Redy píše:A jáá nemůžu jet![]()
hergot...letos musí bejt prostě ještě jeden srazec
A co přijet k nám do Ústí do Zoo? máme tu cvičený lachtany

Moderátor: Minor
Redy píše:A jáá nemůžu jet![]()
hergot...letos musí bejt prostě ještě jeden srazec
Scar píše:Ahóóój. Já se šíleně nudííímNehrajete někdo nějakou onlineovku? Samozřejmě jen na neplacených a zcela
legálních serverech
Napadlo mě po dlouhé době zapařit Lineage 2
popřípadě jinou pařbičku po netu
hlavně né něco typu CSko a jim podobné kde nemá noob, looser a lama šanci si slušně zahrát
myst píše:je no 350 mesicne... kdyz spocitam jak dlouho to hraju a co jsem za to utratila, tak bych mohla mit hmmmm 8500Kc co si za to koupim? =)))))
Redy píše:Za to už jsou kráááááásný black angely po kterých tak toužím a ještě mi zbude na benzín!!!
Hanys píše:Redy píše:Za to už jsou kráááááásný black angely po kterých tak toužím a ještě mi zbude na benzín!!!
to nesmis tak brat v zivote nesmis utracet jen za sve konicky ale i na neco jineho co jsi jete nedelal
Redy píše:Jo a mimoto kámoš ji ještě nedávno doporučoval tuhle gamesku...sou tam i CRX!
http://www.youtube.com/watch?v=cmiabRaxeVo
myst píše:huste Hanys, ty paris WoWko? =)
myst píše:tak mi napis az budes hrat, ja jsem taky na DT, a jeste tady kamos z klubu Razsh - ten taky hraje =)
Redy píše:hehe,šéfíček del sol teamuno dobrý náhody co? mě se tohle teď v poslední době stalo třikrát, že sem si řekl...svět je sakra malej...a když se to někomu stane potřetí tak už si člověk fakt řekne jestli se ten svět nezmenšuje nenápadně
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů