šel ale do Hondy, tak to nacení za dvojnásobnou cenu. A to jsem taky napsal, že kdyby to měli jít opravdu přes policii a soud, tak to bude oficiální se vším všady a tedy i se značkovým servisem. A to by se nedoplatil už vůbec. Takže rozhodnutí je na něm...

Ale abych něco zase řekl k CRX a k tomuto tématu, nikdy bych nic takového neřešil a nebral na takovou váhu, ale když jde o CRX? Neznám hranic :-D A ten, kdo mi pomůže, tak má u mě opravdu vélké plus! :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 22 led 2011 00:12

no přeju hodně štěstí a doufám že to dopadne dobře pro tebe.. každopádně sem pak písni jak si dopadl..
Honda Prelude 2.0 F20A4

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 22 led 2011 00:16

Ozz píše:no přeju hodně štěstí a doufám že to dopadne dobře pro tebe.. každopádně sem pak písni jak si dopadl..

Tak to nepochybně. Potom bych mohl zkonstruovat nějaký příběh o CRX...asi nebude na takové úrovni, jako mají všichni ostatní, bude asi trochu podřadný, ale aspoň si pořádně vyliju srdce a dám do toho všechno...potom budou i nějaké fotky auta
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 22 led 2011 10:19

Ajjj,tak to me mrzi,ale zda se mi ze to opet vidis moc cerne.Jako rad bych vedel jak ten mechos dosel na to,ze ma Tvoje crx cenu 7tis :) To je proste blbost,to se na me nezlob... To ze dela v Honde,neznamena ze ma pravdu a verim na ze na crx proste pohlizi jako na stary vuz...Kazdopadne zabojuj u byvaleho majitele,ale nemyslim si ze uspejes :( Podle me je jakasi zaruka tri mesice,ale horko tezko se budete dohadovat,co tam bylo za zavady,skryte vady atd....Navic pokud po pozenes ofiko cestou,tak se muze stat,ze se dojde na to ze je to nelegalni swap a budou dalsi problemy.Byt tebou tak to proste spolknu a davam ji dokupy a zacnu tim nejdulezitejsim-hlavou...Porad verim ze to nebyl az tak priserny kup,proste spatne veci se deji a ver ze nejsi jediny smolar,kazdyho to potka...Ja hlavne preji at se to vsechno pomalu obrati k lepsimu a na jare se budes jen usmivat *dance* ....

Jinak neda mi to,abych se nevyjadril k holkam,crx,zarlivosti.... Toto utery jsem mel narozeniny,ktere jaksi neprozivam,pac jsem doposud nebyl poradne spokojen se svym osobnim zivotem.Dalo by se rict ze to bylo horsi a horsi a ani porad nemuselo jit o marky.Ovsem to co se stalo v den 27. vyroci meho narozeni,to je proste pohadka,aspon pro me :) Po uz xxx prani na facebooku od pratel,se mi ozvala kamaradka,co se mi drive libila a pred rokem jsme se sblizili,ovsem oba jsme meli svoje "starosti" tak se to neposunulo k jistym vecem :D Mnoooo a tak jsme si tak nevine chatovali,domlouvali jsme se ze me bude ucit couvat s vozikem(vim,ostuda,ale toto moc nezvladam,pac neni temer zadna praxe) naoplatku ji doladim styl rizeni a naucim nejake ty smyky a podobne :) Mnooo a nez jsme se nadali,tak ubehlo pres 5hod krasne konverzace a oboum nam vyhladlo.Ikdyz byla uz 1hod v noci,tak jsme se sli kazdy ve svem dome najist...ovsem muj kureci vyvar ji tak zlakal,ze do 15min dojela :) Opravdu nejkrasnejsi darek,jaky jsem kdy dostal.... *love* .Tak a ted se vratim k tomu proc o tom vubec pisu,pac jinak jsem to mohl poslat do nejakeho "bravicka" ci jineho srance :D :D Vite kazdy ma svuj konicek,my mame radi Hondy a hlavne crxky,ale i holky maj sve zajmy...ten muj "darecek" strasne miluje kone.Ma dva,treti je na ceste,o spoustu dalsich se stara,trenuje,zavodi,obchoduje a podnika......proste zivy se tim,co miluje....do toho teda jeste studuje vysku.Ja se koni vzdy bal,anebo teda vzdy jsem z nich mel respekt,pac me jeden malem nakopnul,ale zvirata mam moc rad,hlavne teda psi.Mnoooo a tak jsem byl pozvan se kouknout jak trenuje v hale a musim uznat,ze to bylo neco fantastickyho.Kun dokaze tak neuveritelne rychle zabrzdit,otocit se na miste(temer jak kdyz s kroskou motate kolecko :) ),dokazou zarlit o cem jsem se taky presvedcil,dokonce sami od sebou zacnou zavodit treba s vlakem :D Takze musim uznat ze jsem byl mile prekvapen,co takove zvire dokaze,jak se umi chovat a tak,ovsem pod tim spravnym "velitelem" :) No a to vite,kdyz Alzbeta videla,jak me to zaujalo,tak zacla projevovat zajem i o muj konicek :) Sli jsme k nam na pudu do meho "crx sveta" a ja ji zacal vysvelovat k cemu ten urcity dil slouzi.Ale dostala me s otazkou v cem je lepsi zadni naprava na crx,nez ta co je na jeji felde :D Ja zacal s tim ze neni jen tak obycejna,jak na vetsine aut,ze se tam da ladit sbihavost a pri vymene raminek i odklon atd...ale to ji proste nestacilo a chtela vedet rozdil v praxi :) To jsem uz nebyl schopnej,tak jsem na tim celou noc premyslel a rano vysvetlil,jak se to chovalo neklidne po vymene silentbloku a jak se to zmenilo po nastaveni geometrie.Dale jsem ji vysvetloval alternator,starter atd...a verte ze byly opravdu zvidava.Ovsem pak mi rekla:"tak mi ji ukaz" Sli jsme do garaze a ona me uplne dostala tim ze si vsimla ze mam delsi svetla(EE8).Tak jsem ji samozrejme zacal vysvetlovat rozdily mezi ED9 a EE8.Dokonce jsme resili i karbonovy vlakna a nejakou dobu o nich diskutovali.Pred spankem misto pohadky,nasla moje ucebnice ze skoly a zacli jsme se ucit o motorech.Vysvetlil jsem rozdil u zazehovyho,vznetovyho(zaklady mela z autoskoly),2takt,4takt,wankel,co meni primocary pohyb na otacivy atd atd....Ale nejvic ji zajimaly prevodovky :) Doma zadnou nemam a z knizek to neni ono,takze lekce budou jiste pokracovat.... :)
Ted nekteri asi kroutite hlavou a rikate si:zamilovanej blazen,ono ho to brzy prejde...... Treba prejde,treba neprejde,ale zjistil jsem ze kazda mince ma dve strany a je urcite dost fer,kdyz chcete aby sdilela ci aspon pochopila vas zajem o crx,tak musite taky neco obetovat,cas v jeji zajmy.....Tak a tem co jejich pritulky sijou,pletou....tak tem nezavidim *vytlem* *vytlem* Proto moje rada zni:venujte se pritelkynim,vrati se vam to... :)

Tak to jsem se teda nejak moc rozepsal,doufam ze nejsem k smichu(ikdyz je mi to fuc,proste to ted tak momentalne citim,beru) a ze nedostanu BAN :D :D :D *vytlem* A ti co vi kde bydlim,ze mi nedojedou dat za vyucenou :) Chci tu s vami zustat :)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 22 led 2011 11:25

to J!R!:

Tleskám a zároveň smekám. Jsou tu dva rozdílné názory na ženy a oba jsou přitom pravdivé a velmi poučné. Ano, existují tyto ženské, ale kdo na ně má štěstí, tak má fakt enormní výhodu. Má holka se o to moc nezajímá a .... když se zavášním, tak po chvilce řekně "promiň, cos to říkal?" A to mě fakt někdy silně vytočí... mám ji rád, to ano, ale nemáme prostě společné zájmy. Ani jeden. Moje zájmy jsou auta, počítače, fotoaparáty, reportáže... prostě všechno na elektriku a tak... ale to moje přítelkyně nechápe a žárlí dokonce na to, že se v tomto pohybuju a ona to nechápe a tak se o tom ani nechce bavit.. :-( A tohle ti prostě J!R! závidím...

No, J!R!, ono na tom mém autě našel daleko víc věcí. Jako, kdyby to byli jen ty věci kolem, jako to, že jsou oba blouky v podstatě skoro nahraný, že tam jsou špatné manžety, těsnění vany, čidla VTECu, zadní ložisko, zvlněné kotouče předních brzd, špatná ruční brzda, nejsou seřízené nebo spíš dotáhlé ventily, že fouká dovnitř auta a dalších spostu blbostí, tak bych to vzal a kašlal bych na něj, ale jediná věc, kterou jsem doufal, že je dobrá, tj. motor, jsem po zjištění toho, že tam je trhlina, začal věřit v tom, že na tom autě je daleko jednodušší spočítat to, co na tom autě jeden, jak to, co na něm nejede. A to mě také přesvědčilo, že musím něco udělat. Ještě si pamatuju, jak říkal, že když to neprodá mě, tak prodá motor za 30 tisíc a bude. Ale podle toho, v jakém stavu je hlava, tak by to bylo nanejvíš podle všechno 10 tisíc... Jo... a voda se mi neztrácela v pumpy, ale dostávala se do oleje. Proto to těsnění na hlavě motoru. Takže mi řekl, že GO motoru asi 10 tisíc. Což není přijemné.. :-( Prostě... když z toho člověka dostanu aspoň něco málo, budu spokojen.

Myslím J!R!, že BAN nedostaneš, naopak, super příběh! Opravdu jak s pohádky... chtěl bych taky :-(
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 22 led 2011 12:15

:) Dik,jsem ted konecne opravdu stastny a snad to vydrzi...ale troufam si tvrdit,ze ano....ale nechci nic zakriknout... :)
Jinak k tem zavadam....spoustu veci si muzes udelat sam....Zadni kotouce ti za 2 kila prodam,stejne tak predni za tacek i s deskama,neco jeste najedou,rucka se opravi,ventily se stejne musi sem tam seridit,coz se udela po oprave hlavy,lozisko jsem rikal ze je dost nacaty,coz taky mam,ale nevim jaky stav,to muzem probrat na miste....proste bych se na to nekoukal tak cerne.... :) ikdyz je cerna :D :D Rekl bych ze vetsina z nas si tim taky prosla.Chce to pevne nervy a nejakou tu kacku...Proste nemuze nikdo cekat ze za 35 koupis spica supr karu....s tim se proste musi pocitat....Vem si ze ja svou koupil za 50 a dalsich pade do ni padlo....ale to teda hlavne proto ze jsem chtel par "zbytecnych" veci,ale proste chtel jsem je...A kdyz bych mel spocitat kolik me stal prvni Frank....pcheeee.... *box* Odted kdyz neco kupuju,tak to prolezu skrz na skrz a at se to majiteli libi nebo ne,tak cenu domlouvam a snazim se o co nejvetsi slevu,pac proste nevis co se stane za 100,200km... To uz je proste risk....a kdo neriskuje,nic neziska....
Pevne doufam ze ti to pak vrati spoustou krasnych zazitku... :)

Zpět na „Pokec / Discussion“