Kdo potkal CRX?
Moderátor: Minor
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo potkal CRX?
dneska okolo 11. hodiny dopoledne v Třebíči - Borovině na přejezdu u větrníku černá dvojka. Pozdrav neproběhl, protože na přejezdu se láme kopec a bylo to rychlý a nečekaný. Někdo od nás?... 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak přiznejte se kdo bydlí na konci Drnovic u Vyškova ? Nevíte kdo to je ?
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Rád bych ho poznal abych tu u nás měl partáka. Tak kdo je z Drnovic ?
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
mě by zajímalo kdo má oranžové cero a jezdí každe uterý přes strašnickou na praze 10
rad bych pokecal kdys už jezdi kolem
ale fakt nevim
asi si seženu policejni oblek a stopnuho 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:mě by zajímalo kdo má oranžové cero a jezdí každe uterý přes strašnickou na praze 10rad bych pokecal kdys už jezdi kolem
ale fakt nevim
Já mu asi dám za okno lísteček , s kontaktem protože tady asi na forum není nebo ,... kdo ví co a jak. a Chci sehnat nekoho v okolí kdo by v léte dělal projíždky. A mít někoho kousek od sebe na pokec, a přeba i výpomoc, by se šiklo.
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
sajlem píše:Petk@ píše:mě by zajímalo kdo má oranžové cero a jezdí každe uterý přes strašnickou na praze 10rad bych pokecal kdys už jezdi kolem
ale fakt nevim
Já mu asi dám za okno lísteček , s kontaktem protože tady asi na forum není nebo ,... kdo ví co a jak. a Chci sehnat nekoho v okolí kdo by v léte dělal projíždky. A mít někoho kousek od sebe na pokec, a přeba i výpomoc, by se šiklo.
no to ja bych mu musel skočit do cesty a pak mu dat liteček ale tak snad tu bude jezdit až budu mit cero hotovi si nanej pockam a pojedu za nim
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:sajlem píše:Petk@ píše:mě by zajímalo kdo má oranžové cero a jezdí každe uterý přes strašnickou na praze 10rad bych pokecal kdys už jezdi kolem
ale fakt nevim
no to ja bych mu musel skočit do cesty a pak mu dat liteček ale tak snad tu bude jezdit až budu mit cero hotovi si nanej pockam a pojedu za nimbudu blikat a třeba zastaví kdys uvidi cero
Taky jsem jednou dělal stíhací jízdu ve služebním aute a jen doufal že brzo někde zastaví

Bohuzel spousta lidi jaksi nechce byt v klubu....chteji byt bud osameli jezdci ci povetsinou je pro ne CRX "jen" auto...Kazdopadne davani listecku za sterac jsem uz tak trosku vzdal.A jinak myslim ze je nas v okoli Vyskova a Brna pomerne dost,jen je problem,aby to vsem vyslo.Nastesti to vypada ze Ludva vyjede do nove sezony,stejne tak Sajlem....jen to chce vychytat vhodny cas na setkani
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Bohuzel spousta lidi jaksi nechce byt v klubu....chteji byt bud osameli jezdci ci povetsinou je pro ne CRX "jen" auto...Kazdopadne davani listecku za sterac jsem uz tak trosku vzdal.A jinak myslim ze je nas v okoli Vyskova a Brna pomerne dost,jen je problem,aby to vsem vyslo.Nastesti to vypada ze Ludva vyjede do nove sezony,stejne tak Sajlem....jen to chce vychytat vhodny cas na setkani
No už se na sezonu teším, třeba se dočkám i sprintu proti Hirovi
, Ale tuhle sezonu jsem měl pořád rozdělané auto a byli nějaké problémy, takže jsem to celkem propásnul.- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem potkal černé céro v top stavu v outletu ve štěrboholech
zastihl jsem i majitelku a neni členem tak sem se ptal a brzo pronějne registrance na našem klubu
jinak další cero v dobrých rukach je snim v planu plno věcí co se týče motoru atd 
jinak další cero v dobrých rukach je snim v planu plno věcí co se týče motoru atd 
Petk@ píše:Tak dneska jsem potkal černé céro v top stavu v outletu ve štěrboholechzastihl jsem i majitelku a neni členem tak sem se ptal a brzo pronějne registrance na našem klubu
![]()
![]()
Ahoj, tak už jsem se zaregistrovala, mám autíčko teprve měsíc, až se mi povede nějaká fotka dám ji sem
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Yanna píše:
Ahoj, tak už jsem se zaregistrovala, mám autíčko teprve měsíc, až se mi povede nějaká fotka dám ji semJo a moc děkuju za kontakt na tyhle stránky
Zdravíme Tě

Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Loiza666 píše:Yanna píše:
Ahoj, tak už jsem se zaregistrovala, mám autíčko teprve měsíc, až se mi povede nějaká fotka dám ji semJo a moc děkuju za kontakt na tyhle stránky
Zdravíme TěKdyž budeš cokoliv potřebovat, všichni rádi pomohou
s čímkoliv
![]()
Moc děkuju, to já určitě využiju, bude chvíli trvat než autíčko bude v takovém stavu v jakém bych si ho přála mít
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
neni vubec zač
i ja sem rád že semi povedlo dostat do klubu céro z dobrým mjitelem
jinak se těšim na fotky 
jinak se těšim na fotky Re: Kdo potkal CRX?
Yanna píše:Loiza666 píše:Yanna píše:
Zdravíme TěKdyž budeš cokoliv potřebovat, všichni rádi pomohou
s čímkoliv
![]()
Moc děkuju, to já určitě využiju, bude chvíli trvat než autíčko bude v takovém stavu v jakém bych si ho přála mít
Taky zdravim a tesim se,az se nam predstavis spolecne se svoji CRX
Petk@ píše:neni vubec zači ja sem rád že semi povedlo dostat do klubu céro z dobrým mjitelem
![]()
![]()
jinak se těšim na fotky
Doufám, že budu dobrý majitel
No jo, teď po té smogové akci v Praze je šíleně špinavá, plánuju na víkend umýt a nafotit, pak se pochlubím
Přes týden vůbec nestíhám, do práce i z práce za tmy, ta černá se pak blbě fotí 
Crx holkam slusi,tesim se na fotky,kdepak bydlis?
lazzzik píše:Crx holkam slusi,tesim se na fotky,kdepak bydlis?
Doufám, že se fotky povedou
Yanna píše:lazzzik píše:Crx holkam slusi,tesim se na fotky,kdepak bydlis?
Doufám, že se fotky povedouTeď bydlím ve Vršovicích, zatím parkuji na ulici, mám hrozný strach, že mi jí někdo šlohne...přemýšlím, jestli jí tu vrstvu prachu nenechám jako maskování
Nějaký druh zabezpečení je ta nejrozumnější investice po koupi crx
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287