Minor píše:Petk@ píše:Kdo s modrym cerem často jezdítě kolem Kavčí hory a pankrac ?
To by mohl být Rasta.
Jojo byl to rasta

Moderátor: Minor
Minor píše:Petk@ píše:Kdo s modrym cerem často jezdítě kolem Kavčí hory a pankrac ?
To by mohl být Rasta.
Loiza666 píše:Já dneska potkal ne CRX, ale někoho, kdo má CRX. J!R!ho. Byl jsem zrovna na křižovatce Brno, Mohyla Míru a směr Slavkov, když jsem ho viděl, jak vyjíždí z uličky. Kdybych jel o 10 sekund později, tak jsem se s ním střetl tváří v tvářtakhle jsem byl o něco rychlejší
já jsem byl v červeném fanoušovi
J!R! píše:Loiza666 píše:Já dneska potkal ne CRX, ale někoho, kdo má CRX. J!R!ho. Byl jsem zrovna na křižovatce Brno, Mohyla Míru a směr Slavkov, když jsem ho viděl, jak vyjíždí z uličky. Kdybych jel o 10 sekund později, tak jsem se s ním střetl tváří v tvářtakhle jsem byl o něco rychlejší
já jsem byl v červeném fanoušovi
Hehe a kde to bylo?Nekde v Turanech?A mel jsem v zadech Betku s Ashley ve felde...
Petk@ píše:dneska 1g na libuši
Petk@ píše:dneska 1g na libuši
martas CRX píše:Petk@ píše:dneska 1g na libuši
Jo jo ta tam stojí skoro pořád!!! Jezdím tam okolo a přijde mi že stojí pořad na tom stejném místě
![]()
Petk@ píše:martas CRX píše:Petk@ píše:dneska 1g na libuši
Jo jo ta tam stojí skoro pořád!!! Jezdím tam okolo a přijde mi že stojí pořad na tom stejném místě
![]()
ve vršovicich stojí taky 1g a taky už asi rok na jednom místě před autocentrem dojáček a je pěkně zachovalá ale asi sni majitel nejezdí už jsem ji sem daval nebo spiš posilal fotku redymu kdys jsem ji fotil nekdy v červnu. jinak na 1g mam celkem štěstí jeden čas jezdila v určitou dobu vždycky červená přes petrovice praha 10 kolem 8 každej večer kdys sem čekal na bus měla v vnitř červenej neon na stropě
Petk@ píše:martas CRX píše:Petk@ píše:dneska 1g na libuši
![]()
ve vršovicich stojí taky 1g a taky už asi rok na jednom místě před autocentrem dojáček a je pěkně zachovalá ale asi sni majitel nejezdí už jsem ji sem daval nebo spiš posilal fotku redymu kdys jsem ji fotil nekdy v červnu. jinak na 1g mam celkem štěstí jeden čas jezdila v určitou dobu vždycky červená přes petrovice praha 10 kolem 8 každej večer kdys sem čekal na bus měla v vnitř červenej neon na stropě
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti