Kdo potkal CRX?
Moderátor: Minor
Re: Kdo potkal CRX?
Tak to bydlis kousek odeme,ja jsem na praze-4 novodvorske,tak se nikdy prijet ukazat s cerou:-)
Minor píše:Yanna píše:lazzzik píše:Crx holkam slusi,tesim se na fotky,kdepak bydlis?
Doufám, že se fotky povedouTeď bydlím ve Vršovicích, zatím parkuji na ulici, mám hrozný strach, že mi jí někdo šlohne...přemýšlím, jestli jí tu vrstvu prachu nenechám jako maskování
Nějaký druh zabezpečení je ta nejrozumnější investice po koupi crx
Na tom už se samozřejmě pracuje, po zimním obutí to je opravdu jedna z prvních věcí které řeším
lazzzik píše:Tak to bydlis kousek odeme,ja jsem na praze-4 novodvorske,tak se nikdy prijet ukazat s cerou:-)
To by bylo prima, už ji mám měsíc a ještě jsem v Praze nepotkala nikoho s CRX
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Yanna píše:lazzzik píše:Tak to bydlis kousek odeme,ja jsem na praze-4 novodvorske,tak se nikdy prijet ukazat s cerou:-)
Teď v tomto zimním období se Ti to moc nepodaří. Ale jestli chceš vidět spoustu CRX pospolu, tak jedině CRX sraz
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Loiza666 píše:Yanna píše:lazzzik píše:Tak to bydlis kousek odeme,ja jsem na praze-4 novodvorske,tak se nikdy prijet ukazat s cerou:-)
Teď v tomto zimním období se Ti to moc nepodaří. Ale jestli chceš vidět spoustu CRX pospolu, tak jedině CRX sraz
Chápu
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Yanna píše:Chápumít dvě auta by byla ekonomická sebevražda, takže ji mám opravdu jako mazlíka na ježdění každý den
ale na sraz se určitě vydám, doufám, že do té doby bude alespoň trochu v lepším stavu.
Založ si tady své téma, ať to nespamujem tady
Jinak... ano... dvě auta ekonomická sebevražda, pokud nemáš po kapsách statisíce
Tak se o auto pěkně starej, odvětí se Ti i když je staré přes 20 let
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
v prosinci bude sraz na bowlingu, pár crxek tam určitě bude k vidění 
Honda Prelude 2.0 F20A4
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Yanna píše:lazzzik píše:Tak to bydlis kousek odeme,ja jsem na praze-4 novodvorske,tak se nikdy prijet ukazat s cerou:-)
a nechcete se stavit oba na chodově v hondě ? tam stojí taky moje céro
jo jo před tvoji práci mi snad jezdí mhd
céro je ted ,,zas"rozebrané..
céro je ted ,,zas"rozebrané..

- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
dneska ráno kolem 9 v králově dvoře u Berouna černé céro ja jsem troubil ale žádná odezva
nedivim se majitel koukal trochu divně kdyš na něj troubil favorit 
Tahle se pohybuje mezi Novým Městem nad Metují(majitel tam pracuje) a Náchodem(tam někde bydlí)....až ji nebo jeho uvidím, tak mu o klubu řeknu, pokud tu již není 

"Když přestanete snít, život ztratí smysl" - Soichiró Honda
sajlem píše:J!R! píše:Bohuzel spousta lidi jaksi nechce byt v klubu....chteji byt bud osameli jezdci ci povetsinou je pro ne CRX "jen" auto...Kazdopadne davani listecku za sterac jsem uz tak trosku vzdal.A jinak myslim ze je nas v okoli Vyskova a Brna pomerne dost,jen je problem,aby to vsem vyslo.Nastesti to vypada ze Ludva vyjede do nove sezony,stejne tak Sajlem....jen to chce vychytat vhodny cas na setkani
No už se na sezonu teším, třeba se dočkám i sprintu proti Hirovi, Ale tuhle sezonu jsem měl pořád rozdělané auto a byli nějaké problémy, takže jsem to celkem propásnul.
Sprint proti mě jo?

Hira píše:sajlem píše:J!R! píše:Bohuzel spousta lidi jaksi nechce byt v klubu....chteji byt bud osameli jezdci ci povetsinou je pro ne CRX "jen" auto...Kazdopadne davani listecku za sterac jsem uz tak trosku vzdal.A jinak myslim ze je nas v okoli Vyskova a Brna pomerne dost,jen je problem,aby to vsem vyslo.Nastesti to vypada ze Ludva vyjede do nove sezony,stejne tak Sajlem....jen to chce vychytat vhodny cas na setkani
No už se na sezonu teším, třeba se dočkám i sprintu proti Hirovi, Ale tuhle sezonu jsem měl pořád rozdělané auto a byli nějaké problémy, takže jsem to celkem propásnul.
Sprint proti mě jo?Takže mám začít shánět třetí motor?
jak to vubec dopadlo?Re: Kdo potkal CRX?
Jeli jsme ještě k lesu a pak domů
. Asi za týden jsem se odvážil jet do školy a po cestě zpět jsem chtěl předjet a vytočil jsem to na 4 000 ot. a najednou auto začalo dost cukat a začaly se ozývat hodně škaredý zvuky - klepání, skřípání, vrzání... Tak jsem zastavil na krajnici, vypnul motor, chvilku počkal a přemýšlel co budu dělat. Nakonec jsem se rozhodl, že to risknu dojet domů. Nějak jsem tam nakonec dohrkal a od té doby stojí na parkovišti a já jen čekám na nějaký peníze ať můžu koupit motor od Duglese. Mám to od něj přece jen kousek, takže si pro to můžu dojet skoro i na kole, nebo MHD 
Spiritt23 píše:Tahle se pohybuje mezi Novým Městem nad Metují(majitel tam pracuje) a Náchodem(tam někde bydlí)....až ji nebo jeho uvidím, tak mu o klubu řeknu, pokud tu již není
není, určitě dej vědět
No minimálně ji takovejch 5 let má, navrážel do toho docela dost peněz, a údajně je i docela borec přes motory (dělá automechanika v jedný firmě a dokonce i závoděj vrchy se swiftama), tohle je asi tři roky stará fotka, teď už je v trochu horším stavu, měl trochu bouchlý dveře a zadní nárazník...Jakmile ji uvidím, tak ji má za stěračem! 
"Když přestanete snít, život ztratí smysl" - Soichiró Honda
Tuto CRX jsem potkal ted v sobotu v praze v nakupnim centru HARFA.. Docela sranda..Sel jsem s pritelkyni a stala tam cerna CR-Z. Tak sem k ni bezel a lehce obdivoval..Pak rikam dobry videl jsem promin za zdrzeni uz jdem tedy konecne nakupovat. a po 10metrech v podstate za rohem tento skvost..Tak ze nakupy musely pockat a ja se kochal..Jako opravdu skvost..dejte mi nekdo prosim vedet ci to je..Urcite tu musi byt reg protoze nekdo kdo ma CRX v takovemto stavu musi byt maximalni fanda..Kraaaaasa..
A sorry ze tu nechavam SPZ hned jak date info ci to je tak muzu zacmarat nebo smazat.
A sorry ze tu nechavam SPZ hned jak date info ci to je tak muzu zacmarat nebo smazat.
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Kdo s modrym cerem často jezdítě kolem Kavčí hory a pankrac ? 
Petk@ píše:Kdo s modrym cerem často jezdítě kolem Kavčí hory a pankrac ?
To by mohl být Rasta.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- mrni
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
dneska,zhruba okolo paty jsem videl cerveny crx na dalnici d1...predjelo nas cca na 15 kilometru smerem na brno.melo lehce polepenej zadninaraznik...ale byl to mzik a sedel jsem v jinym aute,takze zadnej pozdrav neprobehl