Vznik našich krásných přezdívek:))
Moderátor: Minor
Re: Vznik našich krásných přezdívek:))
Razs = Razsagal jeden char ve starcraftu.. Bylo to moc dlouhy tak zkracene Razs.
"Ludva"-Ludvík Roman (jsem strašně ukecanej) 

Redy píše:hele čkej...tu herni nějak nechňápuherni a furian že to znamená, že se člověk nerad vzdává
to mi ještě dovysvětli nebo budu mít nasazenýho broukuse
HIH CO NO ta prezdivka je FURIAN nevidel jsi ridik kronika temna treba tak ta rasa ( furiani ) jejich heslo bouj az dokonce a nikdy se nevzdavej
ale to sem nepatri jen jsem to tam tak placl jinak tady je link na stazeni kdyby mel nekdo zajem docela zajimavy 1 dil z řady
http://www.cos1.estranky.cz/clanky/--c--/cernocerna-tma

a tady je druhy dil
http://film-zdarma.7x.cz/riddick-kronika-temna
http://film.moviezone.cz/riddick-kronika-temna/ trajlerek

honda civic r.v.94 D16Z6 115KW
- crx r.v 91 D16A8 ??? KW
- crx Del Soll last edition B16A2 VTI aktualne nezměřeno KW
- crx r.v 91 D16A8 ??? KW
- crx Del Soll last edition B16A2 VTI aktualne nezměřeno KW
Uz ani newim jakou spoustu let me lide rikaji Mejla,,,sam ani poradne newim jak uz to vzniklo ale bude to naka odvozenina od jmena Milan 

heh, keď sestrenka videla moje prvé auto stáť pred domom, vypadla z nej hláška "pepo, ty máš crxu?! ty h.jzel..." fičala totiž vtedy na nejakej počítačovej hre a jazdila v nej s crx a bola to tam jedna z tých lepších kár...
A som síce Peter, ale Pepo mi pár známych vrátane sestrenky hovorí...

A som síce Peter, ale Pepo mi pár známych vrátane sestrenky hovorí...

enjoy VTEC
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Moje přezdívka je jen na foru na h-c a tady, nikde jinde jí nepoužívám a je to odvozený od mého jména Pepa a spz bývalé motorky
jawa 20
spz má CR5446 takže celý to je PepaCR5446
teď bych si jí nejradši změnil ale tak už je to zaběhlí a neřešim to 

- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
takže i já jdu s kůží na trh..kdysi dávno na střední jsem narazil na jeden "film", který se jmenoval "The Big black Cocks show" a bylo to o třech blondýnkách a jednom černochovi.. (velmi poučné
) no a druhej den ve škole jsem nevěděl co roupama dělat tak jsem zahrabal v lavici a tam našel časopis Bridge, je to ten pro angličtináře.. taková forma výuky....no a na poslední straně byl komiks Asterix a Obelix a tak jsem vzal černou lihovku a trošku jsem ho "předělal" dle předchozí inspirace a k názvu Asterix a Obelix ještě připsal The Big black cocks show
..no a od té doby je cocks na světě 

CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.
hehe, to člověk ani nedejchal u tohohle příběhu co bude na konci
ty jo,ale co to je za film...to nezná ani čsfd ani imdb

Ve volejbale mi říkali HighTowere, teď mi tak říkají všeci.Tak jsem to zkrátil
e-mail: crxr@seznam.cz
HT88 píše:Ve volejbale mi říkali HighTowere, teď mi tak říkají všeci.Tak jsem to zkrátil
Kolik měříš?

- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:hehe, to člověk ani nedejchal u tohohle příběhu co bude na konci![]()
ty jo,ale co to je za film...to nezná ani čsfd ani imdb
![]()
no můžu ti poslat link

CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.
No to pošli, pač jestli to neni na csfd ani na imdb tak ten film nemůže snad existovat 

Redy píše:HT88 píše:Ve volejbale mi říkali HighTowere, teď mi tak říkají všeci.Tak jsem to zkrátil
Kolik měříš?
Kousíček přes 2m, žádnej extrém

- palobacek
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem byl ještě malej kluk, tak mě táta někdy oslovoval Palobáči, protože se jmenuju Pavel. Většinou mi tak říkal když jsem zlobil a nějak mi to utkvělo v paměti. Když jsem si pak v patnácti zakládal svůj první účet na internetu (emal na seznamu), vymejšlel jsem jsem různý kombinace jména a příjmení... znáte to... většina obsazena, nebo to nebylo nic moc. Tak jsem zkusil zadat palobacek (palobáček) a šlo to. Přezdívku používám už patnáct let všude kde jsem se kdy registroval a zatím jsem nikde na internetu nenarazil na nikoho dalšího, kdo by takovou ptákovinu požíval jako nick 

Honda CRX 1,6i 16v (AS) 92kW, r.v.1987 *RIP*
Honda CRX 1,6i 16v VTEC (EE8) 110kW, r.v.1991
Honda Civic Aerodeck 1,8i VTi (MC2) 124kW, r.v.2000
Honda CRX 1,6i 16v VTEC (EE8) 110kW, r.v.1991
Honda Civic Aerodeck 1,8i VTi (MC2) 124kW, r.v.2000
heh, tak tohle by mě nenapadlo teda
ale příběh hezkej

mno,co dodat
- tomas311
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
... tomas - meno 311- SPZ auta. SPZ pridelene cisto nahodne, nic neznamena.
Takyto nick som si daval na rozne stranky kam sa bolo treba prihlasovat a lahko sa pamatal.
Vlastne ho od istej doby pouzivam vsade. Nakoniec som zacal pouzivat 311 aj ako startovne cislo.
Takyto nick som si daval na rozne stranky kam sa bolo treba prihlasovat a lahko sa pamatal.
Vlastne ho od istej doby pouzivam vsade. Nakoniec som zacal pouzivat 311 aj ako startovne cislo.

- Ajsik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
To bylo jednou na hudebním táboře....
nene, to je vlastně jinej příběh.
Kdž jsem začal chodit na net do kaváran a vymejšlel jaký mejl si dát, zalíbilo se mi z AN/CZ slovníku spojení slov ICE AGE (doba ledová). Po nějakém tom roku jsem se registroval do Honda Clubu a s mejlem zadal i stejnej nick. Ale časem se mi to zdálo divné, když mě někdo oslovoval "ajsejči"... a pak mě kámoška po ICQ začala oslovovat zkráceně Ajsí ...přidal jsem na konec ká a AJSÍK byl na světě.
PS : podle filmu Ice Age přezdívku opravdu nemám, ten byl natočen v roce 2002 a má registrace na xchatu ice.age je z 13.5.2001
.... ale jako avatar jsem si vzal jejich postavičku a upravil čepku 
nene, to je vlastně jinej příběh.

Kdž jsem začal chodit na net do kaváran a vymejšlel jaký mejl si dát, zalíbilo se mi z AN/CZ slovníku spojení slov ICE AGE (doba ledová). Po nějakém tom roku jsem se registroval do Honda Clubu a s mejlem zadal i stejnej nick. Ale časem se mi to zdálo divné, když mě někdo oslovoval "ajsejči"... a pak mě kámoška po ICQ začala oslovovat zkráceně Ajsí ...přidal jsem na konec ká a AJSÍK byl na světě.

PS : podle filmu Ice Age přezdívku opravdu nemám, ten byl natočen v roce 2002 a má registrace na xchatu ice.age je z 13.5.2001

_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- Malicka
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky.Já mám více přezdívek,ale jen na dvě slyším.Kachna,podle mého jména Katka a na Maličká.Tu mám krátce,říká mi tak přítel.Ale 160 není tak maličká