Martin16 píše:Včera u Kauflandu na P9 červená jedničková CRXv top stavu - majitel je velmi příjemný pán a pokud se nemýlím brzy budeme mít dalšího člena

Moderátor: Minor
Martin16 píše:Včera u Kauflandu na P9 červená jedničková CRXv top stavu - majitel je velmi příjemný pán a pokud se nemýlím brzy budeme mít dalšího člena

mrni píše:dneska v humpolci zaparkovany u PPL...dal jsem mu listecek za okno
Petk@ píše:mrni píše:dneska v humpolci zaparkovany u PPL...dal jsem mu listecek za okno
jezdíš do humpolce ? ja mam 6 km od nej chatu
hezky vyleštěnej motor snižené opravdu pěkné !!
Dudla píše:v sobotu takový spíš tmavě modrý nebo černý těško řísct v benešově nad ploučnicí !.... majitel vypadal velice spokojen s vozemhezky vyleštěnej motor snižené opravdu pěkné !!
![]()
kdo to byl
Rocco píše:Dudla píše:v sobotu takový spíš tmavě modrý nebo černý těško řísct v benešově nad ploučnicí !.... majitel vypadal velice spokojen s vozemhezky vyleštěnej motor snižené opravdu pěkné !!
![]()
kdo to byl
V Benešově nad ploučnicí jsem se motal od patku do neděle. Ale mám to černýtak nevim nevim ...

J!R! píše:Vcera kolem 18hod na zacatku Zidlochovic od Brna oranzova ED9...neznam...
Dudla píše:Rocco píše:Dudla píše:v sobotu takový spíš tmavě modrý nebo černý těško řísct v benešově nad ploučnicí !.... majitel vypadal velice spokojen s vozemhezky vyleštěnej motor snižené opravdu pěkné !!
![]()
kdo to byl
V Benešově nad ploučnicí jsem se motal od patku do neděle. Ale mám to černýtak nevim nevim ...
jestli máš tedkon nějakou opravu na kapotě nejakej kit nebo tak něco ale je to zelený snad tušim tak jsi to byl ty !!vyděl jsem to u toho autoservisu co tam je
Hira píše:Komu patří černá CRX s SPZ myslím 6B1 8237, která stála kolem 10. hodiny u Olympie v Brně?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů